108

Е, все пак

преди 1 година

Добър комплимент. Всред иранците няма чак толкова хайдути, предатели, мафиоти и ...килъри, както в България и Украйна.

107

Анонимен

преди 1 година

Как може да отидеш по анцунг в Белият дом, светинята за нашите краваророби. Поне да го бяха облекли малко по-прилично с вякой костюм, а той със зелените парцалки дето се снима в студио "информ бюро украинского наркоманчика". На всичкото отгоре цялото американско фашистко войнство в сената му стана на крака и се дереше с цяло гърло Хайл, Хайл, Хайл Зе-фюрер!

106

Анонимен

преди 1 година

Доста жалка картинка са били тия двамата. От едната страна изсухлен украински наркоман с анцуг, а до него дементирал старец в памперси.

105

Анонимен

преди 1 година

До Мутафчия Ако някой прави безобразия...това е запазена марка за алкашите...

104

Анонимен

преди 1 година

Можем да си представим колко много мрази Иран....

103

Мутафчия

преди 1 година

тоз не помни сабахлем какво е закусвал, Вие искате да диктувате дневния ред в света. Цялата машинация с изборите беше режесирана, за да се подкрепят украинските безобразия

102

Истинският факт

преди 1 година

Светът се ръководи и от психологически тенденции............Последната публична изява на Джордж Буш младши бяха думите към крайния ислям:"АЗ ЩЕ СЕ ВЪРНА".................След това въпреки шута в дирника които изяде точно Арнолд Шварценегер оглави унищожението на общия отбор на тримата червени турци Обама,Тръмп,Байдън а през това време Джордж Буш най младши оглави испаноговорящи те то ест латиноси в САЩ.......турските тоалетни Обама,Тръмп,Байдън.......тик-так,няма време,електрически стол

101

Анонимен

преди 1 година

До До ГароБай дън не е евреин и не е католик ,а МАСОН САТАНИСТ!

100

Анонимен

преди 1 година

зЕЛЕНСКИ СИ УРЕДИ ПОДАНСТВОТО , КАТО гОРБИ !

99

fact

преди 1 година

ми да. ***, апачи или навахо, за бледоликият вожд нема никво значение. сичките са нарочени за унищожение.

98

Турчина Тръмп

преди 1 година

Исляма на САЩ,Ю Кей,Турция триумфира а исляма на Бойко,Стоичков и всичкото червено БКП умря и е в гробището........................Турция ИМА приятели Бойко а ти червен Бойко си на червен остров само с Турция......................Как ти е СИК червения дирник там,там,на самотния остров с Тууууурчина

97

Анонимен

преди 1 година

Ето това е отговорен и загрижен Политик , който винаги има и резервен план - Баща на всчки демократични нации - Говори за Украина и мисли за Иран и ако нещо стане с Украина демокрацията ще оцелее в нов приемник - Иран например !

96

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос- Медиите нарочно се правят че не са чули тези му думи, но който трябва ги е чул

95

До 106

преди 1 година

Ти определено си потомствен... Не бях чувал тази дума ''нериз", гражданин съм и се гордея с това, макар че тази държава си е вече на селяните.. Остани си със здраве, приятелю..

94

Въпрос

преди 1 година

A това вчера в самия край на пресконференцията със Зеленски, гаф ли беше или просто прочете заключителните думи от написаното му: "Biden: We will stand by Ukraine as long as Ukraine stays there" Понапълнялия Зеленски сигурно се поизпоти и замисли, надявам се!

93

Анонимен

преди 1 година

До 84. до 82 отговора е в коментар 83 . . . . . . Извинявам се, че се намесвам, но въпроса ми е поради съветите? Живяли сте там и знаете или сте били просто на ескурзия, което като написано звучи маргинално, но в същност по съдържание има огромни разлики! Което е като да знаеш нещо или да знаеш и да си го правил!

92

до 105

преди 1 година

а ти от чие ''потомство си'' ? Нериз световен :) Сиг си знаеш корените само до 1 во коляно, след това те е страх да попиташ :)

91

До Гаро

преди 1 година

Байдън е потомствен католик... Явно ти се привиждат евреи навсякъде, потърси психолог..

90

Гаро

преди 1 година

Те евреите (като Байдън) само иранци сънуват

89

до 101 Видур

преди 1 година

За коледа и на теб да ти се случи ;) амин.