93

Анонимен

преди 1 година

Българина кога ще осъзнае,че чорбаджиите ги лъжат с предложението да ги осигуряват на минимална, а в плик да им дават някой лев. Това е от полза само за тях, плащат по малко пари на държавата, а при болничен и отпуск ти плаща върху минималната, утре пенсията е върху минималната и всичко е на загуба за работещия. Хората трябва да мислят за себе си, а не за удобството на уж "бизнесмена". Държавата пък хич не хае, даже фирмаджиите си имат свои хора които им казват кога ще има проверка.

92

до 103

преди 1 година

А интересувал ли си се в съседна Румъния колко е нетната сума, която стои зад тия 620 еуро? М? Май не. Да те светна- 720лв.. Айде сядай си сега. Слаб 2! Жокер- всички заплати, които виждате насам-натам (ако не е указано друго), са брутни.

91

.....

преди 1 година

до всичките злобарчета, дето толко им пречат "ИТ-тата" - аз нямам проблем да се науча да копам заветните картофи и да сипвам на прасенцето, ако се наложи, но вие надали ще се справите по същия начин да научите три западни езика и технология, само със злобичка и проклетосване не става

90

Анонимен

преди 1 година

Честно казано недоумявам каква е тази злоба по ИТ сектора. Осъзнавате ли, че там работят 30000 души, които генерират 12% от БВП? Осъзнавате ли, че това е единственият сектор, в който всеки данък се плаща до стотинка, защото масово компаниите са чужди и не могат и да си помислят да правят врътки- това е непонятно... Знам, че мразите успелите, знам че не вярвате, че там има хора с милиони доход на година, но това са фактите. Никой не ви спира и вие да идете там. АКо не- има доста други доходоносни

89

до 97

преди 1 година

1 милион много отдавна съм ги изкарал. Зелено по устата имах преди 30 години. Не съм на заплата, работя с други компании, както и с клиенти директно. Фактор съм за клиенти в доста сектори. Друго? Прочее, стотици подобни компании български има, ама българският "Бизнес" няма пари за услугите ни, защото там работят подобни на тебе, негенериращи нищо.

88

Анонимен

преди 1 година

В предишните години минималната заплата беше 40-44% от средната, а за 2023 година се очертава да е 36-37% от средната.

87

Анонимен

преди 1 година

Вчера го писаха - само 100 хиляди човека са със заплата над 2000 евро (3912 лева). Аз не бих казал, че със заплата от 2000 евро човек е богат.

86

До ИТ "спецовет

преди 1 година

Много сте си повЕрвали, момчетии, а още ви е зелено около устата (както има една приказка), така че земете се кротнете малко и когато изкарате някой и друг милион, направите компания и станете международен фактор се надувайте колкото пожелаете. А до тогава - слушакайте шефчетото ви и *** и по полека с обидите и квалицикациите, че да нема тупа-лупа и нЕма да можете да вадите картофите на село forever.

85

Анонимен

преди 1 година

550 хиляди са на минималната заплата, на други 1 милион и 250 хиляди са със заплата под 1000 лева. Това е масовата брутна заплата в България, нетната е отчайващо ниска.

84

до 94

преди 1 година

Е в твоята среда на несретници аутсайдери не можеш да срещнеш подобни. Там се надлъгвате по други теми, защото успели хора не познаваш. Такива няма, залъгвай си се и си бачкай черния труд, докато скъпите возила последен модел на ИТ спецовете те подминават.

83

До92

преди 1 година

Оффф забравих,ти беше от педесятниците!!!!Абе откъде се пръкнахте такива,хем гладни,хем със самочувствие хем пък и самохвалковци?

82

до 90

преди 1 година

Ух, че просташки изказ... Личи си, че е на бедняк аутсайдер.

81

до 90

преди 1 година

А кой е казал, че работя за 12 бона?! За 12 бона работих преди около 6 години. А пенсийките майка ми и баща ми си ги получават като бели хора- не са текезесари, като твоите родители. Затова са и с тавана на пенсиите, прочее. Айде *** до пощата да теглиш на баба и на мама пенсията да я носиш, че споделяте една панелка и бързай да въртиш геврека на тира, че ще те пляскат.

80

Анонимен

преди 1 година

За масовия коментиращ в днес.бг добра заплата за България е невъзможна, а хората, които я взимат, нямат интернет и не пишат коментари там.

79

До88

преди 1 година

Не се обеснявай,ами отивай да прибереш пенсийките на старците,вече са налични!А 12-те бона можеш да ги сънуваш само!

78

Анонимен

преди 1 година

Искрено се радвам как в коментарите влизат 4-5 ИТ-та и разлайват плебса. Целият офис се смее.

77

до 83

преди 1 година

А ти като висиш пред компютъра, седни гледай някой онлайн курс да се ограмотиш, че за 3к вече и съседът ти от втория етаж не работи, а върти 2 геврека на 2 баничарки за 6к.

76

до 82

преди 1 година

Ок. Добри пари взимаш само в твоята глава. Благодаря. Смешни 6-7к евро са смешни пари за ЕС. И си и некадърен и неграмотен. По изказа си личи.

75

Червените чорбаджии

преди 1 година

ви карат да работите за 3-***. Мизерната заплата няма да ви стигне после за лечение.

74

Анонимен

преди 1 година

СЛЕДКАТО ДОМУСЧИЕВ БЕШЕ ВКЛЮЧЕН В КЛАСАЦИЯТА ЗА НАЙ-БОГАТИТЕ 3000 В ЦЯЛ СВЯТ , ВЕЧЕ НЕ СЕ ЖАЛВА КАК ЩЕ ФАЛИРА, АКО ВДИГНАТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА