42

Анонимен

преди 1 година

До Не знаят. Аха верно и. А като пишеш на латиница пишеш и говориш на латински. Точно така е.

41

Анонимен

преди 1 година

А защо точно на Репин си се спрял, а не например на други руски художници, които рисуват шедьоври? Например Врубел?

40

Анонимен

преди 1 година

До до 51. Айде стига бе македонски историци. Нищо не можете да постигнете.

39

до 51

преди 1 година

Точно обратното, и това са го казали и Раковски и Левски и Ботев. След априлското въстание и жертвите Западът организира Истанбулската конференция където притискат султана и той се съгласява да даде автономия на България. ЕДИНСТВЕНО РУСКИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТКАЗВА ДА ПОДПИШЕ ДОКУМЕНТА. Защото вече се е канила да обяви война на Турция за територии и една автономна България е била пречка за амбициите на Русия.

38

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости, а Иля Репин какъв е? Той е руснак

37

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПълни глупости, а Иля Пепин какъв е? Той е руснак и е рисувал руснаци, ако направим сравнение с други държави, може да прочетеш за началото на индустриалната революция как са били екплоатирани хората почти до смърт в някои западни държави, да не говорим пък за робовладелството или инквизицията, руснаците са били много по -хуманни и инквизиция или заграбване на чужди земи придружени робство и робовладелство, няма при тях и не е имало!

36

Анонимен

преди 1 година

Тоя главок да съдейства на роднините на десет хиляди закопани азовци около мариопул има голямо гробище с днк пробите на кръстовете

35

И. Петров

преди 1 година

Ако я нямаше Русия, нямаше да я има и България. Сега на днешната ни територия щеше да има някаква автономна област с официален език турския. Анадъму.

34

Анонимен

преди 1 година

Най-голямото доказателтво, че Украинци и руснаци нямат нищо общо е изобразил великият художник Репин с 2 картини - едната е "Бурлаци на Волга" която показва как аристокрацита на Русия се е отнасяли към крепостните си селяни и "Казаци пишат писмо до турския султан". Две нации - едната със самочувствие , другата робска. Не случайно на руските селяни за пръв път им дават документи за самоличност чак през 1975та година. До тогава даже за хора не са ги смятали.

33

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти да обяснявам на "русофилите" в България да научат поне руски. И на руски си пише. Може да се намери. Нищо общо няма това малоруси с това което вие си превеждате на български. То по вашата "логика" белорусите се казват така, защото са бели? Ами не е така. И няма руснаци в смисълът в който вие влагате. Вие даже не знаете как е истинското наименование на руснаците.

32

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми какви са малорусите, какви? Те са руснаци, Малорусия означва "малка Русия"

31

Анонимен

преди 1 година

До АнонименОще от 8 век територията на днешна Украйна е била населена с руснаци, руснаците създават и град Киев, който е бил векове наред столица на Русия!

30

Анонимен

преди 1 година

Украинците са малоруси. И всеки който ползва руски език знае това. По древна нация са от съвременните руснаци. И това се знае. Малорусите се оформят като нация през 15 в., докато съвременните руснаци се оформят като нация през 18 в.

29

Анонимен

преди 1 година

СССР и Руската Империя са две коренно противоположни държави. Само Путин бълнува, че това било една държава.

28

Анонимен

преди 1 година

Театъра е построен от царска Русия през 18 век, а украинци не е нация, украинци означава "хората от покрайнините на Русия" и те са руснаци по произход.

27

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТеатъра е построен от царка Русия, още през 18 век. Русия го е строила , Русия е строила всичко, не някой друг, а СССР също е Русия, дори царска Русия е била по-голяма като територия от СССР(социалистическа Русия).

26

Зелен чорап

преди 1 година

До Анонимен 30 смениси хаповете бе рубладжио

25

Анонимен

преди 1 година

Войната била започната от Украйна, но Русия нападнала Украйна, но пък тя била само отговаряла на Украйна, но пък Украйна не е нападала Русия, но пък Русия освобождавала Украйна, но пък украинците никога не са искали някой да ги освобождава... Украинците сами си разрушавали всичко, но пък Русия всеки ден се хвали как е разрушила украинска инфраструктура...

24

Анонимен

преди 1 година

Е то по Freedom UA в ютуб украинците показват Мариупол. А по руските медии показват някакъв здрав блок боядисан прясно прясно и някакъв там казва, че "ето това се построи сега"...

23

Хайл химарс

преди 1 година

Съветската свинесобака това може.