73

Анонимен

преди 1 година

Ромката иска детето й да расте при заможни родители, а тяхното да използва за лични цели. Колко му е, след години да разкрие тайно, на своето дете, което е пораснали при по-добри условия истината и също да извлича полза от това. Незабавно, бебетата да отидат при истинските им майки. Дори, ако трябва международна експертиза и арест на рамката, която отказва да сътрудничи. Виновните за размяната да бъдат наказани.

72

До 65

преди 1 година

Има начини да си го вземе. Твоето би ли го държал там, или нямаш свое?

71

Предложение..

преди 1 година

Може пък на Айшето бебето да и го е направил синеокият бай Ханс когато е била на "работа" у Германистан!Трябва да се разследва всичко!

70

Анонимен

преди 1 година

Покажете синеоката майка.

69

Анонимен

преди 1 година

Колко струва едно бяло бебе на пазара? Някоя от майките може да го откупи - тая, която го иска повече. Аз такава не виждам.

68

www

преди 1 година

Напитката се прибрала с бяло бебче, чакайте сега да го даде!

67

Алекс

преди 1 година

Шефчето да не мрънка за психически натиск,ами да си оправи къщичката.Допуснал е търговия с бебета в поверената му болница.

66

Пенка общата

преди 1 година

Аз пък си мислех, че детето ми е взело очите на любовника ми, но сега се оказа, че съм раждала в Шейново.

65

Какво още чакате???

преди 1 година

Оставка за д-р Велев и д-р Узунова!

64

Анонимен

преди 1 година

Сега е моментът, ако имаме гражданско общество да направим социален натиск, този дебеловрат да подаде оставка, социалните, прокуратурата и съдът да си свършат по-бързо работата, за да може хората да си вземат бебчето. Много се пише за този случай, но се опасявам, че ще остане само по медиите и че ще се точи с години. Дано греша!

63

Анонимен

преди 1 година

Кой знае колко деца са разменили в Шейново до момента. Ако децата не са били от различни раси, едва ли родителите щяха да се усетят.

62

ha

преди 1 година

от тук нататък само *** ще искат да раждат в прехваленото Шейново.

61

Възмутен

преди 1 година

Прокурора Гешеф незабавно да назначи ДНК експертиза на всички,да се приключва и виновните в затвора!Какво 1 седмица всеки увърта и маже!

60

Анонимен

преди 1 година

63: много си простт или мразиш да мислиш. Не и дават детето бе ***

59

Анонимен

преди 1 година

трябва да се прилага практиката както е на Запад - съдилища да спукване защото българина се усеща само когато му бръкнат в джоба. Съд срещу болницата за 500000 лв и да плати всички разходи по делото. Иначе в БГ никога няма виновни.

58

Анонимен

преди 1 година

Щом бялата майка още не си е прибрала детето от "там" (има и други начини), значи и тя крои планове за пари и изчаква. Сметкаджийството е присъщо не само на севдините братя.

57

Елена Банкова

преди 1 година

Най-малкото директора на Шейново трябва да подаде незабавна оставка, а болницата да бъде глобена солено! Това е истинска конспирация, още повече че ромката отказва да върне детето на хората! Ако не се намери виновната акушерка, старшата сестра да върви в затвора! Не трябва да се позволява да им се размине!

56

Иван

преди 1 година

Забележете : НАЙ-ВАЖНОТО за тези хора не е да се поучат от грешките си и да не ги повтарят повече, а "Най-важното е да приключим с този процес". С други думи да се замете всичко и кервана пак да си върви. Народопсихология, какво да ги правиш.

55

Коментар

преди 1 година

Прави са интернет конспираторите че Айшето и Мусайбето разиграват тоз цирк да осъдят болницата за няколко хилядарки че вдигат такъв джангър!То откакто е дошъл комунизъма и социализъма че досега винаги са разменяли бебета и не е нищо ново но никой досега не се е оплаквал!Поне 30% от населението е разменено и объркано!

54

Доктор ДеГе

преди 1 година

Според мен не бил само цвета на очите, но и пигментацията на кожата и сините венци.