225

Анонимен

преди 1 година

в такива дитуации е оравилно държавата да даде право на избор на работещите да внасят пенсионни осигуривки и евентуално да ползват пенсия или да се откажат и да не ползват, инсче не е честно спрямо младите хора, едни са се пенсионирали на 40-50 години а други ще чакат 70?

224

до 246

преди 1 година

Кво спиране на работа на 58 те гони бе пич? Не четеш ли че се гони до 70 да се работи, демек до гроб? А средната продължителност колко беше - 75 ли? Хахаха

223

Анонимен

преди 1 година

До 238 - спри с дрогата, пак си се опикал и насрал и смърдиш... дори клоаките смърдят по-малко от теб... нещастен дрогиран психо...

222

Аха

преди 1 година

На пенсия се надяват само клатикуровете заплатаджии, държавни ***, някои по-прости бачкатори и т.н. Умният човек инвестира, независимо в какво.40 години x 12 месеца x около 500 лв. осигуровки (половината от вас, половината от работодателя) са точно 240 БОНА и то ако не вдигат праговете. А познайте кога ще си ги вземете обратно?

221

до 238

преди 1 година

Ясно щом си там значи си клошарче или ромче,промили са ти мозъка отворкоооо.Какво номерче търсиш?Ела в центъра на паве,не ме занимавай с мръсни квартални клоааки!

220

до 238

преди 1 година

Не му се връзвай на клавиатурния биткаджия. Това е онова нещо, дето се пише "Германеца". Голям *** е:))))

219

Анонимен

преди 1 година

237 Истинския Плъх, къде се покри ???

218

Анонимен

преди 1 година

До до 235София, Банишора, централна гара... Още въпроси имаш ли? Да си номерчето да ти се обадя...

217

до 235

преди 1 година

Къде си бе отворко?Кажи къде да дойда?!Форумен плъъъх само виртуално знаеш да скачаш ти!

216

Анонимен

преди 1 година

Бачкай, бачкай и умиргай! Да са живи и здрави милите ни западни управници. Скоро ще бъдат в компанията само на тъмни и ще си получат заслуженото.

215

Do 226

преди 1 година

Комунистите откраднаха сребърния фонд-пенсиите --- Дрогаре, какви са тия послания, вие сте дотолкова некадърни че ви трябат още комунистите от преди 35 години?? Два пъти сменяхте парите, правихте квото си искате а сега комунистите ви били виновни... Ако си некъде наблизо и ми излезеш с тия лъжи , ще ти сцепя черепухата ... да ти е ясно.

214

Анонимен

преди 1 година

Направо да направят пенсионната възраст 100 години за по сигурно.....

213

Анонимен

преди 1 година

Всички са комунисти бе!СДС,ГЕРБ,БСП,ДПС,ДБ и т.н всико е комунист,всичко!!!!

212

Анонимен

преди 1 година

Честито, овце! Вдигахте двата пръста, а? Лапахте бананчета, а? На ви сега банани! НА ВИИИИИИ!!! Муахахахахахахахахахахахахаааа!

211

до 230

преди 1 година

Защото ни ръководят другари комунисти,нищо,че се пишат десни някои от тях.Лъжат и крадат!И със сопи и избори не става,опитахме.Става е как румънците го направиха с АК-47!

210

Анонимен

преди 1 година

Сопи трябват ! Имам следния въпрос . Защо вноските по пенсионния фонд ги прибира държавата , ако човека не доживее до пенсия , а не ги дава на наследниците . Защо кредита или ипотеката не се опрощават , а се прехвърлят на наследниците ? А?

209

Инженер

преди 1 година

Понеже приходите в НОИ са за около 9 млн. лева, а пък разходите им са 16 млн. лева, не си внасям там осигуровките за пенсия, а в лични банкови сметки. Честита да ви е Новата 2023 г. на политиците, полицаите и военните, които също ще се пенсионират на 65 г. Както и на управителя и подуправителите му в БНБ.

208

до 228

преди 1 година

В арабските страни такъв въпрос не съществува.Там имат друг въпрос:''Мъжът човек ли е?Като е човек,жената мъж ли е?''Следователно правата на жените са им ограничени там.

207

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на века: защо след като жените живеят по-дълго от мъжете, се пенсионират по-рано от мъжете? Това справедливо ли е?

206

до Някой

преди 1 година

Никой не оспорва,че сегашните пенсионери са си внасяли.Комунистите откраднаха сребърния фонд-пенсиите,които се трупаха и край!Сега всяко поколение внася за предишното и така си кара.Днес ни ръководят същите комунисти,чрез деца и внуци.Нищо не е променено.Каква демокрация какви 5 лв?!