39

до турска пирамида

преди 1 година

Турската компания TEL Genel завърши разработката на двигателя PD170 за ТВ3. Това съобщи генералният директор на TEL Genel Махмут Ашид на EXPO 2022. ТТХ на двигателя 30,000 фута таван на полета и 49 часа продължителност.

38

Анонимен

преди 1 година

Турците копират, но са далече да правят двигатели, мисля че техните дрончета са с южнокорейски двигатели :)))

37

Турска пирамида

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА: Тука си прав. Така е! Ердо се оказа най- добрия политик на съвремието, по-добър от Путин!

36

Анонимен

преди 1 година

И що така"Тревопасните"корейци нещо бръкнаха в мозъка на"Технологичните"корейци?

35

Турска пирамида

преди 1 година

Съветските двигатели AI-322F и AI-25TLT са сърчицето на 'ябълката' - Bayraktar Kizilelma. Явно ще лети само по вертикала ако турците не си намерят други - че украинците ги правеха.

34

ОФчу

преди 1 година

И още - "Турската компания Aselsan разработисвоя РЛС система с Фазирана антена решетка, която инсталират на своите F-16 и на БПЛА" "Turkey unveils domestic AESA radar for manned, unmanned combat aircraft".

33

Турска пирамида

преди 1 година

До ОФчу: Байрактара е мотопеден двигател, урките даже искаха да го правят. Реактивни двигатели турците все още не могат да правят. А байрактарите последните месеци зачезнаха от рекламните военни справки- твъреде лесни мишени са за руското ПВО.

32

Анонимен

преди 1 година

Турците копират чужди технологии. И двигатели ще си направят.

31

ОФчу

преди 1 година

"Турците не могат да правят двигатели, което е основното" ----- За "Байрака" вече се научиха! Сега са престъпили към нов, по-тежък БПЛА с ракети "въздух-въздух"! ПС. А на времето им се смеехме, че техническият им перснал на средно ниво не умее да работи с Шублери.

30

Анонимен

преди 1 година

Турците не могат да правят двигатели. Украинците им правят двигателите но ще се научат. Щом могат да правят мини-шпионски дронове с размери на насекомо ще се научат. Украйна е една малка Русия. Всъщност Украйна е Майка на Русия.А Русите умеят да правят тези неща. Двигатели и т.нт. Русите са велик народ. Но Руската Федерация е компрометирана отдавна. Огромна територия с десетки народи и корумпирани милиционери на власт.

29

Анонимен

преди 1 година

Откачиха хората...само войни са им в главата.

28

дебелият джо

преди 1 година

Zащо трябва да ги --свалят-- когато може да ги наблюдаваме как летят за удоволствие. Добре ,че не ги свалили защото могат да отидат на оня свят без даже да разберет. Глупаво и наивно е да си въобразят ,че някой ще им помогне.

27

Анонимен

преди 1 година

До 34Турците не могат да правят двигатели, което е основното :))))

26

До 28

преди 1 година

Япония иска турски дронове, Албания иска. България също. По добре турски безпилотници вместо чертежи на Ф-16. Турция дължи това на САЩ. Защото САЩ отказаха да им продават. Понеже САЩ не им доставят Пейтриът турците сами си правят и балистични ракети. И ПВО. Турчина и в пустинята може да построи фабрика. Работлив народ са. Не се боят от труда. Държава с имперско минало, Ердоган е твърд лидер но е патриот въпреки, че етнически човека си е грузински мюсюлманин. Тургут Йозал пък беше кюрд.

25

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА: Bayraktar Kizilelma няма двигател ХА ХА ХА! Демоинстратора бива на вид, ама съдържанието му е под ограничение от запада.

24

Факт

преди 1 година

Оръжия за милиарди от сащ а един дрон не могат да свалят?!Явно оръжието на сащ е ***.

23

Анонимен

преди 1 година

Жълтите са слаби военно, но южнокорейците са по-слаби, това е ясно :))) Да ги защитават САЩ, ако не са станали *** вече :))))

22

ОФчу

преди 1 година

"""Това повдигна сериозни въпроси за противовъздушната отбрана на Южна Корея""" ---- Алооу, Пейтриът, де си, бе??? Пейтриът, Пейтриъъът..., пак ли спиш, бе, твойтъ... -))))

21

Анонимен

преди 1 година

радарите, ПВО-тата южнокорейски ли са или сащански? И ако са сащански, похвално ли би било и България да се сдобие със сащански?

20

Анонимен

преди 1 година

Това новина ли трябва да бъде, предвид с какви изтребители разпплага Ю. Корея? Пластмасовите краварски самолетчета можещи да бомбардират само пещери пълни с ка милари отново станаха за смях.