23

АК-47

преди 1 година

Значи, гражданите на съответните страни приели украински бежанци нямат право да почиват във ведомствените хотели и бази!! Е, това никъде го няма. Нагли и арогантни, ето това са голяма част от украинците.

22

Анонимен

преди 1 година

Браво на чешките депутати! А нашите освен да се наведат още повече, друго не могат да измислят и затова ние все сме зле, а другите са добре.

21

Връх

преди 1 година

1603 м. е най-високият връх в Чехия, за какъв сезон става дума?

20

Болен здрав

преди 1 година

Носи

19

Ром"с

преди 1 година

Тези украинци бягащи ...са по-добре облечени от българите,да не говорим за северо-западналият край на България.ЕС наля в последните години милиарди в Укарйна ( а те не са в ЕС),само и само да им "замаее" главите ,как хубаво ще живееят в ЕС и те готови за всичко ...сао и само да ги приемат в ЕС и се преклнят на Запада ,но не искат да знаят какво ги оаква..разграбване на държавата ..заводи,природни ресурси...,евтина работна ръка и слуги,миграция ..А уКРАЙНА ИМА И ГОЛЯМА ЧОВЕШКИ РЕСУРС -40 милиона

18

мак

преди 1 година

Ужас, да им прекъснат почивка, а тъкмо наближава ски сезона. А без майтап, и чехите са истерясали, щом ги настаниха по курорти.

17

Анонимен

преди 1 година

"ОСТАНАЛИТЕ 4/5 НЕ СА И ВИЖДАЛИ БОМБИ И РУСНАЦИ ..... " - Освен като закараха 70 годишна бавнонподвижна техника на 15 км от Кийв и един път, дето всекя седмица се слупва, когато им отнасят половината електроснабдяване.

16

Мухаха

преди 1 година

По-нагло .... най-нагло... - украинец . ВОЙНА В УКРАЙНА СЕ ВОДИ ЕДВА НА 1/5 ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА . ОСТАНАЛИТЕ 4/5 НЕ СА И ВИЖДАЛИ БОМБИ И РУСНАЦИ ..... ЗАЩО ХРАНИМ И ДУНДУРКАМЕ БЕЖАНЦИ ? А и от цял свят вече започнаха да пристигат бежанци ...... единствено наглите укри искат да бъдат настанявани в ХОТЕЛИ .... ЗА ТЯХ НЯМА ЛИ БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ ? какви са тия пчивни бази .. лукс ... спа ... 5-звездни хотели ... В Европа вече им писна .от навлеци ....

15

Albi

преди 1 година

Като си плащат квартира, като си плашат сметки, като плащат храна, кой ще ги измести. Само претенции пацулани.

14

Albi

преди 1 година

Да работят. 1 година лежане направиха.

13

kiko

преди 1 година

Искам да прекарам зимата в станцията на чешките депутати. Оставям на украинци 3 стаен апартамен с ток 550 лева месечно, 50 лева вода , 60 лева входни такси и 30 лева интернет. Всичко да си плащат, давам ключ без наем.

12

Обществото

преди 1 година

Решението било предизвикало критики в "обществото" ! Кое общество ? Защото ние от обществото се притеснихме, за това къде ще се настанят чешките депутати. Други притеснения не сме имали. Това са истинските настроения в обществото, колкото и да не ви се иска от Козяк !

11

No comment

преди 1 година

Вместо оръжие, да пратим на Зеля, всички избягали мъже между 18-60 годишна възраст! Нали сме партньори, трябва да подкрепим указа на президента Зеля!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Тез ще си направят катуни около хотелите лукса ги влече :)

9

Анонимен

преди 1 година

Бежанците бягащи от руската армия* ги настаняват в хотели. Бежанците бягащи от американската армия, спят в палатки, контейнери и складове.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 - Радвайте се, естествено. Ето, виждате ли какво ви казва "статията" - "...и в Чехия хората се "събуждали"..." и т.нат. На това му викат МЕКА хибридна пропаганда!

7

Анонимен

преди 1 година

Къде отиде евроатлантическата солидарност!? Да ги настанят в палатките на сирийците, с изглед към природата, някоя кална поляна!

6

Анонимен

преди 1 година

Вчера едни такива реваха, че не ги хранели!? Гарджета нагли!

5

О,неееее!

преди 1 година

ШокТ и УжасТ!!! Докарайте ги на Слънчака на ол инклузив,немедлено!!!

4

No comment

преди 1 година

Как пък веднъж ненапуснаха сирийски бежанци хотела? Ааа, верно, те са във фургони.