14

Не Сачева

преди 1 година

Вие ни докарахте до тук. Спомнете си 12 годишното Ви управление и ето сега жънем плодовете му.

13

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 година

Знам,чи многу народ виси платену или безплатну м,ди да плюй пу системнити партии,но ГЕРБ и ДПС бяха единствената упора на парламентарната демокрация!Измисленити от мен гелосани м,ангали Киру и Кукору ги вкарах насила да разсипят ГЕРБ,да спрът строежът на Хемус,щот ми писна Банкенския да ми съ фали колку дубър бил в строежити!Мойти мунчета уткраднахъ парити за Хемус,праснаха ощи едни 9 милиарда за неколку деня и ви метнаха в уркестъра!Ха вийти и плащайте 100%повечи сметки,да ви дойди АКЪЛА!!

12

?

преди 1 година

ГЕРБ ДПС и БСП нали приеха хартиената бюлетина. Единственото което свършиха за половин година. А да и подариха Пловдивския Панаир на Гергов вчера.Да по делата си личи, думите са излишни

11

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 година

Кво са прайти на л,уди и плюйти по сички политици,а истината е,че БЪЛГАРИЯ СИ БЕШЕ ШЕСТ ПРИ БОРИСОВ, ама Гешев кат речи да ни арестува,и мен и сътрудницигти ми,а и некуй мустаци с черепи,баневи и бобокови,та им спретнахми една дубре платена ревулюцийка от гореспоменатити спонсори и сига сме в мумент на клатене на кораба,щот трябва да върнем на власт спонсурити,пак да грабят и безчинстват!Когат мустака си напраи отнову банка,черепа си върне търкане на билетчета,тугаз курицъ не пътицъ ша я бъди!!

10

До АнонимеН 5

преди 1 година

Явно знаят на кого ще даде третия мандат президентът. И това няма да е бпс. Най-вероятно ще е БВ и тогава ще успеят да съставят правителство и ще ни разкажат играта.

9

Анонимен

преди 1 година

По-инатливи от вас, гербавите, няма.

8

Инат

преди 1 година

ли е да не искаш да имаш нещо общо с ДПС.Тиквата,Нинова и Копейкин? Не,това е морал,за което вие от статуквото даже не сте и чували. Но...помнете...въшката като се наяде излиза на челото.... народа ви вижда...

7

Наденица Сачева

преди 1 година

май е забравила кой свали редовно правителство лятото и защо стигнахме до тук... Ама иначе грознаааа, ум да ти зайде!

6

Анонимен

преди 1 година

Противници и продажници са всички. Съсипаха народа и държавата и трябваше отдавна да са в затвора и да върнат откраднатите милиарди. Вън ГЕРБ-СДС, БСП, ДПС, ДБ, ПП и НДСВ!

5

Бай Ставри:

преди 1 година

"Ох,на байо слоницата убаваааа! С тоз огромен тезгях...мммм!"

4

АнонимеН

преди 1 година

ПАК НЯКАКВА ГЛУПОСТ И ЛЪЖА ОТ ГЕРБ! КАК ЩЕ ПОДКРЕПЯТ 3-ТИЯ МАНДАТ КАТО ТОЙ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТА И НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕН НА БСП! :D ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК ГЕРБ ПОДКРЕПЯ МАНДАТА НА БСП :D

3

Анонимен

преди 1 година

През годините Боко си напазарува и враговете.За да е спокоен.Всички ги знаем кои са.И тази е една от тях.Не те ли е срам,Сачева?Ако беше в най-древната професия,щяхме повече да те уважаваме,а ти си дори по-долу от нея.

2

Анонимен

преди 1 година

Каза тази,която говореше за ГЕРБ като за мафия.

1

Анонимен

преди 1 година

Вашите кражби ни доведоха до тук.