46

АТАКИСТ

преди 1 година

Средната класа Ай ти-та, лекари, адвокати, меринджеи трябва да плащат по-високи данъци до 40% както е в Франция, Германия, Белгия! И не бизнесът няма да избяга.

45

...

преди 1 година

Дайте дефиниция за богат и беден :)

44

Анонимен

преди 1 година

Щом са прекарали проекта за обсъждане през Трудовия кодекс защото бюджетната комисия на Парламента имала наглоста даже да не го спомене за разглеждане и обсъждане как представено изискване по решение на ЕС как дериктива за изпълнение в 2 годишен срок с неназован отговорник за целта на отговорност не са ли забелязали за какви работни часове седмични,месечни става въпрос за увеличението на МРЗ и въобще за числената им разлика в ЕС особено за страните в западната част и страната България,35:46 часа

43

Анонимен

преди 1 година

Не знам какъв злетак трябва да си, за да работиш на МРЗ и да чакаш държавата да ти я вдигне. За мен това са хора, които на вързано куче хляб не могат да хвърлят и са тотално неграмотни, мързеливи и извън реалността. И разбира се, ръстът на минималния доход, ще доведе до дефицит в бюджета и до повишаване на данъците на хората, които не са на минималка т.е до намаляване на техния доход. Казвам го само, за да си знаем.

42

Анонимен

преди 1 година

До Защо ли 37 : 20% са добре, да. Помниш ли когато един бивш Премиер каза "80% лош мат'рял"? Прав беше :)

41

Анонимен

преди 1 година

Най-богатите в България са хората от БСП/БКП/, които приватизираха всико създадено от милиони българи по време на соца. След тях са хората на Иван Костов. Трети са м у т р и т е и на БСП и на СДС. Така, че да не се прави Гечев на загрижен за бедните българи, които те ограбиха

40

Ппо

преди 1 година

Гечев,Гечев скрий се Гечев и ти и партийната ти .Глупостите си можеш да ломотиш само в някой пенсионерски клуб от изкукали старци.

39

Пипи дългия джорап

преди 1 година

Аз досега само украинци съм видял да стачкуват, искат си в хотелите!

38

Кире

преди 1 година

Това е този, който като министър на финансите през 1997 докара държавата до фалит, а всички хора от средната класа до просешка тояга. И тогава олигарсите изкупиха държавните активи и предприятия създадени от средната класа на безценица. А преди падането на комунизма е агент на ДС. И сега дава акъл. Уникална държава с уникални политици:)

37

Реалист

преди 1 година

"минималните заплати на поне 50% от средните" -- тогава съвсем ще стане болен здрав носи..

36

Анонимен

преди 1 година

Ако увеличите данъците ще има масови протести! Скапан комунист! Всички крадат трудно изкараните ни пари, сега остава да плащаме и още данъци да нахраним ***!!

35

Анонимен

преди 1 година

Оядените Червенухи и техните фамилии в лицето на днешната икономическа олигархия в България пара лесно не дават,поне още три поколения ще плащат данъка на така нареченият"мирен преход"времето когато всички ние им позволихме да разграбят и унищожат страната ни а сега да се изевяват като първи "капиталисти"и да си разиграват коня както намерят за добре!

34

Майора

преди 1 година

Гечев пак се правите на много умни , беше ви казано че такова рязко нарастване до 880 ле ще натовари допълнително бюджета много! А като толкова мислите за хората къде бяхте когато направихте долара 3000лв , фалирахте банките и изнесохте парите на хората , създадохте мутри о ологарси , воглаве с Нинова се облажихте от приватизацията , стига вопли! КАко мислите за хората върнете откраднатото и станете пролетарии!

33

Анонимен

преди 1 година

Гечев да обясни как поддържа младата си любовница в Комисията по Финансов надзор ,където тя работи .Бедните стават по-бедни,а богатите по-богати заради такива комунистически мутри ,които са на свобода ,вместо по затворите

32

Анонимен

преди 1 година

Ами то ако се вдигаха реални доходи с министерски постановления, ехеее. Какво си играем на дребно. Защо още утре дружно не излезем пред парламента и не искаме правителството и депутатите да ни гласуват минимална заплата 5000лв. С това рязко движение, направо ще ударим в земята Швейцария и Норвегия. Как не сме се сетили досега, нямам идея. Ще сътворим икономическо чудо за два дни.

31

Защо ли

преди 1 година

20% от българите наистина стават по-богати а останалите мизерстват. Това е заложено в системата в която живеем. Менторите ни хранят тези 20 % и заедно с тях смучат от жизненото пространство на останалите. Минимална заплата от 550 лев след данъци това е 225 евро. На запад вземат на ден толкова. Това не е нормално както и демокрацията в която вехнем вече 33 години. Крайно време е да запее народа ... че тези години стигат!

30

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука за минималната заплата като никой не работи на нея а на средна? Да я свалят или махат щом ще кърпи бюджета и това е.

29

Истукан

преди 1 година

Винаги ни лъжат за процента инфлация. Ако кажат 12% инфлация, значи реалната е 24%. Винаги се умножава по 2 спрямо това, което са казали. Как се изчислява инфлацията? Прави се сравнение с миналата година с едни и същи стоки или услуги и се вижда разликата в цените спрямо тази година на същите стоки и услуги или по-точно същото количество. Така тази разлика се смята като процент на инфлацията. Хора дето не могат да смятат тръгнали да ми пишат новини. Не ги е срам.

28

алооо

преди 1 година

Ей Румба, да купуваме ли долари а?Че като ти видя снимката и се сещам за едни курсове от 3000 лева за долар.

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя лъжлив крадец фалира държавата при виденов и червените олигарси окрадаха спестяванията на народа! Пак се опитва!