29

Анонимен

преди 1 година

Ти български език знаеш ли? На живо какво означава според теб? Виждане на камера не на живо, драги.Знам и усещам кога български програмист ми разказва планински алабализми и се мисли за стока от Кореком!:)))))))))))

28

Бебо

преди 1 година

Жени около50-55 г.от Габрово са основно в Гърция, където гледат стари хора. А в областта работа има, но все пак човек трябва да има знания и умения.

27

Анонимен

преди 1 година

Айде бе :) Към днешен момент в нашата малка компания нето взимам повече от немци и австрийци на принципал позиция е ИТ сектора заради ниските данъци тук. Е, швейцарците ме бият. Ако беше така, както казваш, нямаше у нас да идват и да се релокират ИТ спецове от цял ЕС.Толкова са им възможностите щом са стигнали до великата България:)))))))))))))))))))Нали знаеш реномето на България особено в ИТ сектора!:))))))))))))

26

До 28

преди 1 година

Ти български език знаеш ли? На живо какво означава според теб? Виждане на камера не на живо, драги.

25

Анонимен

преди 1 година

Работодателите ми не са ме виждали на живо...Айде спри с разказите на Шехерезада! Такъв тип работа се обсъжда през Zoom, проекти и прочие! Вижда се ясно колко си образован, като повечето българи само на приказки!:)))))))))

24

До 24

преди 1 година

Иначе казано като човекът ти е казал- колкото началник склад в София. 3к Евро на запад са колкото 1.1к Евро у нас. Иначе казано- ниво касиерка в кварталия магазин.

23

До 23

преди 1 година

Айде бе :) Към днешен момент в нашата малка компания нето взимам повече от немци и австрийци на принципал позиция е ИТ сектора заради ниските данъци тук. Е, швейцарците ме бият. Ако беше така, както казваш, нямаше у нас да идват и да се релокират ИТ спецове от цял ЕС. Важи за доста професии, прочее. Аз си плащам до стотинка данъците тук. Това е патриотизъм, а не хорца, празни приказки и развяване на флага. Действия трябват. Мерси.

22

NO Comment!

преди 1 година

3000 евра взимам бе чисто и работя в сферата на транспорта честен труд без измами и далавери

21

Анонимен

преди 1 година

Който има акъл си печели пари и в България..А който има акъл и работи на запад слага в малкия си джоб този с акъл който работи в България!:))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 1 година

Който има акъл си печели пари и в България. Който няма акъл отива на запад да слугува и бачка най черната и *** работа. Това е истината която много хора не искат да чуят и се сърдят и се обиждат като им кажат че са некадърници. Същите умници продават земя и имоти в България за да станат слугинаж в западна Европа. Ами кой ви е виновен? Сигурно ГЕРБ и БСП са виновни че вашите родители на нищо не са ви научили.

19

до 18

преди 1 година

Я дефинирай отлично заплащане, бе емигранте. По изказа си личи, че работиш долен нископлатен труд. Главата си залагам, че взимаш таван 2-3000 евро, демек колкото началник склад с трети клас в София или колкото м2 в предградие на Париж, населено с африканци и пакистанци.

18

до 14

преди 1 година

В последните 15 години човек може да работи каквото си иска откъдето си поиска. Дистанционно работя откакто се помня. В момента по проекти в САЩ, Австралия и Сингапур. Работодателите ми не са ме виждали на живо. Но няма как със знания трети клас втория срок и тотална функционална неграмотност да успееш. Това са 70% от българите и 99% от емигрантите ни. Нация от неграмотни слуги.

17

NO Comment!

преди 1 година

Камъка си тежал на мястото викат мързеливите и страхливите А бе *** вие да не векувате на вашата земя Защото ние сме за малко на нея и все ни е тая къде ще живеем нали навсякъде си плащаме данъци никой не живее безплатно дори и у дома. По важно за нас е как ни е оценен труда за да получаваме отлично заплащане и да си живеем като белите хора

16

до 10

преди 1 година

Грубо казано, но самата истина. В провинцията масовият профил е, като им слушам изказа т. нар "работник". Използват се думи "чорбаджия", "мутра" и подобни непонятни за 2023та небивалици. Профилът на емигранта е плачевен. В общия случай групата българи ще ги познаеш на всяко летище по външния покъртителен вид, поведението на мaкaци и златата по дебелите им затлъстели вратове. Добри пари за тях месечно са колкото 1 бутилка хубаво вино. С такова поведение, образование и очаквания- толкоз.

15

Анонимен

преди 1 година

А теб кой те спира да станеш бизнесмен?..Неадекватната политическа, икономическа и митренска обстановка в България, да кажем като за начало!

14

До 16

преди 1 година

А теб кой те спира да станеш бизнесмен?

13

Анонимен

преди 1 година

Не искам да обидя никои но камъка си тежи на мястото..Този камък за огромно съжаление е хумота за повечето българи в България! Доказателствата са много явни, достатъчно е човек да сравни социалната политика в ЕС с тази в България! Здравеопазването в ЕС е наистина безплатно а в България - акционерни дружества! Умиращите в България умират като животни (повечето) а в ЕС в хосписи за терминално болни!

12

да знаете

преди 1 година

А най-големия виновник за тези донори е Ваньо Теменужката от Драгалевци......

11

Анонимен

преди 1 година

до 12 млъкни бе комплексар заради такива като теб ме е срам да кажа какво работя избивай си комплексите някъде другаде

10

Анонимен

преди 1 година

Как кои?! Западналият прованс с функционално неграмотни бачкатори берачи на малини, които на запад изкарват годишно, колкото ИТ спец тука за 3 седмици. После друг им виновен за дъното. Всеки сам си избира накъде да поеме в живота. 99% от емигрантите са неграмотен слугинаж от прованса (там образовани почти няма). Факт.