68

да

преди 15 години

Да,сер-ГЕЯ е и разноглед - просто,грешка на природата,а ДС си го назначи на най-отговорния пост в държавата. ОТВРАТ! Не,че и агент Гоце е по-свестен от гея - просто са си лика прилика,като два стърка магарешки тръни.Ние сме си виновни,че ги търпим!!!???

67

nepukist

преди 15 години

Kak tai nqma da go pomnim, toi 6a e az primer na korupciqta v BG...Abe toi ne6to raznogled mi se struva a ?

66

преди 15 години

баща му, ако е жив, да земе да му съдере дебелия з.....к от бой.

65

преди 15 години

Patyva6 s vqtyra priqteluuu......dogodina sled parlamentarnite izbori nikoii nqma da te pomni.Ti si kato vodata v toaletnoto kazan4e prosto si zaminava6.

64

преди 15 години

60 ти си или рентиер или крадец-мафиот заграбил общински или държавни активи. само те гласуват за Костов. но Костов може да си позволи да си купи място в парламента и без вашите мижави гласове

63

преди 15 години

Браво! Точно казано !

62

преди 15 години

58 ти като ходи войник да не би да имаш медал. едно е да ходиш войник и да отбиеш номера като чистач или прислужник, друго да дадеш знанията си и акъла за тая държава. сега като има професионални войници та какво да не би всички да се заиграли да стават войници. поредната демагогия и манипулация на капиталистите да държат младите без пари и работа за да ги принуждават да идат войници за без пари

61

софия

преди 15 години

Управниците загубиха нашето доверие отдавна. И продължават най-нагло да си държат властта. Власт без доверие е узурпация. Ето защо трябва да отнемем любимата играчка от ръцете на Станишевчето - да му покажем, че властта може да е и опасна играчка. А такива играчки в ръце като Станишевите не бива да се дават.

60

гласуващ

преди 15 години

Аз лично знам на кой да заложа на едни скорошни избори. Ще гласувам за партията на Иван Костов. Защото искам една просперираща и силна България, достоен и горд член обединена Европа. Само Костов може да постигне тази историческа задача. Доказал го е на практика. И ще го докаже още веднъж. Колкото и да е мъчно на комунистическата, на бесепарско-гербовашката олигархия.

59

435

преди 15 години

Някакъв си безволев хаплю ни е министър-председател. Някакво подло и лъжливо мрънкало ни е президент. Пръв приятел на мутрите беше министъра на полицията. В Парламента - пълно с и насекоми! Мутра ни е кмет на София! *** тогава, щом не усещате срама! Нищо не може да оправдае мълчанието и пасивността ви: отчаяни били нашите умници! Не виждали надежда: ами как ще виждате, като сте такива дремлювци?! За нищо не ставате, щом сте деградирали дотолкова! Граждани ли?! Личности ли?! Глупости! Как поне малко не ви е срам!

58

B

преди 15 години

КАКВИ СА ТЕЗИ КОМЕНТАРИ ОТ РУСКИ КОМУНИСТ КОЙТО НЕ Е ХОДИЛ В КАЗАРМАТА И НЕ Е ОТБИЛ ВОЙНСКИЯ СИ ДЬЛГ , НЕ Е СЬЗДАЛ И ОТГЛЕДАЛ И 1 ДЕТЕ И ЗАТРИ ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ БЕЗ ВОЙНА !!!!

57

Becko

преди 15 години

54ти, ДСБ изразиха възмущение, несъгласие и призоваха....Я по'гледно 54ко, трите основни думи на Бушът. Не са ли еденти4ни. Кво излиза бялата къще е преписала от позивите на Група Лозенец или болният от сливенска кожа и индийски нос е плагиятсвал от 4итанките на Бушъ?Трудно ме 4етеш защото драскъм на разли4ни мест а"ъ, Ъъ.." и промениам букви в думи но думата зву4и подобно.погледни името на Саакашвили. Пиша гоп СаКашкавали -ЪтреПедали и пр. Де, тръпни малко, де. Ще ти стане смешно.И глей кво пишат 4е бил казал Сергоникидзе- жойските да се върнат на изходните им позиции от преди сегашните военни деиствиа, казва още по добре 5 дена преговори отколкото 1 ден война. Тука перефразира Карел 4апек, който казва: защое се трепаха теа генерали докатао най накрая жзеха 4е седнаха на масата за преговори? Небеше луи по-добре първо да преговарят и после да се трепат?Серго Станиша не е лукова глава. ако беше *** досега с тези 10 вота да са го изритали от паралмента. несъм гласувал за него и няма да гласувам , ама им завиждам на бесепартите 4е слд Лиловеца на рубежа сложиха отново труден за преборван политик. В подобни ситуации двамата Ивановци отхвър4аха на седма глуха и Виденлията и Костовлията. Помисли малко

56

gh

преди 15 години

***...Т.О.Е.С.Т--Г.Е.Й. Е. С.Т.А.Н.И.Ш.Е.В

55

преди 15 години

DeSeeBe imat sushtata pozicia kato USA po otnoshenie na Gruzia - (ama koi li gi pita)- i te se okazaha golemi priateli na Saakashvili - toest obichat da sviriat na duduka na Bush ... :-)

54

do vesko

преди 15 години

"DSB osudi ruskata agresiq v Georgia/Grusiq/"Posnato li ti e?Trudno se 4etesh,prosto budi VMENQEM.

53

Becko

преди 15 години

Аре бе юпитар4ета, още малко ще изкарате Серго косовски грузинец.Какво да ви каже, то4но на вас? Гледам Костов си трае. Бате Бобо си трае, Софиянскиат си трае. Абе нещо има в тази Грузия.Има да имааа трибунал за СаКашкавали-ПослеАнали. Първо блещи врели некипели 4е стотици танкове нахлули в Грузия с което директно казава 4е на Буш мом4етата са заспали на локаторите. Тоя маломозъ4ник толко ли неможе да сметне 4е 100 танка наредени един след друг са 3-4 км железарска зона и 4е на всеки *** локатор, а да не говорим за модерните, 4е тие железа ще будат видяни. Второ, свалени били 10-на самолета. Абе тая куха кратуна на тоя СаКАшкавали-УтреПедали толкоз ли неможе да се озъпти и да спред да плагиятства от косоварите за броят на свалените фър4ила. Ей ***, всеки Миг или Су ако падне такава 4ерна зона праи 4е от сателитите на щатите се вижда с кьораво око-отново директно е казал 4е на американците снима4ките нефеляти Трето, онези кадри с това как охраната го завива с одеала зада го предпази от руски самолетни атаки надминаха Голипутските филмови бози.Ей затова Западът и Щатите пикаят от високо, от там дето са им разположени локаторите, на геостационарните траектории.А Костов, Софиянски и Божков треперкат защото като по4нат в съседите да трепат с паргон от трибунала и у нас шъ клъцнат некоя друга оф4ъ кратунъъъъ

52

patriot

преди 15 години

защо не си отиде в Русия,където се е пръкнал и учил,ами ни изтрови живота с некадърността си комунистическите брътвежи.Марш в Русия - твар *** и гнида безпадобная!

51

kostowist

преди 15 години

Някакъв си безволев хаплю ни е министър-председател. Не е ли гнусно,грозно и гадно това...Ние се обезличихме,като нация с тези бездарни мутренски КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЧАДИЯ!

50

ей изтрили са ми лин

преди 15 години

auf wiedersehen

49

до 48

преди 15 години

затова