41

Анонимен

преди 1 година

Човек може да си помисли, че украинците имат повече причини за песимизъм..но тях явно никой не ги пита!

40

Някой до 28

преди 1 година

Ако останат пари хаха. Да ни си останат със субсидии за оръжия, разруха, много загинали и столетия дългове без значение изхода на войната. Не подценявайте климатичните промени, психологическият хаус и ордите който предстой да дойдат в Европа от бедните държави защото за тях пари и военна помощ срещу престъпността нямаше ама за Украйна се изсипа такова нещо което не сме и предполагали, че има в резерви. Много лудост, много простотия, много наглост, много пошлост, много хора в безизходица....

39

Анонимен

преди 1 година

Очаквам Сърбия да влезе в НАТО през 2023г

38

Анонимен

преди 1 година

Днеска Русия удари Украинската инфраструктура с 120 от ракетите които свършиха преди 10 месеца! Разбира ке няма статия за това! 10 милиона души са без ток!

37

Анонимен

преди 1 година

Основен проблем на бългрина е, че не приема критика. Луната и Марс са му виновни, че е неграмотен. Излезе да бачка в ЕС- последна дупка на кавала бачкатор, полагащ труд, който може да се върши от дете втори клас. Когато се научиш да поемаш критика, да се учиш от грешките си, да имаш стратегия за развитие, тогава има смисъл да живееш. Иначе, ако цял живот си една права линия в кариера и семсейство, смисъл няма.

36

Анонимен

преди 1 година

Гледам от спътниците за пожар на НАСА как е протекла войната в Украйна. Голям бой са яли руснаците през лятото. От 1 септември бойни действия на практика няма. От 1 до 8 декември слаби дейстия и вече 20 дни нищо. Русия е умряла риба вече! Войната свърши друзя

35

Някой към 33

преди 1 година

Типичен пример на статистически данни. Ситият на гладният не вярва. Доста хора са по-добре от преди, но това е привидно. Не всичко е едно плюскане и един курорт. Между тях има един цял свят с много хора......

34

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са най зле, от Нова година им вдигат наема на комуналките и комуналните услуги с 6 до 12% защото са натрупали 400 милиарда рубли дълг. Там 25 милиона вече живеят под прага на бедност. Очакват се отделни бунтове на някои републики.

33

Някой към 38

преди 1 година

След една година ще видиш, че нищо не е такова като това което си написал. Иначе пожелавам ти щастие и просперитет.

32

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да стане, лихвата по ипотечните кредити няма да надмине 4%. Газ, нефт, оръжие и ядрено гориво няма да внасяме от Русия! Зърно, ток и оръжие изнасяме най много в Европа. Цените на хранителните продукти не могат да надминат тези от Турция, Гърция и Румъния. Пенсиите и заплатите за една година ще скочат с 25%. Аз съм доволен

31

Случаен минувач

преди 1 година

САЩ искат да управляват целия свят, но не могат - пречат им Китай и Русия.Русия иска да управлява целия свят, но не може - пречат й Китай и САЩ.Китай иска да управлява целия свят, но не може - пречат му Русия и САЩ.България иска да управлява себе си, но не може - пречи й България.

30

В бъдеще

преди 1 година

Ни очаква рецесия, хипер инфлация, енергийна бедност, всякаква бедност, още повече бежанци и масови протести и бунтове в Европа! А и по някое вирусче за десерт! За какво да не и оптимист човек??

29

Анонимен

преди 1 година

До Успешна годинаИнфлацията е двойна в страните от ЕС, недей лъжи!

28

Не се замисляйте

преди 1 година

Бягайте на Запад, всичко се следи от МВР и мутри на Борисов с честоти, правят черен живота на всеки който се обади срещу мвр, Гешев и ГЕРБ !

27

Успешна година

преди 1 година

България изпраща една добра година, живеем добре в ЕС и НАТО. Икономиката се развива, България е сред най-големите производители и износители на трите най-важни военновременни стоки - електричество, зърно и оръжия. България с най-нисък дълг към БВП, с едни от най-ниските лихви за бизнес и население, и бюджетни дефицити. Инфлацията е сред най-ниските в страните от Източна Европа. Енергетиката освободена от руската зависимост дава спокойствие през зимата за бизнеса и за населението. Освободихме се от руското ядрено гориво и минахме на американско гориво от Уестингхаус - безспорно една успешна

26

Споко

преди 1 година

Споко, след безпрецедентните санкции Русия е поставена на колене. Руската икономика рухва, рафтовете в магазините са празни, рублата вече пада на 200 рубли за долар, руснаците изгладнели излизат на улиците. Дните на диктатора Путин са преброени. Путин е политически труп, факт! Със сигурност може да се каже, че времето на диктатора Путин изтече.

25

Анонимен

преди 1 година

Хаосът на Запад излиза извън контрол.

24

Анонимен

преди 1 година

30 години българите мизерстваха и чакаха да опитат от западния консуматорски начин на живот, богатите колониалисти да ги сложат като равноправни на масата и да споделят с българите богатсвата които столетия са ограбвали от колониите, защото българите са ногу убави, за това ги канеха в ЕС и в еврозоната, за да ги направят и тях богати.

23

Анонимен

преди 1 година

Зеленски: Възстановяването на Украйна ще е най-големият икономически проект в Европа.

22

Анонимен

преди 1 година

Защо са песимисти, нали гласувахте за промяна? От кое не са доволни?