138

Червен каскет

преди 1 година

Мутрифанова е по-убава.

137

Трием бясно!

преди 1 година

И пак ще го напиша,нали сме уж демократична европейска държава! Свобода на словото 113 - то! На снимката : "Зле гримиран траVeRс" :)

136

джо

преди 1 година

До рок ен Рол . Няма,значение дали съм Джо или Иван. Това е едно и също име както Петър и Камен. Назначението на тази персона за посланник в България е изключително обидно и унизително. Това обаче за хора заблудени и надъхани е напълно незначително. Биха ли я назначили в САЩ обаче.... Отговора си дай сам. Украинците са пълни нещастници в отговор щях да им пратя за посланник една плевенска черноглава овца....

135

Анонимен

преди 1 година

ОТ ТАЯ "ТЕРИТОРИЯ" ДА ПРОИЗЛЕЗЕ НЕЩО ЧИТАВО? - НИКОГА.

134

Анонимен

преди 1 година

АМИ ДА ВИ КАЖА. ОЛЕСЯ ИЛАЩУК Е ПО ПРОФЕСИЯ СЕКСОЛОГ. ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ ГОВОРИ МНОГО НЕЩА.

133

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Доживяхме и това... Най-после истинска украинска "професионалистка''. От "работещо момиче", през еротичен, разбирай-порно, модел, до експерт сексолог, лекуващ импотентност, благодарение на прилагането на устен френски, преминала през малкото пишле на г-н Зеленски постига своя епогей - ПОСЛАНИК В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Мисля да си запазя час за преглед. Имам проблем. Като видя Зеленски и получавам еректилна дисфункция за 24 часа.

132

Анонимен

преди 1 година

Има лек тънък момент - САЩ сменят Херо ( жена) с некъф дрът пръч, украина сменя пръча с козичка, ама каква!!! Те ти булка спасов ден! И пак са с един ход напред! Хитрите комунисти едно време измислили любовта, за да могат да *** безплатно, но тука класика в жанра- що да дава пари човека, като може и без...Като му омръзне ще му я сменят - я с модерен еврог_й, я с некоя друга манекенка... В украина ги има бол, а вече и у нас!

131

исмет

преди 1 година

Българските СМИ както винаги не казват истината ...момиченцето е просто сексолог без никакъв опит в дипломацията,но явно доста добра в професията си !Зеленски е убеден ,че благодарение на нейните неинтелектуални способности скоро България ще моли да предоставя оръжие на фашистака Украйна !Пак подцениха българите ,разбраха ,че в парламента все пак са останали повече от половината мъже а другите сА СКРИТИ ГЕЙОВЕ ,но и за тях ще изпратят някой .

130

Дивергент

преди 1 година

Явно стария посланик не е бил достатъчно изкушителен за постигане на целите си.

129

Анонимен

преди 1 година

жените са основният двигател на фашизма днес, за по-запознатите

128

баба мара

преди 1 година

сега да не се намеси някои наш цър-вул около магистрал-......... и така да станенарочно скандал това не трябва да се допуска да припарва до учреждениятада донесе пари за издръжката на курортистите

127

джо

преди 1 година

Сега, някой драскач да пише за Лавров. Това назначение е неоспорим факт ,че "държавата" Украйна не е нормално формирование. Дипломатът трябва да има задължително кариерно развитие със съответно обучение. Това е професия с особен статут, дипломатите не са парашутисти като нашия А. Йорданов, който беше завършил за детска учителка. Явно също като нас тези са пълна пародия...

126

Анонимен

преди 1 година

Сещам се защо махнаха предишния посланник и сега спешно пращат тази въртиопашка, пардон - сексоложка... С всичките тези украинки, които са ги настанили безплатно по хотелите да си клатят краката по цял ден, най-важното за тях явно е сексоложката.

125

Котаракът Еркюл

преди 1 година

Ъм,че тя ако не е замесена в корупционен скандал, у нас ли ще е посланник? Нещо чисто от Украйна да е дошло, че тази мома недотам докарващо го на Елизабет Тейлър на младини припомняща златните години на Холивуд?

124

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Отворко, ти сигурно си взе черна джендерка, расова, директно от САЩ?!? Няма начин да не си доволен от своя избор, щом си толкова недоволен от рускините. Дръж си жимпанзето там и не се обаждай да оплюваш рускините.

123

Анонимен

преди 1 година

До Истината Някой казвал ли ти е, че си iдiот? Ако не, значи още не си ходил на лекар и трябва да побързаш, може да ти няма нищо

122

Анонимен

преди 1 година

Сменил посланника, за да наталънзи тука тази (да не казвмам каква е, според снимките), поради изключителната и негодност за поста (не е подготвена за такава длъжност, както пишете в статийката). И кого точно интересува това, от какъв зор ни информирате за това "епохално събитие" - поредната метреса кацнала на топло място за коледа?

121

Митко

преди 1 година

Новата посланичка на Украйна е братовчедка на дявола. Тя е обсебена от Американско влияние. Няма да се задържи дълго време като посланик у нас.

120

Анонимен

преди 1 година

При президент клоун, кмет на столица *** боксьор. Не се учудвам.измислена държава.Наркомана изпрати голяма част от хохлите на почивка и издръжка в европа.90% от хохлите говорят само руски, също и тази голяма частне признават новата дата за Коледа.Иначе хАмериканците вече имат най-голямата опитна площадка

119

Истината

преди 1 година

Програмата за депутинизация в България вече е готова. Депутинизацията на русофилите ще премине през няколко етапа като на всеки ще се държи изпит. Първо по българска история обхващаща периода от 681 година до днес. Депутинизацията ще завършва с дипломна работа - демонтаж на съветски паметник и монтирането му в музея на тоталитарното изкуство!