13

Анонимен

преди 1 година

Атина е 5 милиона и се задръстила от коли и не може да се кара а провинцията им е пустиня и само курортите бачкат с роби от бг и съвецките.

12

Анонимен

преди 1 година

В Русия започнаха продажбите на електрическия кросоувър Evolute i-Joy.

11

Анонимен

преди 1 година

Не само в Гърция, в целия ЕС минават на колела и на ходене пеша.

10

Анонимен

преди 1 година

Теглиха бързи заеми в еврозоните и сега ще плащат векове.

9

Анонимен

преди 1 година

"Разбира се, купувам чисто нова и сменям след 3-4 години." - Защо се "разбира се"? А и още нещо - Хибридите са супер за града, ама извън него, след 50 км разхода ти скача пак "нормално". Ако жената ти е със субсидирано електричество, то жива и здрава, но нито нулевия данък, нито безлатния ток е продължат още дълго.

8

Анонимен

преди 1 година

Хляба в Гърция е по-евтин от България!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Властите в Швейцария са сериозни притеснени от прекъсване на тока през зимата и подготвя радикални мерки за икономии в случай на недостиг. Те включват забрани за шофиране на електрически автомобили. Подобни ограничение може да има и в Германия, където те ще засегнат основно зареждането на този тип превозни средства, съобщава Focus.de.

6

Анонимен

преди 1 година

Лъжеш. Като свърши батерията хибрида, пъгин или непъгин, гори повече от ДВГ защото е по тежка заради батериите и електрическия мотор. И не ускорява за 4 секудни, ускорява по бавно от бензина. Дори тесла диал мотор не ускорява за 4 секунди. Хибрида може да изкара на ток 30-40 километра и после започва да гълта безнин като ламя. Освен това вече започнаха да вдигат данъците и за електричките и за хибридите.

5

Анонимен

преди 1 година

А как ще си носят децата и хладилниците?

4

Анонимен

преди 1 година

Преди налитах на мощни бензини, задължително турбо. Разбира се, купувам чисто нова и сменям след 3-4 години. Отскоро съм с pugin хибрид. Е няма такъв кеф. 4 секунди до 100, разход има-няма 2л/100 за огромен параход. Жена ми е с малка градска електричка- 0 разходи по тая кола. Просто 0. Няма данък, няма обслужване. Сума колеги си внесоха от Австрия Тесла- и там подобна история. Но аз съм старомоден- искам да има и бензин. Всичко се случва.

3

П.К.

преди 1 година

Про-стите гърчоля да си видят лицето в ГОЛЕМИЯ КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА. Още много има да се говори за тяхното "лице"???

2

Урсула

преди 1 година

А трябва да ги заменят с каруци, защото така хем ще намалят разходите, хем ще намалят и замърсяването и ще са еко!

1

Анонимен

преди 1 година

Направо колела да си взимат...