187

афродита

преди 1 година

Аре,рошльо,скрий се!Ти си никой!!!!!!

186

Анонимен

преди 1 година

Световната история е показала че всеки колкото и да е силен ,велик изправен срещу Света е губещ.С какъвто и голям военен потенциал да разполага той постепенно залязва и губи.Наполеон,Хитлер списъка е дълъг.Русия е Велика и има бъдеще само когато стане демократична с отворена икономика и когато като Германия ,Япония спре за винаги с реваншизма и милитаризма.И в двете нации милитаризма е с вековни корени.Сега са движеща науката и икономиката страни.Горбачов го осъзна.Дано го осъзнаят руснаците.

185

Анонимен

преди 1 година

А дано ама надали !

184

Анонимен

преди 1 година

И тоя е прешмъркал и прекъркал прекомерно. Само дето в Кремъл вече не е неговия адаш Боря и Русия вече няма начин да загуби.

183

Анонимен

преди 1 година

Путин ще загуби, не защото е казал Джонсън, а защото няма какво да спечели. Война, свързана с нахлуване на чужда територия, никога не се печели в продължителен хоризонт в съвременната история. А светът ще помогне на жертвата, не на агресора.

182

однако

преди 1 година

Зе-клоунът е принуден да лъже наедро и нагло, тъй като колективният запад ще прекрати подкрепата си, ако бендеро-нацистите не бележат успехи.

181

...!

преди 1 година

Алоуу, "психиатъра",някакви памперси с автограф на Байдън ти се привиждат! Наистина ли не си минавал скоро на преглед! И да , точно войната отне кашкавала от хладилника!

180

Всъщност,

преди 1 година

...дори и сега, "колективният" Запад могат да дадат оръжие на Киев, с които за две седмици да обърнат войната! Истината обаче е , че идеята на Британците е по-продъл жителен конфликт , за да се срине икономиката на Русия! Така че, най-големият "агент" -провокатор за британците се казва Владимир Путин, които упорито играе по техният сценарий! Какво да се прави, никой не го е карал да си пуска пияните пълчища из Украйна!

179

с тях е свършено

преди 1 година

Тези говорят какво им се иска, но сами не си вярват. Желанието е едно, но действителността е друго.

178

Психиатър

преди 1 година

До ...! Империята на Zлото при вас в стаята ли е ? Дългата ръка на Кремъл, скоро да е отмъквала, киселото мляко и кашкавала от хладилника ви ? Памперса с автограф от байдън в стаята ви автентични ли са ?

177

Анонимен

преди 1 година

Иванов, вчера Столтенберг апелира колективния запад да се готви за много продължителен конфликт.

176

...!

преди 1 година

Някакъв пък плаши, че ако ядат бой, щяло да има ядрено оръжие? Значи сам си вярва, че ще загубят! И не срещу "колективния"Запад, а срещу колективният нормален свят! И си мисли, че с ядрено копче и хоп, Путин ще спечели войната? Наистина ли си верваш! Дори и Китай им казаха да не си го помислят,камо ли Турция! Единствено Ким ще го приветства! Това няма само да е краят на Путин, но и краят на Империята на Zлото!

175

Иванов

преди 1 година

Оракула Джонсън не можа да познае собственото си падение. Обективно Русия може да загуби войната, но не срещу Украйна, а срещу колективния запад. Ако не е той отдавна Украйна да е прегазена. Така че колективния запад да се подготви да посрещне десетки хиляди ковчези, или няколко ядрени бойни глави. Никой ли не разбира, че губейки войната в Украйна, Русия ще задейства военната си доктрина, като обяви загубите в Украйна за заплаха за националната си сигурност и това ще й развърже ръцете...

174

Анонимен

преди 1 година

Днес Наглобритания прекрати всякакъв внос на руски втечнен газ, а "Газпром" внесе в профицитния руски бюджет немислимите и рекордни 5 трилиона рубли.

173

Анонимен

преди 1 година

Не ни интересува мнението на този изгонен от Даунстрийт петъчен гуляйджия.

172

Анонимен

преди 1 година

А великобритания ще спечели. Колкото спечели досега, ще спечели още толкова.

171

пуйката

преди 1 година

Той си беше убеден,че ще е дълги години премиер,но вече не е.

170

Анонимен

преди 1 година

Тоя по смешен не може и да стане...

169

Ко

преди 1 година

Борка смениха те с индиец. Боли, но е факт. А Русия не е я интересува какво мислиш. Боре ти защо не си съден за неспазване на фаш.истка ковид карантина въведена от теб??? Ти сам не си спазваш законите, браточка. Не ти вярвам. Северен поток го гръмнахте. А в Ирак 2003 намерихте ли хим. оръжие. Незаконно почнахте война.

168

Анонимен

преди 1 година

А Русия отново безкористно се опитва да спаси света от Запада и фашистите, преди да се разпадне от глад! Кат се повтаря историята да се повтаря докрай!