134

Крематориума

преди 1 година

Перфектен е за оплаквачка другаря Радев

133

Румен

преди 1 година

Зеленият чорап е в левият ъгъл

132

Анонимен

преди 1 година

До Аноним 157, кои всички, бе? За този запрътък гласуваха плиткоумните. Всеки мислещ човек осъзна що да щета е този още когато го домъкна ***!

131

Анонимен

преди 1 година

И забележете кога го казва!Секунди преди полунощ когато хората очакват НГ готови с чаши в ръце да се поздравят да вдигнат наздравици за здраве ,благоденствие за себе си,за семейство,за близки символично ,както всички по света.Изведнъж се появява някой си Радев и назидателно ви казва,а не ,няма,няма да ви позволя,а защо,защото се издъни той и както винаги злобарски да повлече всички ,защото за него сме атрибут, средство за лична употреба както му е удобно.

130

Диагностик

преди 1 година

Колко трябва да си *** , за да знаеш как гледат на теб обикновените хора и да останеш да се правиш на президент ???!!! Не може да е толкова ялов един човек ,който има малко интелект в кутията си! Подай си сам оставката , Чорапе, защото ти си основния виновник за новата бедност в България - духовна и материална !!!

129

Анонимен

преди 1 година

Я па тоя....

128

Ч. Н. Г.....2023..!!

преди 1 година

ПОЖЕЛАВАМ :НИКОГА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ПРЕТЪРПЯВА КАТАСТРОФА, КАКТО С ПРОМЯНАТА 2020-2022...!!

127

Бунга Бунга

преди 1 година

Общо взето - прасе в бижутерски магазин! Само души, бъчка и ***!

126

Дядо Георги

преди 1 година

Г-н Президент /от уважение към институцията/,г-н Радев /от вежливост/, по -долу форумът каза тежката си дума. Ще останете като най- негативния човек в политиката. Жалко за близките ви.

125

Анонимен

преди 1 година

Ще си пием до дъно и ще слагаме късмети в баницата и не си ти който ще ни разваля традициите и удоволствието,малките радости в края на годината.А кой каквото е надробил ,който е злоупотребил с общественото доверие да го разделя и насъсква сега има очи да търси подкрепа и единение .Ами,не,първо заслужи доверие и се оправяй!

124

лъжци

преди 1 година

Чакаме Кокорчо и Канадеца Киро да направат газта три пъти по евтина,както ни обещаха.Нали ти Чорап ги набута във властта.

123

Анонимен

преди 1 година

Зелен Чорап,ти си една фурнаджийска лопата.

122

Анонимен

преди 1 година

Нищожество избрано от плиткоумници!!!

121

Анонимен

преди 1 година

НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ И СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! СЕГА СЕ ПРАВИ НА ИЗНЕНАДАН ОТ СЪСИПИЯТА!БЕЗОЧИЕ

120

Анонимен

преди 1 година

До Ангелов ПП и ДБ са срещу подлизуркото кРадев. Много хитро се опитвате да ги вкарате в едно гърне с него за да оберат и те от неговите несполуки! Няам да стане!

119

Анонимен

преди 1 година

Радев е не обикновен *** военен, той е културен меценат и редовно кара самолета до Виена за наша сметка!

118

Анонимен

преди 1 година

Разединителя на нацията който години наред унижаваше народа на връх НГ за да си получи своето.За това жертва същия народ и го подложи 2 години на експерименти които завършиха с крах.Верен на природата си реши да поиска и енергията на народа,на целия народ ,но за какво,за да почисти неговия неуспех.А ,така ли,кой доведе и кой суфлираше на тези т.н.шар.атани,не само той ,а и бегълци.Първо отнема,после иска,но друг да го свърши,а той да обере лаврите.

117

ААА

преди 1 година

И какво направи вашият велик президент,"събори двуетажна сграда,с обещанието да построи небостъргач, а сега виждаме само една *** построена". Като не разбираш и не можеш да свършиш нещо читаво,не викай,не мяткай юмруци,не обещавай,а си пери миризливите зелени чорапи.

116

острото Киро

преди 1 година

Моят президент !

115

Анонимен

преди 1 година

Мафията започва да брани барона си Радев.Преследва вече който го напада.***.