10

Анонимен

преди 1 година

Тези бебета бащи нямат ли, или бащите нямат думата?

9

Анонимен

преди 1 година

Каквоо? Сега пък при приемни семейства искат да ги пращат? И да влачат дела с години?!? Ало, а майката да осъди в Страсбург държавата и всички дето се гласите да точите кинти с години на неин гръб искате ли? Просто трябва полицията да вземе бебето от тази, която не иска да съдейства и бебетата да се дадат на правилните майки! Много сложно бе!!! Те ако бяха се разбрали помежду си по-бързо щеше да стане! Още едно доказателство, че хрантутниците на държавата са безполезни!!!

8

До 7

преди 1 година

Едната не си го дава. Не иска собственото си, иска чуждото. Това е проблемът.

7

Анонимен

преди 1 година

Ами просто майките да си разменят бебетата, без да питат никого... Много ли е сложно?!

6

Анонимен

преди 1 година

Фактически и юридически са две различни неща. При развод например. Физически може да са се разделили преди 10 години и да са на различни континенти, пред българския съд са женени. Например. Върнете децата физически при биологичните им родители, пък после си оправяйте юридическите процедури.Пазете правото дори и от закона!!!!А майчинството според върховния закон е под специалната защита на Конституцията.

5

Анонимен

преди 1 година

Значи да не създавали емоционална връзка с грешните родители, ще ги пратят по приемни семейства, че да изградят емоционална връзка с тях. Много умно. Кой измисли това гениално решение?

4

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Щом размяната е доказана и...неоспорима,да се действа с полицейско изземване на децата и тяхната размяна. Всяко...туткане,е вредно и дава тон за други подобни злоупотреби и...далавери с деца.

3

Анонимен

преди 1 година

Журналистите да питат какво мерки са взети за да не може майката да зачезне зад граница с детето!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Брааааааааат... какво му е сложното на делото? Няколко ДНК експертизи, това бебе е на тия родители, онова бебе е на ония родители - хоп, в няма и две заседания... единственото, което като срок може да забави е техническото време за ДНК експертизите!

1

Анонимен

преди 1 година

Какви приемни семейства бе, вие в ред ли сте??? Да откажат после и те да ги върнат! Наказвате виновните, компенсирате финансово потърпевшите и всяко бебе при майка си. Ненормалници.