19

Анонимен

преди 1 година

Нали ''уж'' сме ''против'' войната , какво дирим в другите държави , или нашТЕ войни са ''хуманни'' !

18

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Америка, нашите продажни "Политици" , 5-човека си заминаха. Всичко е направено от немотия и страдания $$ това е. Ако бяхме хубава и оправна държава , имаше пари щяхме ли , да служим за чужди интереси ? .. разбирасе НЕ ! Лошо е когато седиш у дома и чакаш някого ,а идва колет със дрехите му и негово снимка. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ .

17

Христо Христов

преди 1 година

Наемници, отишли за пари да мачкат чужди народи в защита на чужди интереси. Всеки проявяващ лицемерната си симпатия към тях да поеме и един от държавите, които са окупирали!

16

Анонимен

преди 1 година

до 18 Бог на наемници не прощава! Запомни го!

15

Анонимен

преди 1 година

до 15 Защо съжаляваш за тия наемници? Съжаляваш за хора, които отиват да си рискуват живота за пари и за нищо друго? Жaлък/а си!

14

Анонимен

преди 1 година

Светла им памет на колегите и Бог да ги прости!

13

Анонимен

преди 1 година

Без участието ни в Ирак, нямаше да ни приемат в НАТО.Без НАТО, немаше да видим ЕС. В изпълнение на тези стратегически национални цели, военното ни присъствие там беше оправдано. А местните се радваха, че са се отървали от Саддам. А нещата се объркаха.За нас - че базата не беше защитена. За коалицията- че не намериха правилен подход към населението. За иракчаните - че в изкуствено създадената държава, няма как да се изгради функциониращо общество.

12

Тираджията Z

преди 1 година

Мани ги тия простотии.Днес е Стефанов ден.Да са живи и здрави всички.Довече аз черпя

11

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам за момчетата но никой от нас не ги е пращал там, да тежат на съвестта на политиците ни, ако изобщо имат такава.

10

Анонимен

преди 1 година

Още като ни вкараха в НАТО, поискаха хора за Азия. Освен в Кербала, загиналите българи за угодата на америланския военно-промишлен комплекс, за владичеството на Щатите, са още десетки. Хубаво е някой сведущ да направи изчисление колко процента от личния състав на БНА се е простил с живота си, защитавайки НРБ в чужбина и колко - защитавайки тероризма на САЩ по света.

9

Икономист

преди 1 година

Там ги изпрати правителството на някой си Симеон Борисов, наричан от мутрата царя. Нито гражданинът Борисов е цар, нито пък България е монархия. С такива политици, като сегашните, изобщо няма да се учудя, ако през Новата 2023 г. страната ни изпрати военни в Украйна. След като изпращат оръжия, някои трябва и да ги използват. Нормалната логика е такава.

8

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега Киро Тъпoтo и Христо Иванов козела да ходят да се бият в Украйна редом до братята си укренски фашисти срещу руснаците. Бегом марш, продажници такива!

7

Анонимен

преди 1 година

А тука ковчеците им ги посрещнахме сякаш посрещаме герои. Гнусотия...

6

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на всички наемници трябва да е такава.

5

Анонимен

преди 1 година

Заплата и пенсия и осигуряване и храна и ...... за лежащите , се плаща от джоба на работника .

4

Анонимен

преди 1 година

Това беше един безсмислен от българска страна " поход"! Там " защитавахме" чужди интереси! И другото което е,че Никой от военните ни,не бе накаран на сила,да подпише договор и замине за там! Парите бяха в основата на всичко! За там нямахме нужната екипировка и бойна " бронирана" техника! Факт!

3

БАНко

преди 1 година

КАКВО СА ТЪРСИЛИ В ИРАК ПОД ВЕЩОТО АМЕРКАНСКО ВОЕННО КОМАНДВАНЕ ??? НАМЕРИЛИ СА ГО !!!

2

НАТ Офци

преди 1 година

Благодарение на войните на семейство Буш и намесата на бг военните, вече Ирак е свободна, демократична и процъфтяваща страна.

1

Асан

преди 1 година

Не ми крещете бе у Симитли съм ша мъ peндосват:)))