84

Некъф

преди 1 година

Абсолютни професионалисти поверили документацията на абсолютни некадърници

83

Директорът

преди 1 година

Е човека, който създава следи и налага изпълнението на всички процеси в лечебното заведение. Той като ръководител носи пряката морална отговорност за всички случващо се под негово ръководство. Този Велев се опитва да замазва ситуация вместо да излезе и да си остави достойно оставката и поне малко да измие срама си. Жалко мижаво човеченце.

82

пффф...

преди 1 година

вие не разбрахте ли, че и двете деца са от ромски произход? какви са тези безсмислени теории?

81

гербава работа

преди 1 година

този е директор от 2014-та. Близък приятел с Красимира Иванова - сестрата на банкянското слънце Боко. В последствие там се назначиха много хора с връзки в ГЕРБ. Ама гербавите са си некадърни където и да ги поставиш.

80

Бял

преди 1 година

Всяка една милисекунда без детето е безвъзвратно загубена, нищо не може да спре семейството да отиде и съвсем законно да си прибере детето и да им остави тяхното.Ако има полиция, жандармерия и общество на място това щеше да се случи още днес. Какво като е в *** махала-влизат тежко въоръжени полицаи, отцепват района и после евакуират майката с детето и. Едва ли има човек (бял) на тази земя който би бил против.

79

Мен

преди 1 година

До макКато за начало - отивам да оставя лилавото отроче пред вратата им. След това събирам всички роднини, приятели до 9то коляно, кой с каквото има и отивам да си взема МОЕТО ДЕТЕ. Вие представяте ли си какъв кошмар изживява майката в момента?!

78

мак

преди 1 година

Едната вече каза, че ще задържи чуждото бебе. Какво ще й направят? Та нали маалата ще се вдигне на бунт. Освен това, има днк, това трябва да е решаващо и няма никакви причини бебетата да не бъдат върнати на биологичните родители.

77

гербав директор

преди 1 година

Директора на Шейново не беше ли едно гербаво кадърче ,дето Боко ходеше да се снима с него. Гербавата работа винаги е некадърна.

76

не ходете в Шейново

преди 1 година

Там е пълно с ромкини които си сменят сами децата за да растат в по-богати семейства. Не е първият случай, просто сега се вдигна шум.

75

Анонимен

преди 1 година

Хванете индийката а не се покрие с бебето!

74

Анонимен

преди 1 година

Една баба каза, че били объркали гривните при къпане, т.е. свалят гривни, къпят и после поглеждат майката и по-вероятно леглото и носят бебе с номер.

73

Бай Чеп

преди 1 година

Нелепа история, дано всичко завърши с щастлив край. Има един такъв виц, но като продължение: Млад баща отива да взема детето си от детската ясла. На излизане лелката му казва:"-Това не е Вашето дете господине. - Няма значение, нали утре пак ще го доведем. -отговаря бащата."

72

Гала

преди 1 година

Като порастнат трябва да се запознаят и да ги интервюира Мондьо.

71

Анонимен

преди 1 година

В Пловдив на гривните освен номер пише и името на майката. Ама в София нали всички са умнокрасиви....

70

Анонимен Краси

преди 1 година

Това е като случая Семерджиев, когато пак викаха, че роднините на убитите момичета не искали да ги показват по телевизията, а те ги бяха скрили, за да не говорят. Когато държавата сгафи, вместо да се извини и достойно да си понесе негативите, започва да крие хората и да лъже. Аз съм сигурен, че тези майки ще излязат скоро и ще си отворят устата за този скандал. Спрете да лъжете, че не искат да се разчува. Искат, много ясно че искат. Не им дават глас.

69

Ще свърши ли таз

преди 1 година

драма най-подире? Цяла седмица вече с това се занимаваме 6 милиона и половина души.

68

Анонимен

преди 1 година

Оставки ще има ли за тази свинщина?

67

Гадателка

преди 1 година

Шефа на болницата е ГЕРБ-аджия, познах ли?

66

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си какъв шок за семействата. Гледат детето и си мислят, че е тяхното, а всъщност тяхното е при други хора. И не знам защо докторите изкарват майките виновни, че не били гледали номерата. На тях само до номерца им е. Нали ви имат доверие и ви вярват, че уж всичко ще е наред.

65

Е га ти

преди 1 година

"Тва бебе изобщо не прилича на мене, кво си правила жено?" "Хм,... бе то и на мене не прилича"