24

Анонимен

преди 1 година

Господа русофили, вашата Русия си отива, повече руски газ няма да има. В бъдеще газ ще продава Украйна, а не Русия. Така че ако искате да сте в крак с времето, можете да вземете да обгрижвате с мислите и действията си Украйна, защото вие без господар с нагайка не можете да живеете.

23

Коментар

преди 1 година

До АнонименЕ нали се диверсифицираме. Сега ще имаме 13 годишен договор за турски газ, през турски поток, и ще го плащаме в долари. Всичко си е по план. А те от къде си го купуват не наша работа. Не е луд тоя който яде баницата, нали?

22

Анонимен

преди 1 година

До Аз А ти вярваш ли че Русия ще спечели срещу Украйна и ще просължи да издевателства над България както до сега, та си се хванал като удавник за сламка за руския газ?

21

Коментар

преди 1 година

Както вече имаме дългогодишен опит с концесиите на мините за западните фирми. Така и газ да бяха намерили, най-много да си нълним газовите бутилки веднъж годишно. 99% се изнася и 1% халал да вие, да видите че и ние сме хора.

20

Аз

преди 1 година

До анонимен 23! Вие проверявали ли сте у вас в двора за газ? Може би и там има. Изведнъж толкова много находища се появиха, че скоро Катар и Саудитите ще дишат праха на Балканите, и тогава ще можете да реализирате всичките си знания и умения на енергиен експерт!

19

Анонимен

преди 1 година

"И попита хан Крум аварските пленници след като унищожи Аварската империя: От какво, мислите, че загина вашата държава? А те отговорили: От това, че съдиите се съюзиха с престъпниците и крадците; от взаимните клевети, които погубиха по-храбрите и умните; освен това от подкупничеството - всички станаха рушветчии; също и от Търговията, понеже всички станаха Търговци и се мамеха помежду си; От всичко това произлезе нашата гибел."

18

Анонимен

преди 1 година

Заради руснаците отново прекараните сме ние. Румъния откри газ в Черно море до акваторията с България, Турция откри газ в Черно море и само България изгони западните фирми търсещи газ в нашата акватория за да не нарушим руския монопол. Сега Турция ще ни продава газ а такива като Росен Христов ще ни убеждават че купуваме руски газ (щото според русофилската пропаганда друг газ няма), а нашият газ ще си стои неразработен в Черно море.

17

Анонимен

преди 1 година

Турския газ, който идва от Русия. Понеже ни е много важно да пазаруваме от посредник, а не директно от производителя.

16

Аз

преди 1 година

До анонимен 18! Вие наистина ли?! Статистика нещо да сме чели?! Инфлацията в резултат на какво е?! ..

15

Аз

преди 1 година

До Анонимен 17! *** необразован!

14

Анонимен

преди 1 година

До Аз От много евтино куруване на руски газ, затова сме на тоя хал.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Гаврата на Русия с България продължава 150 години и си има явна причина за това, такива "българи" като теб.

12

Анонимен

преди 1 година

Важното е,че*санкционираме*руснаците,това че ще потребяваме същата руска газ с подобаваща надценка от турска страна е без значение!

11

Аз

преди 1 година

Някой знае ли къде в Турция точно го копаят този газ?! Ааа да бе! Сетих се! Това е оня същият дето си го купувахме 3 пъти по-евтино. Шизофренията няма граници!

10

Анонимен

преди 1 година

англосаксонската гавра с балгарския народ продължава благодарение на гл-уп-ос-та му да се оставя в ръцете на вашингтонските надзиратели като управници - харвард хи хи хи - банкя хи хи хи

9

Анонимен

преди 1 година

е нема такъв народ да му прокарат газа през турция за по евтино - е и какво ги траете тия още бре - утре и тока ще прекарат от там а после може и водата- какво чакате

8

РУСКИ

преди 1 година

ГАЗ ПОД ТУРСКИ КОНТРОЛ. ТУЛУПЧЕТО ВЪРТЯ ЕДИН КРАН ТАМ. ПРАВЕШЕ СИЛЯМИ НА ДОГИ И ПУТИМ. СЕГА Е ЗА САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИТЕ. ОДИ ГО РАЗБЕРИ.

7

Анонимен

преди 1 година

Сега остава да познаем и какъв е тоя прословут "турски "газ и колко по скъп си го купуваме?

6

Анонимен

преди 1 година

Значи още поне 13г. ще купуваме руски газ

5

Али Боза

преди 1 година

айде обратно в кошарата