26

Анонимен

преди 1 година

Системата е гениална. Днес пътувам с 94 качва се контрола, човека до мен подава билет купен от шофьора, след дълга борба контрольорката не успява да го провери и вика колегата - "Колега пробвай ти" и той не успя и се отказаха

25

ДА

преди 1 година

Значи,премахна се електронното гласуване, че била сложно, но се въведе безумно валидните и Ел.билет,че било лесно! Абсурдиснан в действие, няма да честитя имен ден на Йорданка, а на майка и!

24

Анонимен

преди 1 година

Какво ни лъжат. Да не искат да кажат, че пътуващите с карти са били без застраховки до сега? А иначе всичко е за пари! Без никакъв усет за реалността са сосаджиите. Случили на софиянци.

23

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, как не го измислихте като в англия например - ползваш си кредитната карта - при качване се чекираш при слизане отново се чекираш - теглят ти колкото за карта за градския транспорт за цял ден и в 0.00ч ти връщат парите от неизползвания лимит

22

Провинциалист

преди 1 година

Последните години единственият вид транспорт в София, който съм ползвал е подземницата с билетче купено през приложението на един моб. оператор. Съжалявам за мъките и несгодите ви.

21

Кадърници

преди 1 година

Отменете веднага тази недомислица.

20

Анонимен

преди 1 година

Как става закупуването на електронните билети, някой да обясни.

19

АнонимеН

преди 1 година

ПРИЕТО Е С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ НА ПОСЛЕДНИТЕ КМЕТСКИ ИЗБОРИ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И СИ ГО ЗНАЯТ!

18

АнонимеН

преди 1 година

АБСОЛЮТЕН ПЛАДНЕШКИ ОБИР!!! ОТ 1.20 ЛВ ЗА 10 ПЪТУВАНИЯ НА 1.60 ЛЕВА ЗА 10 ПЪТУВАНИЯ!

17

Йордан Лютов

преди 1 година

Честит имен ден на Йордан Ментата.........

16

законен РЕКЕТ

преди 1 година

Не е сложно, но стана сложно с картата за ЕДНА линия.........от 35 лева на 50!

15

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че тези дето ги измислят тези безсмислени неща не се возят в градският транспорт.

14

Анонимен

преди 1 година

Според мен трябва да направят така, че след като се качиш в превозното средство освен "валидиране" на апаратите трябва и да скачаш на един крак и да крещиш "У, у, у"... По тяхната логика... То колкото скачането на един крак в превозното средство има смисъл, толкова и "валидирането" има смисъл. Това си чист комунизъм, да се измъчват хората.

13

Анонимен

преди 1 година

И откъде на къде билет от водача ще струва 2лв.? На базата на какво единият е 1,6лв, а другия 2? Със сигурност към края на годината и евтиният ще го направят 2лв, да си се връзва с еврото, че е по-лесно.

12

Язе

преди 1 година

Я тоя умник от ЦГМТ да обясни защо само в София валидираш вече валидерана при издаването й карта???? Как така във Виена си купуваш карта и пътуваш навсякъде без доп.валидации, а тук задължително допълнително валидираш??? Кой закон се промени, че сега вече задължително валидираш??? Никой, просто ЦГМТ безумие

11

Анонимен

преди 1 година

Никога не бих си доближил картата на тия устройства, те хакнаха НАП, пък градския ли няма да хакнат... пф. Забутана им е цялата работа, нямат ни 1 автомат до спирките, човек да си купи/зареди/изкара карта, билет или просто да си провери дата/наличност и т.н. Защо ли.... за да държат една сурия касиерки. Валидацията ли ви е модернизирането в транспорта? Потрес. Вместо да го направят лесно и достъпно, те пак усложняват живота на хората, за това всеки ще си се качва в колата.

10

ds

преди 1 година

Абе щом Дилчев ме убецдава мерси, то и студ, град е така благодарение на него

9

Анонимен

преди 1 година

Когато си с карта от какъв зор трябва да се валидираш, ти си си редовен пътник. Тези които измислят подобни простотии явно не се возят в гр.транспорт защото в пиковите часове е невъзможно да се добереш до валидатора. Сега как си представят ти да подадеш на някого телефона за да те чекира. В Испания всички се качват от първа врата, купуват билети от шофьора или валидират карти, но това е друго.

8

Идеята е

преди 1 година

българите да плащат,а римляните безплатно,както обикновено :)

7

преди 1 година

Целта е някой да ви събира данните и да ги продава. Офицялно го казаха че ще продават ваще данни на придружителни услуги като тротинетки и т.н. А ако мислите че номера на банковата ви карта няма да се продава на черно много се лъжете. И за капак в БГ като ви източат парите пиете студена вода. Забравихте ли как е побългарен закона за защита на банковите карти? Забравихте ли? Някой ще печели от 0вцете, като им продава данните, офицялно го казаха, и 0фцете обичат да са е.ани всеки ден хаха яко