30

nimportequi

преди 1 година

На моето 2011 снимах раждането с камера за да е сигурно, че няма да направят размяна после и да имам доказателство. А на моя братовчед май му го размениха щото доста *** детето а той и тя са бели а и е доста тъпичко и имам подозрение че също е сменено но не искам да му казвам щото доста грубо може да се получи.

29

Анонимен

преди 1 година

Като майка, мога да кажа, че нямаше как да си объркам детето, но не всички имат засилен инстинкт. При някои той идва по-късно. Вие знаете ли дето коментирате, че след раждане и месец, два,три след това не знаете къде се намирате.?! То не са хормони, то не са наркотици веднага след раждането. Изобщо не знаете къде сте.

28

Анонимен

преди 1 година

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖАЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШАЙКАТА МУ Г РИНДЪРИ!!!!!!!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Няма как да родиш бяло дете, да ти дадат *** и да се престориш, че не виждаш." ---- абе и аз така си мислех, ама е пълно с мал0умниццци дето си мислят, че жинътъ е родилъ црно заради прекалено многото какао в млякото.

26

Тошо

преди 1 година

Ха , познайте защо едната майка се е усъмнила , че бебето не е нейно ??!

25

Анонимен

преди 1 година

Принципно, да кажем, че се случват такива неща. Акушерките са преуморени с ниски заплати. Станала беля. Където има грешка, има и прошка. Обаче, вместо да оправят всичко до 72 часа, да не стигне до медиите, ние седмици по-късно разбираме, че тепърва се образува следствие. Това е непростимо.

24

Анонимен

преди 1 година

"Като се знам какъв инженер съм, та ме е страх да ида на лекар !" Този лаф обобщава състоянието на тази нещастна държавичка ...

23

Анонимен

преди 1 година

Директорът научил на 7-и декември, на 21-и декември няма резултат положителен за двете страни! Фамозно!

22

Чак пък ДНК тестове

преди 1 година

Чуди ли се кое бебе на кои родители е, накрая се разбрали и Гюнтер казал на Омар "Абе ти вземи черното, аз бялото"

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До 15 Додо Афроамериканка имаш предвид?" ---- абе не мяза на неrъpkа, нещо друго ще да е...

20

Анонимен

преди 1 година

До 15 Додо Афроамериканка имаш предвид?

19

Тошо

преди 1 година

Е как пък не са се усетили майките !?Е, щом нещата вървят към добър край, значи ще имат коледни подаръци - истинските им бебета!

18

Бонго Бонго

преди 1 година

Браво на време е. Е малко кючеци може да играе детето от чуждата кърма, но нищо нищо. Дано не е расист.

17

Анонимен

преди 1 година

По цвета на кожата не го ли разпознаха, че ДНК тест са правили?

16

Бг

преди 1 година

Какъв добър край може да има тази ситуация???Гламундери повсеместно!!!!

15

наблюдател

преди 1 година

До Додо Додо не се излагай публично.

14

Анонимен

преди 1 година

На мястото на белите, директно бих вричил и двете чааавете на црните! Абсурд да взема нещо гледано няколко месеца от аааайшето! Само при мисълта, че е захранено от ... и ще си върна обяда!

13

Додо

преди 1 година

В Панелистан, където доказано разменят бебета в родилните домове, да се вярва на достовеността на ДНК тест, си е чиста гротеска! Друго обаче не може да остане незабелязано, тази майка от снимката силно прилича на представител на един етнос, дошъл по турско в земите ни от полуостров Индустан, чието име е забранено. Хм. дано се сещате кой е този етнос! Жокер: Не са нито руси, нито синеоки првдставителите му и имат повече от нормалното количество меланин в кожата. Капиш?

12

Додо

преди 1 година

В Панелистан, където доказано разменят бебета в родилните домове, да се вярва на достовеността на ДНК тест, си е чиста гротеска! Друго обаче не може да остане незабелязано, тази майка от снимката силно прилича на представител на един етнос, дошъл по турско в земите ни от полуостров Индустан, чието име е забранено. Хм. дано се сещате коке този етнос! Жокер: Не са нито руси, нито синеоки и имат повече от нормалното количество меланин в кожата. Капиш?

11

do 3

преди 1 година

така е, не им харесват родилите жени, били вече затлъстели като родели 1-2 деца, все към младичкото и финото гледат, дори да не са джендърчета...хормони кво да /ги правим. Добре, че има и ИСТИНСКИ МЪЖЕ И В БГ И ПО СВЕТА