249

преди 15 години

ДО МАЛОУМНИЯ 215-ХОДИ СИ ЛЕКУВАЙ БОЛНИЯ СИ МОЗЪК ! ТАКИВА МЕРАЦИ, КАТО ТВОИ, СА ИМАЛИ МНОГО ПРЕДИ ТЕБ, НО СА СИ ТРЪГНАЛИ ОСР..НИ ТАМ ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ. И МАХНЕТЕ ТАЗИ СНИМКА, ЗАЩОТО САМИТЕ ГРУЗИНЦИ НАРИЧАТ СААКЕ "НЕНОРМАЛЕН. ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ ,ЧЕ ООН ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДИ ,ЧЕ КЪМ 1000 ДЕЦА В ЮО СА УБИТИ ОТ ГРУЗИН.ВОЙНИЦИ

248

преди 15 години

време е да се махне тази снимка , самите грузинци го смятат за ненормален, а ние продължаваме да водим дебати...Нали се доказа ,че само убитите деца са към 1000 в ЮО

247

преди 15 години

Тоя още ли е жив,бе!?

246

RAJMOND

преди 15 години

Obicam da Bulgari i Srbi da se probude i da budu edno,to je edanhora,edna vera,edan krst,Srbi i Bolgari ima samo edno beba,dva maksJa obicam Bulgarski hora i Srpski.BOLGARIJA I sRBIJA EDNO

245

prutz

преди 15 години

кой в редакцията ви е грузинец та тая измислена статия седи от 2 месеца отдолу на всяка страница? хехехе

244

тхъврхрх

преди 15 години

некой ги ръчка да се замимават с глупости

243

fbdb

преди 15 години

Оно ората и да сборуят па и с русите и с грузинците сме се намешали исторически всекак!

242

дамата

преди 15 години

Абе още ли има като тоя ***!Ами затова хич не се учудвам ,че сме на тоя хал.Малко са трезво мислещите и сериозни млади хора.Не е номерът да се плещят глупости ами и да се МИСЛИ!!!!А това за някои хора май е трудно занимание.

241

стан

преди 15 години

веднага да идеш на лекар, моето момче. сигурен съм че навсякъде ще те приемат. незабавно трябва да се лекуваш. а после ако не си ходил на училище ще трябва да го направиш по някакъв начин.ако искаш напиши нещо по темата, щото тя е за Грузия и войната, която предизвикаха самите грузинци. нали помниш, че ошашавиха света като откриха огън в деня, когато се откриваше Олимпиадата в Пекин?

240

Наакашвили

преди 15 години

Наакашвили, защо се наака така бързо, пуделче на Вашингтон? Къде е сега чичко Буш, за да те спаси?

239

сърдит папагал

преди 15 години

Държава в която по новините в 16.15ме поздравяват с мараба и ми говорят на турски,не може да дава наклон на на другите държави .Абе дупедайковци ако не беши Русия сега всички щяхме да сне *** какалашки...Сега наистина щяхме да сме ***!!!!!!!!Писна ми да гледам и онзи пингвин в биг брадър4 дето иска да му викат маме, *** да е......

238

преди 15 години

КАТО Е ТОЛКОВА ВЕЛИКА МИЛАТА ВИ РУСИЯ ЗАЩО ПЛАЩА ПО 35 РУБЛИ ЗА ДОЛАР? И ЗАЩО СЕ РАЗПЛАКА КАТО ПАДНА ЦЕНАТА НА НЕФТА?

237

Умен

преди 15 години

Обширен разказ на риторическите упражнения на Саакашвили плюс пореден опит да опише собственото си нападение като агресия на други, след като дори Западът признава, че почна пръв. За арументите на Москва да откаже примирие - само едно изречение. Не знам на чия похвала се надяват в този сайт.

236

ALEKSANDAR

преди 15 години

TOYA ,SAKASHLI NE E 4OVESHKO SAZDANIE ,TAKAV KATO NEGO TRYABVA DA GI BIYAT ,STRIJAT , I PO NAI GADEN NA4IN OBIVAT

235

ALEKSANDARS

преди 15 години

TOYA OT NOMER 215 DA VZEME DA SI GO NA4UKA V GAZA,ZASHTOTO E EDNO MALKO BEZGRABNA4NO MEKOTELO

234

BUSH

преди 15 години

Д' щибания Грузинец, д' . Нещастници!!!!

233

ммх

преди 15 години

САЩ изпратиха инструктори, а украйна и израел оръжие!Задачата на грузинците беше ,като започне олимпиадата да завземат двене независими републики!ДА АМА НЕ -грузинците се провалиха и сега ревът, какво стана!???Все едно ние да нападнен МАКЕДОНИЯ!

232

rumen221

преди 15 години

За да нападнеш с оръжие, международно признати умиротворители, каквито са руските войници между Глузия и бившата и провинция, трябва да си или луд или жестоко излъган. Понеже Саакашвили изглежда доста интелигентно момче - излиза че Американците го излъгаха много лошо. Да помислим кой печели от грузинската глупост... Европа и Русия си развалиха отношенията и в момента дори без официални санкции и двете страни понасят огромни икономически загуби! От това печелят само Американците. Кога започна грузинската авантюра - точно преди да се разрази Американската финансова криза...Боже колко удобно (за Американците). Косово е горещ картоф в устата на Европейците, а сега Американците ни набутаха в устата и втория си "картоф"... Саакашвили наруши както международната конвенция за водене на война, така и конвенцията за правата на човека - За такъв човек дори съда в Хага е малко...!!!

231

sd

преди 15 години

Щом го защитатавето този Швили , сложете пушка на рамо и се бийте с Русия. Ако Ви стиска защото се иска и кураш.

230

боян

преди 15 години

беше ме страх , че никой не разбира какво се случва и стази криза в грузия , помислете само защо буш ни прие в европа. като погледнеме картата на европа и с приемането на грузия на американчето не му остава нищо друго освен да предположи че в русия сигурно ще си имат атомна бомба в най-скоро време и без разрешение на оон ще се опитат да ги "проверят". да не би да ни е лошо с косово, трафика на органи не е най-лошия бизнес май.