25

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо се съхраняваха "ваксините" при минус 70. Учените от Марсилия разбрахме какво мислят. А учените от Париж? Дойче Веле, а?

24

Анонимен

преди 1 година

Събрали се мравките в гората и си говорят "много семена събираме, заради нас взе да изсъхва гората. Ще трябва по-малко да събираме. И никакво ядене на гъсеници повече. И ходете по-бавно да не ерозираме почвата толкова." Естествено, за кралицата семенцата и гъсениците остават непроменени.

23

Анонимен

преди 1 година

Извънземните са виновни! Трябваше още навремето да приключим с тях.

22

уплашен

преди 1 година

Страхувам се от заразяване на язовири!

21

Анонимен

преди 1 година

Последно ша са гътами ли или нема да са гътами ? За какво е тая врява ? Какво трябва да направим ?

20

Анонимен

преди 1 година

Всички такива злини ги правят определени хора Големите епидемии в миналото, холера, чума и др. също са правени от хора. Описано е в книги как си ги правили тези вируси. От трупове на умрели животни са ги завъждали и са заразявали бездомници които пускали в населените места. Това е било военна тактика. Още преди 5000 години са знаели технологии за произвеждане на вируси и масови епидемии. Заразявали са кладенците и житото на хората.

19

Анонимен

преди 1 година

До до 16 щеше да е много хебаво ако имаше идея как работи климата... И като се разтопят ледове и навлезе студена вода в океаните, какво се случва после... И как се саморегулира системата, независимо от това дали кравите пръцкат... И как СО2 е в основата на живота, а не велико плашило... и как приносът на хората за отделянето на страховития смъртоносен газ СО2 така или иначе е 2-3% от общо отделяния... Ама слушкайте си телевизора, не мислете, не се информирайте, преживяйте и вярвайте.

18

Анонимен

преди 1 година

Не консумирайте лед от Антарктида! Един изяде прилеп и стана юмазало!

17

до 16

преди 1 година

Освобождават се като се топят ледовете... По принцип щеше да е много добре ако имахте малко идея от това как работи климата на собствената си планета ама айде. По забавно е да се ръсят простотии чути и прочетени някъде от колкото регистрирани факти. Ама лошо няма то и без това друго забавление в жалкия си живот нямате :) на фактите не им пука какво бил написал някакъв балкански субкет в един глупав сайт :)

16

НОВАТА ИЗМАМА

преди 1 година

Пропагандата на ИЗМАМАТА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ ОТ ЧОВЕКА е усилена не до десет, а до единадесет. Измамата климатични промени е новият КОВИД. Сега ще хапваме сутрин, обед и вечер пропаганда и манипулация, по няколко страници старателно написани в дълбините на Министерството на Истината, и копи-пейстнати от работливите ***. И като хубаво се напапкат безкритичните стадни животни, ще ни сервират новата схема за контрол и ограбване, която вече са ни организирали. Понеже УЖКИМ ПАЗИМ КЛИМАТА

15

чети внимателно

преди 1 година

"Винаги имай лед вкъщи. Всеки може да донесе уиски, но никой няма да донесе лед." - Хемингуей

14

Анонимен

преди 1 година

Само остана да напишете как именно се "освобождават" тия бактерии и вируси? Ето как: отиват "учените", ровят, дълбаят, разтапят и намират вируси и бактерии и си ги носят в лабораториите да ги бъзикат. Тези патогени не се "освобождават" като Годзила, изплувайки от дълбините и тръгвайки да търсят жертви. Нашите юнаци си ги вадят и после викат аууу глей колко страшно глей колко тревожно.

13

До Васил

преди 1 година

Мне, по-притеснитално е че има индивиди като тебе в умствен капацитет колкото да пазят равновесие.

12

Васил

преди 1 година

Най притеснителното е че некакви ***(учени) барат където не им е работа, ръчкат древни вируси и бактерии , пренасят ги в лаборатории после ги модифицират да станат по смъртоносни и ги пускат сред хората...

11

до 8

преди 1 година

Това не го казва дойче веле :) ама ти понеже се информираш главно от днес бг няма как да го знаеш. Това се говори от едно 10 години.

10

АнонимеН

преди 1 година

И ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ЩЕ НАМЕРЯТ САМО И САМО ДА НИ УБЕДЯТ КОЛКО ЛОШО Е ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ! :D КОВИДА НЕ БИЛ ОТ УХАНСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ А БИЛ ОТ АРКТИКА ПРЕНЕСЕН ОТ БЕЛОГЛАВА ЧАПЛА.

9

Анонимен

преди 1 година

Споко като се разтопят ледовете,по гълфстрийм ще потече студена вода и западна Европа ще се превърне в ледена буца,англичани и германци ще тичат при нас да емигрират,но ние ще ги сложим на минимална да видят как е!

8

Хахахаха

преди 1 година

Стигнах до Дойче веле и спрях.Язък - беше забавно четиво.... Значи да преговорим - СПИНа дойде от африкански маймуни, ковида от китайски прилеп, а следващите "зомби вируси" ще дойдат от марсиански бацил дето е спал 3млн. години в топящите се ледове.... Айде юруш зомбита на новите ваксини - не се предреждайте моля - игли ще има за всички от сърце - при това не просто безплатно ами ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Те това хората го говорят от години ама няма кой да слуша. Да не говорим, че вируси там вече са били реанимирани.

6

Щамът Андромеда

преди 1 година

Като се върне арктическата експедиция на професор Пингвинов, един месец карантина и без алкохол, а не да обикаля всички телевизии и да разнася екзотични вируси.