146

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Красота!!

145

Сата НАТО

преди 1 година

Путин, Шойгу, Суровикин....трябва да са много благодарни, ако ги застрелят при задържането. Защото иначе какво ги чака като ги откарат в Харков или Мариупол,...мисля, че каквото ги чака там, от няколко хиляди години не е виждано... Не случиха на жертва тоя път.

144

Анонимен

преди 1 година

Тези антихристи убийци нямат смирение дори на Коледа, за да спрат бомбардировките поне временно и да позволят на украинците да имат малко мир и светлина в къщите си.

143

мдаааа

преди 1 година

миролюбците посрещат светли праZZници.

142

До 192

преди 1 година

Ванче Михайлов има много схода биография и връзки с нацистите като Степан Бандера, ама тука много си го тачим нали?! И много се сърдим на макетата, че не го искат за име на културен център у Македония! Та, преди да сочиш, чуждите нацисти, бива да си огледаш осрания гъзъ!!!

141

Анонимен

преди 1 година

Украинските герой Бандеровци носят името на Степан Бандера- брутален нацист избил 250 хиляди полски еврей и стотици хиляди други

140

До Фалш, глупости, ф

преди 1 година

Чудно как го намираш на английски, като и българския ти е труден

139

Анонимен

преди 1 година

Разпада се ЕС и ние влизаме в СИВ.->>> Ше влезнем у БРИКС. Тъкмо ще стане ББРИКС.

138

Pesho

преди 1 година

До 181: Той Запада почти всичко е измислил - от парната машина до велосипеда. Скоро ще измисли и как да разпадне тази измислена и човеконенавистна държавица просия!

137

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли,че въведе на въоръжение 'Сатана-2' тоя Путин?!Това знаете ли какво е?!Ядрени бойни глави навсякъде в руските бази.А това вече е чисто тото,кой Ванка ще превърти и ще натисне копчето.Въпрос на време е!

136

Анонимен

преди 1 година

Тези три букви си означават точно "ЗОВ". Искат да ги чуят,защото 8 г. не са ги чували,запушвали са си ушите и са убивали невинни въпреки Минските споразумения.

135

Анонимен

преди 1 година

Ей добре че беше Запада да измисли Интернет. За да си чешем езиците.

134

Анонимен

преди 1 година

До 177:Е,точно...където влезнем все се разпада.Значи чакаме ЕС.Виж,че от ЕС са полудели и приемат санкции,които на нас вредят.

133

Анонимен

преди 1 година

Нали не си мислите,че цял свят ще търпи Русия да налага монопол на горивата?!Все още Китай е за МИР!Нооооо!Ще скочат всички бивши републики,Китай,Корея,САЩ и ЕС.Ще дойдат и от южното полукълбо.Е да,всичко това след като Русия изстреля онези ракети,има малко време.Възможен е и друг сценарий,ако Путин изтегли войската и започне да плаща репарации.

132

До 174

преди 1 година

Ние сме лесни! Разпада се ЕС и ние влизаме в СИВ. Упс, то СИВ се разпадна преди векове...Тая за разпада на ЕС го слушаме от създаването му преди около 60г. Навремето братски громехме ЕС. Изпълнявахме петилетки за година...Смехории

131

Битидаблю

преди 1 година

А битидаблю, какво става с ацките санции? Русия рухна ли? Или по-скоро ЕС рухна?

130

Анонимен

преди 1 година

За Русия не знам, но за ЕС доживяхме и видяхме.

129

Анонимен

преди 1 година

Една " дружинка" като " ЕС" опитваща се да унищожи,една държава с Природни блага и имаща куража и икономическата възможност сама да си определя бъдещето,какво очаквате?-:)) Ще пребъде и успее както през вековете! А сътресенията в Европейската " дружинка" тепърва и предстоят за съжаление!-:( ЕС се нуждае спешно от Реформи! На политици и политики! В този си вид и формула ЕС е Губещ! И като вметнем и че е под командването на САЩ пък съвсем!-:(

128

Анонимен

преди 1 година

Разве задача Путин уничтожить Украину? Убить Зеленского? А я напоминаю. Путин, очень давно сказал, что его цель СУВЕРЕНИТЕТ РОССИИ и создание многополярного мира. Сделать это можно одним способом развал ЕС, НАТО и экономический крах Запад.

127

Анонимен

преди 1 година

Не ви се вярва май,че Русия ще се разпадне,а?!Ами доживейте да видите!След ядрената атака пак ще си говорим!!!!Те 4 години преди ковид и за него не вярваха някои!!!!!Всичко е планирано,ама вие си вярвайте в дядо Мраз!!!Хахахахаах!