110

Анонимен

преди 1 година

Ще са в рецесия не "заради войната", а заради празноглавите им упправници, всичките прислужници на САЩ. Който сложи на чужди интереси, няма как да има собствени. Годините 2020 - 2021 са апотеоз на американското вмешателство в Европа, защото за пръв път във в сички държави в ЕU и във всички значими ръководни органи успяха да си сложат свои агенти. И резултата е на лице - пълен провал за Европа, глад и мор за населението.

109

баце

преди 1 година

***, амбициозна и нагла лелка. Забрави ли за приноса на МВФ в тази рецесия.

108

Анонимен

преди 1 година

Георгиева: Половината страни от ЕС ще са в рецесия заради войната пърдом " ПЕЧАТАНЕТО НА ПАРИ" да не забравяме алчните слуги на рогатия и планираната пландемия.

107

Петя

преди 1 година

Госпожо Георгиева, благодаря, че ми го казахте, защото за мен беше трудно да се досетя.

106

Анонимен

преди 1 година

еее пример на продажна душица -тя е като пътеводна звезда за всички антибългари- пример за оцеляване чрез затриване на собствания си народ

105

ЕПМ

преди 1 година

Нали това ви беше целта от самото начало? Кромида и войната са свързани събития с една конкретна цел: зануляване до 2030г. Бъдете проклети и гнийте в ада за вечни времена!

104

Анонимен

преди 1 година

Рецесията е полезна за страните от ЕС .Ще доведе до отрезвяване на населението също изгонването и на теб и другите престъпници. Чакат ви в Ангола примерно с интерес.

103

Христо Христов

преди 1 година

Приготвил съм тухла четворка, да я метна още тази година върху гроба на ЕС.

102

Отврат

преди 1 година

Заради тази гнусна женица ООН няма жена за председател и то българка!

101

гост

преди 1 година

че нали това беше идеята, на вашите шефчета от Федералния резерв...тая война е дирижирана и замисленана по-високо ниво от Путин и други.

100

Просталина

преди 1 година

Не, не е заради войната, а заради неадекватните действия на бюрократите в Брюксел, както и самоубийствената политика на международните финансови институции (включително и МВФ), с отпечатването на стотици милиарди за безполезни ковид ваксини.

99

Всички слабоумни

преди 1 година

политичета на синекурни позиции си пеят едно и също, Заради войната, заради войната. Не, не е заради войната г-жо Георгиева. А е заради огромните санкции, които страните от ЕС едностранно наложиха на Русия. Без да ги интересува дали народите им са готови да платят сметката или не. Е, вече я плащаме. И не е заради войната а заради такива като ВАС.

98

Анонимен

преди 1 година

Защо ще сме в рецесия, европа не е във война. Има СВО във оссрахна, нас не ни засяга!

97

Чичо ти Сам

преди 1 година

Соломончо къде са тримата запасняци само клептоманка и този рептил са в окопа.Ще ти спирам парите.

96

Анонимен

преди 1 година

Единственото необходимо и достатъчно условие да съсипеш своята страна е да служиш на Пиндостан.

95

Крис Талина

преди 1 година

Това сложните междугалактически отношения се отразяват и на нас тук на Земята, кои сме ние да им се противопоставим, стягайте коланите и да помогнем на бедстващите ни съседи и демократи от Андромеда!

94

Анонимен

преди 1 година

Не е заради войната а заради овчотиите, които направиха под давление на Америка - абсолютно заслужено!

93

Анонимен

преди 1 година

Санкционната политика на колективния запад повиши рязко цените на енергията, горивата, храните и стоките. Първосигналните еесовски управници са обединени от нечувана енергийна криза и са напълно зависими от Пиндостан, който деиндустриализира зоната и изсмуква кръвчицата на европейските народи, сочейки Путин за виновник.

92

Анонимен

преди 1 година

монголоиднитеМужици -- 157 за себе си ли говориш??? Ама защо се пишеш мужик има си българска дума - Селянин... :) Сега тъпо е да се пише за раси и етноси, но дотолкова ти стига акъла... А и модер...атора на Днес дреме некъде... :)

91

ПсихоДесниМечти

преди 1 година

-- "Интересно ми е, когато украинците обесят" -- Пий си хаповете и не наблягай на дрогата... Иначе може да те загубим като списвач на днес.... :)