18

Алекс

преди 1 година

"Хроничен глад" за кадри има само във фирмите с ниско заплащане.Където плащат добри заплати,този проблем го няма.

17

пришълеца

преди 1 година

Със сигурност бъдеще нямате:))))

16

Реалист

преди 1 година

Какво точно консултира тази перачница в Русе?

15

Анонимен

преди 1 година

бачкаторската класа е в телешки възторг! протестите се отлагат! капитализма оцеля поне още век!

14

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето на всеки е седемдневна пенсионерска седмица само от съботи и недели, който го доживее разбира се.

13

Тираджията Z

преди 1 година

Това е разработка на военните.Повече време си седиш у дома,следователно прекарваш повече време с жена ти.Тя не спира да мрънка,започвате да се карате,развеждате се и така ще борим православните ценности и ще налагаме либераските простотий.

12

Анонимен

преди 1 година

Недостиг на квалифицирани служители и увеличаване на разходите за персонал . . . . . . . Квалифицирани служители с дисертации или по добре професори като склададжии, хигиенист(ки), портиери, рецепционисти, сервитьори или на български казано келнери, шивачки (ишлеме)! Академиците могат да заемат мястото на бъдещите бригадири! За какви квалифицирани специалисти пишете бе ненормални ци, чели ли сте обявите за работа?

11

Анонимен

преди 1 година

Има го и сега на граждански договор не са с 8 часа а бачкат на 4 часа но мизерстват защото много ниско заплащане. Проблема не е работата а заплатата и че няма какво да се работи за добра заплата. Някой работи много, но дупетати и началници обират заплатите.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз работя 12 дни в месеца, осигуровки на 2200лв и време за децата имам, и за частно, ако ми се занимава. Времето ни е ограничен ресурс.

9

Анонимен

преди 1 година

По малко работни дни, по малко пари и много повече работа за компенсиране на почивният ден! Наемане на още служители за запълване с работна ръка почивните дни! Увеличени разходи, статични или намалени заплати и фалити, съкращения! Увеличение на заплатата няма, пари няма, заеми има, зависимост от банките!

8

ОФчу

преди 1 година

Закрити са и са изнесени цели сектори от икономиката, сел. стопанство и производството от Европа в Азия и Латинска Америка, където заплащането е значително по-ниско, съответно и себестойноста на крайния продукт е по-ниска но и с по-ниско качество, за да могже потребителят да купи нов продукт изхвърляйки "стария". Това е принципа на работа на над националните мега концерни. Изтощаването на природните ресурси и замърсяването на околната среда не ги вълнува, а единствено Печалбата!

7

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да променят няма да е за доброто на хората! Все ще се окаже накрая, че не сме прочели дребния шрифт.

6

Възмутен

преди 1 година

Че те и сега на държавната и общинска хранилка "работят" по 2-3 дена в седмицата!Ето по празниците щото били в събота и неделя после имат почивка от празниците!При частния комунилапиталист няма таквиз работи.. да има как и денонощно да му бачкаш !

5

Случаен минувач

преди 1 година

И какво сега? Всяка срада ли ще работим?

4

Анонимен

преди 1 година

Сетихте се вие кога да намалите работата, като светът свърши. Хайде, стига сте работили, започва световна война, ако не виждате. Време е да се биете за Чалгария и чекмеджето на Боко! Е, можете и да се присъедините към Съпротивата и да хванете гората, ако не ви се става пушечно месо.

3

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова го мислят...да въвеждат направо 2 дни да се работи и да се плаща все едно си ходил 7 дни на работа.Устройва ни.

2

Анонимен

преди 1 година

Не им се плаща за цял ден, затова - цялата работа в 2 часа. Ако искаш. Ама малко ти било времето - работи си вкъщи, никой не те спира, ама заплатата като за 2 часа.

1

Космонавт

преди 1 година

Нормално е да се подготвят. След като половината население измре от отварите на СЗО, войните на Путин и глад, няма да има толкова търсене и лудо потребителско общество. Тогава идва Шваб и ви казва "Казах ли ви, че няма да притежавате нищо, но ще сте щастливи"? След това ще допълни "Всичко ще е безплатно за всички, ще ползвате колкото искате земя и ще ходите където си искате, но ако ви го бях казал отначало, никой нямаше да се вакса" :))