193

Анонимен

преди 1 година

Професор по медицина премиер ? Това е несериозно, пореден опит на селския мошеник да изпързаля наивници на динена ***.

192

Евтино

преди 1 година

Меги Кунева?

191

Анонимен

преди 1 година

Колко отвратителни хора? Къде ги забирате? В коя ферма са ги отгледали и охранили? Фермата ГЕРБ-ДПС-НДСВ.

190

Анонимен

преди 1 година

Страшен *** са избрали герберите. Мегито ще гони жените като козел.

189

Анонимен

преди 1 година

Хе-хе - как сме се оплели всички като патета в кълчища. Всеки на всеки намира кусури. Само Радев си е оплел кошницата - следващите ХХ месеци ще си управлява, ще се подсмихва, че и герой ще се пише. А пък ние ще си гласуваме... накрая ще останем само най-упоритите. :)

188

Анонимен

преди 1 година

Няма да го подкрепят, но сами си режат клона на който стоят, защото след едни нови избори Герб пак ще има мнозинство, за ужас на заклинателите.

187

Анонимен

преди 1 година

Ако този кабинет все пак мине през НС трябва да се вдигнем, да изразим силните си чувства върху всичките тези министри и да ги пратим на лечение при проф. Габровски. Нали можел да оправя глави?! Трябва да му създадем работа по същество, защото той за министър-председател не става!

186

Един от народа

преди 1 година

Още от пръв поглед е ясно, това е правителство на мафията, съставено от стари кримки и безполезни калинки. Пълно отвращение. Пореден удар върху загиващата ни родина.

185

Анонимен

преди 1 година

Този проекто-кабинет отражение на пълното безсилие на неговите създатели.

184

Петьо Петков

преди 1 година

Едни и същи в управлението,в сутрешните телевизионни блокове,в ефира на радиото.....мафията се е окопала и дебне.президент фелдфебел.останалите сме мишоци...........

183

Анонимен

преди 1 година

Не бе,това е проектокабинет от "тесни специалисти"

182

Кабинета е по-добър

преди 1 година

и от кабинета на шнорхела на Слафчо. Тоя народ има нужда от мозъчна операция, за да се оправи.

181

Ралица

преди 1 година

Щом даже платените лакей на Банго калдъръм кадъна признават, че този списък спуснат от харем гроб на новото магаре е един гювеч от стари мутри които са сменили няколко харема, значи работата е вече тотално на разпад. Даже и пред платените политкоректни анализатори не хваща декиш на кадъната номера.

180

Анонимен

преди 1 година

До хахахахахахахаХАХАХА - Ти си бил голям оптимист. Виж какво е написал N 199. Той много адекватно описва ситуацията у нас.

179

Тежки нокаути

преди 1 година

Трябваше да вържат мaгарeто Стойчо Стоев за министър на образованието и науката и квантовата механика.

178

Анонимен

преди 1 година

На мен ми прави впечатление името на Мартин Захарив като министър (за туризма). Помня го като младо попълнение в екипа на Кеврок Кеворкян, също като изфател на "Плейбой" . Питам се: Чрез плейбойщина ли ще въздигаме нивото на туризма?

177

akud

преди 1 година

ДПС . герб. възхода и БСП тук там. И си имаме нова уЙдорма... :) :) :) демек. ахмед доган бойко борисов и румен радев направиха коалиция.

176

Анонимен

преди 1 година

Типично по Български.Дядото на професор е Комунист.Може да се провери в интернет.Учил е в Белгарад,преместил се е в България.Член на БКП.Бащата е потомък на Комунист и Комунист.Това е типичния пример за ГЕРБ.Това са бившите комунисти,старите комунисти.Това са децата на номенклатурата.БСП са децата на по-новите комунисто,пак деца на номенклатурата.ДПС са двцата на Турците комунисти.Това е мили хора.А за Радев няма да коментирам.Крим на кой беше?

175

ганьо веченъ

преди 1 година

Всите са маскари... А кажете,ч е не съм прав сега??

174

Анонимен

преди 1 година

Д-р Здравков за кратко вече съсипа Педиатрията, а сега ще се пробва на МЗ. каква уста е отворил - за лапане на милиони.