32

21 век

преди 1 година

Според някои хора Живко от Варна трябва да живее твърде дълго и да е добре, а според други хора Живко от Варна не трябва да живее твърде дълго, а трябва да бъде убит ! Някои хора са свестни, а други хора са чумата на света, заради това искат Живко от Варна да бъде убит ама преди това да не види хубаво в живота си !

31

Анонимен

преди 1 година

Малко по малко промиват мозъците, унищожават здравите нормални семейства и ги заменят с неустайчиви, изкривени и безцелни структури. Налагат всякакви сексуални извращения като нормални и ги популяризират. Всичко това не е естествено, нито е случайно. На свръх-богатите много им пречи, че сме толкова много. И че живеем свободно и нормално. И по всякакъв начин се опитват да намалят популацията и да ограничат свободата ни. Естествено, медиите работят 100% за техните цели.

30

Анонимен

преди 1 година

Ама какви глупости сте пуснали тук пак бе, от платената журналистика и западната пропаганда?!? Какви "ситуационни връзки", как така "полът не е значим" за болни мозъци, като този на "авторката"???? За каква любов изобщо пишете в тая тъпотия? Я да ви гепи някой дебел не гър дж ен дер от 41-вия пол и да ви прави любов, според болните ви писания, пък ще ви питам после....

29

Анонимен

преди 1 година

Какво вечеряхте?

28

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязаха и от Туитър съвсем изтрещяха ;), атаки от всяко ъгълче.

27

Тръмп

преди 1 година

Повръща ми се от вас

26

Много,много....

преди 1 година

...колко да са много небинарните хора? Ааааааа сетих се - три пъти повече са от 1890 г. Тогава са около 0,01% от популацията, сега са над 0,032 %.Светът вече не е същият ;)

25

Повръща ми се

преди 1 година

от поръчкови статии и се махам от този притон на гнусотията и мръсотата. Забавлявайте се и Господ да ви изтрепи вси содомогоморци, да горите в дъното на Ада, перверзници. Анатема, сатанисти и антибългарски мизерабли.

24

Анонимен

преди 1 година

Платени брътвежи на които не си струва да се обръща внимание.

23

Христо

преди 1 година

Младите сме асексуални и няма нищо по-хубаво от това.

22

Натовеца

преди 1 година

Всеки "журналист" платен от Америка срещу България да гори в ада !

21

Темата

преди 1 година

Махнете я! С изпедерастване ли ще посрещнем Новата Година?

20

Black Metal

преди 1 година

Страшна проSтотия е тази "статия"... Американска, корава проSтотия.

19

Бай Илийчо

преди 1 година

Така е майна! Веке няа има никва разлика дъл ша ебш или ща ебт ! А Честита ви НОВА ГОДИНА НА СИЧКИ ОТ БАЙ ВИ ИЛИЙЧО КРАВАРИНА ! ОТ СЪМ СА ПОДКАРАЛ НА РАКИЯ И ДО 12 ЧАСА ВЕКЕ ША СЪМ ПИЯН ! БЪДЕТЕ ДЖИВИ И ЗДРАВИ ! ОБАЧЕ А ВИ КАА ФАНА ЛИ НЕКОЙ ,А МИ ТАКОА КОЗЪТЪ ША ГО ПРЕБИЯ СЪС СОПАТА ! АЙ НА ЗДРАВЕ !

18

ВИЦ

преди 1 година

Лежат мъж и жена след секс - жената казва - скъпи , няма защо да се притесняваш за малката *** , мъжът - аз не се притеснявам , но по-добре щеше ако я нямаше .Това ли искате ?

17

Дело на комундяците

преди 1 година

е целуването "уста в уста". Дори и щатските гейове се срамуваха от подобно публично проявление. Следователно извращенията започват с комунистическите теории. Маркс е доказан педофил, а Гошо Тарабата комунист гей, лекуван успешно от Сталин. Добре, че му събориха мавзолея в Софето. Първият мавзолей на гей.

16

Анонимен

преди 1 година

Как ядеш с тази уста и как се храниш с тези ръце бе Недялке?

15

Димо

преди 1 година

Полът отдавна няма значение. Пък и на младите това муш-муш им е безинтересно. Това е роботска дейност и е по-добре да се извършва от машини. Аз не бих си го причинил. Последно пробвах такава безсмислена дейност на 23. Сега съм на 29 години и с приятелката ми не сме били интимни повече от 6 години. Предпочитам да си кодя пред компа, ям пица и пия бира.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз си пожелавам неженените/неомъжените да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.

13

Задръстена

преди 1 година

Аре стига сте оправдавали психиатричните диагнози на объркани емоционално персони. Голяма част от хората по света сме си нормални и си лекуваме драмите с алкохол по домашно и рев под душа, а не с хормони и операции на пола. Стига извращения по неолибералната адженда!