27

Анонимен

преди 1 година

Тя да продължаваме да ме буди със ***, аз знам как да се държа с нея. Май куин.

26

ХА ХА ХА

преди 1 година

Християнските общества са водещи, навсякъде по света. Християнската култура е водеща, навсякъде по света. Християнските отношения между мъжа и жената са БОЖЕСТВЕНИТЕ. Всички други религии са или езически, или се кланят на Сатаната. НО КОЙТО, КАТО ТЕБ, ДОРИ НЕ Е ОТВАРЯЛ БИБЛИЯТА, А ГОВОРИ ОТ НЕЙНО ИМЕ, Е ПО-ЛОШ И ОТ ЕЗИЧНИК, И ОТ МЮСЮЛМАНИН, И ОТ ЕВРЕИН. ЗАЩОТО ИЗВРАЩАВА СЛОВОТО БОЖИЕ.

25

MaйMyнaтa

преди 1 година

Тоэи спорт е невъэможен без единомислието, а то е почти илюэия. Не энам що не гледате телевизия, а се эанимавате с щypoтии

24

Някой

преди 1 година

Този със словото от библията и проклетите е направо трепач хахаха. Мъжът бил крал, а жената слугиня хахаха. Кажи го на моя мъж кога чисти с прахосмукачка и мие чиний хахаха. Ей това е крал ама едва ли ще разбереш. Моят мъж и моят баща са от малкото изчезващ вид който вратата им е отворена винаги да ходят където поискат да правят каквото поискат, но те не искат доброволно. Човек трябва да знае какво има и да го уважава защото знае какво иска

23

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да го карате. Ако ви обича, той бездруго ще се отнася с вас като с кралица.

22

Анонимен

преди 1 година

Заради такива промивки на мозъка европа умира, а ислямското море идва и залива всичко, нищо ново под слънцето-римската империя е рухнала по същия начин, ако искаш да сринеш едно общество-сложи жените на пиедестал и гледай сеир.

21

Анонимен

преди 1 година

И какъв, според теб, е процентът на самотните 40-50 годишни жени с котки в България? :) Според мен жените в България МАСОВО са омъжени, във връзка, работещи и с деца. Виж, ако *** е самотна рускиня с котка, това е друг въпрос. ХА ХА ХА.

20

Някой

преди 1 година

Мъж без жена половин мъж, жена без мъж-мъж и половина. Някой го удариха на буквализация хаха крал и кралица. Това нещо или го имаш или го нямаш. То много крале и кралици има дето със сила са узурпирали или полу признати деца или бог знае от къде кой кръшкал. В днешно време и поп фолк фуриите дето са като лъскаво долнопробно менте като м***гистр***лни Фей на дунавски вятър се мислят за кралици и бай Гошо кога има 2лв. в джоба и тои е крал хахаха

19

Анонимен

преди 1 година

By the way, аз съм жена и съм МНОГО, МНОГО ПО-УМНА ОТ ТЕБ. А Библията редовно я препрочитам. Проклет всеки мъжки сексист, който не познава Бога и Словото Божие. ХА ХА ХА.

18

Анонимен

преди 1 година

Затова, отворко, ТИ си прокълнат, защото ТИ не знаеш словото Божие. Както казах, Библията не си я дори отварял.

17

Анонимен

преди 1 година

При арабите няма такива глупости и затова ще ни завладеят, въпрос на време е.

16

Анонимен

преди 1 година

ХА ХА ХА. В Библията НИКЪДЕ не пише, че мъжът е крал, а жената - слугиня. Само че пише, че мъжът ще се прилепи до жена си и ще се отдели от майка си и баща си, както и, че мъжът трябва да възлюби жена си като собствената си плът, т. е. като себе си. Иначе много си чел и много знеш, отворко. Библията не си я дори отворил.

15

Анонимен

преди 1 година

:))))))))

14

Анонимен

преди 1 година

До 14, така е бате, чета и съм много учен, и никоя жена не е по-умна от мен!

13

Анонимен

преди 1 година

А бе журналисти жалки научете една Истина четете Библията и вярвайте в Бога. Бог създава жената от реброто на мъжа. Жената е създадена за мъжа дяволски чада не мъжа за жената. Мъжа е Царят жената е слугинята и вярната съпруга другото е от дявола, проклет всеки който не обича Бога и Словото Божие

12

До 14

преди 1 година

Бате, много книжки четеш....

11

Анонимен

преди 1 година

До То, не се знае дали майчината кърма е най-ценна, а и доста майки вече нямат кърма и хранят децата с изкуствени храни. Кралят иска мъжки наследник, а "кралицата" може и да не може да му го роди. Нали знаеш какво ще стане с кралицата, когато не ражда момче, а ражда само женски? Виж как се постъпва в такъв случай > Хенри 8 -ми! С изкуствената утроба полът е гарантиран, а жената бива изхвърлена от процеса на размножаване и човечеството няма да зависи повече от нея!

10

До истината

преди 1 година

Не са 70%, а са 99%, клонящо към 100%!

9

Истината

преди 1 година

70 процента от жените във българи си служат със обсебване,Маги и всякакви отрови във булумачите!!

8

Не така

преди 1 година

После що има насилие над жени!! Ще си запазя статията за пред съдията и прокурора!!!