103

Анонимен

преди 1 година

До 119 Същото важи и за ГЕРБ! -:)))

102

Анонимен

преди 1 година

ПП не може вече да имат повече от 15%, ДБ не повече от 7% това прави общо по малко от ГЕРБ. Ами собразявайте се иначе ще изчезнете

101

Анонимен

преди 1 година

Ристе," клекнете" ли на ГЕРБ,след това тлъсто " ухажване", Забрави да Гласувам повече за ДБ! Не желая повече ГЕРБ във властта!

100

Анонимен

преди 1 година

То в ДБ всички са се жертвали от край време за да са в управлението. Атанасов крепи ББ няколко мандата,Христо му беше министър останалите всички имаха постове за тях и родата по държавни агенции и фирми близки до власта

99

Анонимен

преди 1 година

Иска да ***, пари има да връща за последните избори, където едвам събра 300 000 гласа, пък за Маджо се говори, че не е човек раздаваш пари за нищо.

98

Анонимен

преди 1 година

Ако на следващите избори ПП+ДБ нямат 121 депутата, тази държава е ЧАО! Този път завинаги!

97

Анонимен

преди 1 година

Борисов казал, че Христо Бойкикев трябва да е премиер. Мили, Боже! Ако не е капан, вероятно Бойко си е загубил ума.

96

Анонимен

преди 1 година

Тоя мех знае само как да си бърка в носа и в противната страна.

95

Христо Пух

преди 1 година

Ах този Христю бе , как се саможертва за нас .Преди време се жертва като се коалира с ГЕРБ, за да ни спасява от комунистите. После се жертва в коалиция с КОМУНИСТИТЕ , за да ни спасява от ГЕРБ. Сега ще се саможертва с коалиция с ГЕРБ, за да ни спасява от кризата. Изобщо, какви саможертви прави този човек, само за да ни спаси от поредната опасност ( и да се окаже СЛУЧАЙНО пак на софрата).Исус Христос на нашето време е той . Пухчо.

94

Резидент разединител

преди 1 година

Лицемер. Червен при това. Чудиш се на кой да паднеш на колене да се "молиш". И вие и промяната си изиграхте ролята в театъра дирижиран от 23-те ДС съветника на резидентна. Това е истината и всичко почна, когато влезна ДАНС в президентството, за да арестува негови съветници, у които имаше секретни документи(шпиончета руски). И се почнаха юмруци и т.н. падението на което сме свидетели от 2 години.

93

Пинокио лъжецът

преди 1 година

Ех Пинокио, защо тогава не подкрепи правителство с първия мандат?!

92

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов е зависим човек - от комунистическия си произход, от министерстването си при Буци и най-вече от пълната си политическа несъстоятелност.

91

До номер 70

преди 1 година

преди да коментираш малко се ограмоти. Шенген е зона за свободно движение на хора, стоки и капитали в ЕС, без граничен контрол. Не да висят товарните автомобили по 48 или повече часа на границата с Румъния и Гърция. А еврозоната е паричен съюз, в който ние сме много отдавна, защото левът ни е закачен за еврото. При влизането ще получим суверинитет, тъй като може да участваме във валутната политика. Хърватия е с плаващ курс, но нещата ще се успокоят. В еврозоната има спад на инфлацията.

90

Анонимен

преди 1 година

ДА СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО, НО ДА Е С НАШИЯ МАНДАТ! НИНОВА СЪЩО СЕ КАХЪРИ ЗА БЪЛГАРИЯ!СЪН НЕ ГИ ЛОВИ! НО НИНОВА НЯМА ДА ПОДКРЕПИ РИСТЮ, ЗАЩОТО ЩЕ ВЪОРЪЖАВА УКРАЙНА!РИСТЮ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ НИНОВА, ЧЕ Е ПРОТИВ ПОДКРЕПАТА С ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА !ЯНЕВ СЕ СПОТАЙВА И СЕ НАДЯВА ДА ИГРАЕ РОЛЯТА НА ВЪЗМОЖНОСТ СЪС ВСИЧКИ! ТАКТИКАТА СРАБОТВА!ТАКА РАДЕВ ЩЕ УПРАВЛЯВА С МАНДАТО НА ЯНЕВ! ЖИВЕЕМ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ДАЖЕ БЕЗ ПАРЛАМЕНТ! ВСЯ ВЛАСТ !

89

Анонимен

преди 1 година

Каква еврозона сънувате..какъв Шанген...това е народ от *** и ***.....ако не беше така ,нямаше да сме на тоя хал !!!Искахте промяна ,течаха ви лигите като " спечелихте " ,сега им плащайте греховете.Те се нагушиха , вие бяхте и си оставате в блатото...Живи и здрави ...ама надали....

88

Анонимен

преди 1 година

Какво ли им е толкова важно на САЩ, пак са хвърлили око на нещо

87

Анонимен

преди 1 година

Какво стана бе Ристьо? Нали уж беше против ГЕРБ? Ама като видя накъде отиват работите гледаш да оцелееш на заплата като депутат. При нови избори ще си АУТ!

86

Анонимен

преди 1 година

Системните партии ГЕРБ,БСП,ДПС и СДС могат да направят коалиция за системна корупция, системно беззаконие и системно изтребване на българския народ. Имат богат опит и не се съмняваме, че системно ще ни заличат!

85

Анонимен

преди 1 година

Иванооооов, Иванооооов, а чий го дирехте на жълтите павета две години, защо се наведохте и целувахте обувките на Радев? Защо клатехте държавата, която беше постигнала някаква стабилност при ГЕРБ? Не съм гласувал за ГЕРБ, но смятам, че милеещите за България трябва да се обединят. А вие взехте че се коалирахте най-безсрамно с проруската БСП. Вярно, че сега си сърбате попарата с 6те%, но вече съсипахте каквото можахте.

84

УМНИ И КРАСИВИ????

преди 1 година

ДБ били умни и красиви! Ако вземем най представителните им индивиди Христо Иванов и генерал Атанасов ,това твърдение би било доста оптимистично,бих казал противоположно! Даже ако има приз за най-грозен политик,първото място достойно би заел господин Иванов!