13

до сър пич..

преди 1 година

Демек на тебе мязат?

12

Милионер

преди 1 година

Най-после да прочета нещо смислено. А то е, че тези от БНБ-то са можели и изваждането. Аз пък си мислех, че в училище са учили само събиранията. Добре де, щом ще изваждат, ще пускат ли ? Имам предвид други банкноти, вместо левчетата и хора като мен, на които също са обяснявали, че не разбираме нищо.

11

Рашко Бойков

преди 1 година

Искаме вече банкноти с номинал 500 лв,че, тези 50 и 100 вече са дребни

10

Анонимен

преди 1 година

Хри100, не можеш да обясняваш.

9

edin

преди 1 година

Понв да бяха пуснали правилната снимка на банкнотата, за да не се плашат хората. 20лв, емисия 2005г е възпоменателна банкнота, която е в по-ограничен тираж и даже повечето хора дори не са виждали и не знаят, че е в обръщение.

8

Сър Пичук

преди 1 година

Паникьорите почват да търсят конспирация без да са прочели и ред. Ясно си го пише, че вадят от обръщение банкнотите от 2005 година. Същите приличат на парцали в момента

7

Анонимен

преди 1 година

Банкноти с номинал 20 лева от 2005 година няма. Има от 2007 година. Журналистите пак ни подават грешна информация.

6

Хри100

преди 1 година

До Анонимен коментар 2.Не, само образците на тези банкноти. :)))Пише го, ама няма кой да чете, камо ли да го осмисли - "След тази дата банкнотите с номинална стойност 20 лева, емисия 2005 г.,......"

5

Икономист

преди 1 година

Те сами си го направиха. Тези от БНБ-то имам предвид. Колкото им беше стабилна банковата система преди около 6-7 г. Когато фалира КТБ-то. Повтарям, КТБ-то, а не КГБ-то. Честито на финансистите. Особено на тези сред депутатите в поредното българско НС. Специални поздрави за г-н Асен Василев.

4

Милионер

преди 1 година

Гледайте на нещата от към добрата им страна. Лично за мен, това означава, че ще започват да пускат в сградата им на БНБ-то. При това, дори и без да ми обясняват, че разбирам нищо.

3

Мда

преди 1 година

Щом ги вадят значи предстои още по голямо поскьпване и вече ще са в монети пример -90 теЖална ни майка

2

Анонимен

преди 1 година

Някой да обясни, на снимката е новата двайсетолевка, тя ли излиза от обращение?

1

Мда

преди 1 година

Така бе и в хипер инфлацията през -90 те , само гледаш и нищо не можеш да купиш пьрво започнаха с -20 лв после с - 50 , 100 и свьршиха с -500 разменяха се за - 50 нови сигурно и с еврото ще е такаЩе изгорят влоговете в левове