51

Безмозъчни тъпаци

преди 1 година

Зелената дрога, сваля ефтини дронове със скъпи ракети!! Те за това са пратени и да го свалите, губите и да не го свалите пак, само дето промитите ви ваксани мозъчета не могат да го схванат!! Викайте Слава Украина, стойте на студено и пасете екологично, в края на краищата с любимата ви Украйна ще се случи същото което вашите джендърски лидери направиха с Афганистан!! Ще ги зарежете да *** от глад в разрушената си държавица, както отсвирихте афганците!

50

Мисля

преди 1 година

Че украинското ПВО убива повече украинци отколкото руските ракети..

49

Анонимен

преди 1 година

Аз пък спах до 10 часа и след това се обърнах на дясно!

48

Равнопосавеност

преди 1 година

Тия пропагандатори продължават с тъпотиите. Важно е да се уточни нещо - една крилата ракета струва близо милион. Никой ама абсолютно никой няма да си похаби такова оръжие за да удари на някой смотльо жилищния блок. И да разбира се че има ударени жилищни блокове защото противовъздушната отбрана на Украйна СВАЛЯ ракети, а нейните собствени не остават във въздуха (това не са балони с хелий) - питайте Полша. Всичко останало е краварска пропаганда или неграмотност.

47

Чудя се

преди 1 година

Как не отразяват всеки път когато Зеленски посещава туаретната!!

46

Това новина ли

преди 1 година

Се води??

45

Берлинската стена

преди 1 година

Днес пишат, че няколко Наго генерали, очакват нещо да се случи между Февруари и Май така че бойните действия да бъдат прекратени началото на лятото..

44

Анонимен

преди 1 година

Дежа ву!

43

Руската гадост

преди 1 година

НЯМА КРАЙ...но ние ще им покажем какво следва...!.

42

Анонимен

преди 1 година

Ра6истите продължават с терора. Американците прекалено много ги пазят, крайно време е вече и те да ги обявят за терористична държава и да бъдат третирани като такива.

41

Анонимен

преди 1 година

ЧНГ на нацистите и останалите украйнци, които търпят своите управници и стават жертва на НАТОвските интереси.

40

Христо

преди 1 година

Докато запада налива пари в Украйна,мир няма да има .Целта е отслабване на Русия и докопване до природни богатства....това е демокрацията.Колко хора ще загинат...за запада ...няма значение

39

Анонимен

преди 1 година

Италия има ферари, германия мерцедес и др. Бла, бла... Рашистан има волга и москвич... Швейцария, Люксембург, Белгия, Холандия и др. даже и москвичи нямат....

38

Анонимен

преди 1 година

Горкитв хора ...

37

Анонимен123

преди 1 година

ВРЕМЕ е укрите да обърнат палачинката във свой ръце, ако искат да живеят, да имат покрив на главата си, ток, вода, храна... И да свалят от власт зеленото човече и правителството..... Тогава всичко ще се оправи не само за Украйна, а и за Европа,, но тези милиарди дългове кой ще ги плаща....

36

Говедо

преди 1 година

Украинските ПВО пак са свалили жилищна сграда!

35

Христо Христов

преди 1 година

Голям прас - некви натовски наемници дали фира. Какво ни интересува това нас, нормалните хора?!

34

Анонимен

преди 1 година

Хитреците от ЕС и САЩ чакат Русия да построи "Бойкови магистрали" чак до Камчатка, за да могат танковете Леопард и Ейбрамс да стигнат за няколко дни, и ако е възможно, да има вътрешни тоалетни на всеки километър за освежаване на англо-британските жендарми. Хахаха, Путин не е глупав.

33

Анонимен

преди 1 година

Прави пожелания на украинците от свое име долния !

32

Анонимен

преди 1 година

Значи долния в прав текст признаваш че целта на европейците е да бъде завзета Русия. Много си се поевропейчил.