100

Анонимен

преди 1 година

Днеска и Мароко ще изплющи Португалия.Мароко играе много грозен футбол но ефективен.А и всички мароканци в Европа се готвят за празник и фойерверки.

99

перко

преди 1 година

Господ е българин!

98

Охохохо

преди 1 година

Много ми хареса като изплющя топката към резервите. Сякаш някой българин или румънец им беше казал какви гадове са и какво са направили предния ден. Точно така си представях, че щяха да направят румънците ако играеха срещу тях. Жалко, че не отнесоха някоя наркоманска кратуна

97

Анонимен

преди 1 година

Ний бяхми за Аржентината, щото холанците не ни щат в Шенгенията!

96

Анонимен

преди 1 година

спонсорите казаха,че аржентина трябва да е шампион. това е най-слабото първенство

95

На крива ракета

преди 1 година

На крив п. ед. Ал. (Холандия)....България му виновна. Сега пак ще ни обвиняват че не сме им опазили вратата. А те Холандия видяхме как си пазят границата. Осем души от техния отбор са имали бащи с копия в ръцете. Последните десет минути пуснаха двамата надрусани бели (хвърчаха като линейки) и вкараха два гола...Обаче на дузпите, вместо вратата виждаха дракони ! Господ е Българин !

94

Анонимен

преди 1 година

До 151 Не е така. Въпроса не е винаги до парите, а до честа? Какъв сигнал даваш на другите ,ако нереагираш ? Значи утре и Македония ще те захапе пак.... Ако си умрел морков да... Те за това всички се гаврят с нас, защото повечето народ сте умрели моркови: ) путин ви нарече македонци, спря ви газа ... а вие му целувате гъзаа... народ марули, без никакво самочувствие.

93

Видов ден

преди 1 година

Има господ ! Холандия (това е истинското име) не са никакви "лалета" а чисти наркомани ! Да си заминават у село Шенген и да се ***....по между.

92

Анонимен

преди 1 година

Митът за богатия запад и бедните латино държави рухна! Аржентина ,Бразилия ,Мексико препълних астадионите в Катар.А холандската групичка сноще беше жалка на фона на синьо бялото море...

91

Анонимен

преди 1 година

До Бойкот Тези две страни дори да бъдат бойкотирани от такива като теб те дори няма да разберат

90

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм с бойкотите. Трябва да се научим ,като общество, че всеки който напада България е враг на страната ни. Трябва да бъдем единни в такава ситуация. Неможе винаги да мълчим и да поемаме. Това е робското мислене. Спирайте да куувате всичко холандско да ходите на екскурзия там и тн. Какво и в АВСТРИЯ те също гласуваха против нас.

89

Хахахахха

преди 1 година

Ко стана с оранжевото море от миналото? Само 200 оранжеви фланелки снощи,пари ли нямат ?

88

НАНЕ...

преди 1 година

Руте...еееее!! Боли ли????? Ами боли. Нека да боли. И на мен ми беше криво, заради Шенген, но това е , РУТЕ.

87

Анонимен

преди 1 година

Българските и румънски шаманки колективно урочасаха холандците за това ,че им спират свободния джалем джалем нагоре- надолу.......

86

Увяхналото ЛАЛЕ

преди 1 година

Бяха заслужено отстранени. Това да ползваш футболисти от африканските държави,бивши твои колонии и да пуснеш в игра изродясали нàpkoмЕни,способни да тичат 15 минути ,не те прави фаворит за купата! Браво Аржентина,дерзахте!

85

Пико

преди 1 година

Оранжевите наркoмани си заминаха безславно. Просто Шенген на това световно им каза,,Много сте добри,ни има още какво да се желае,надявайте се следващия път да ви приемем" ХаХаХа..

84

анонимен

преди 1 година

И какво стана?! Надменнните западни европейци бяха изритани на световното! Скъпите шенгенски футболисти не заслужават заплатите, които получават!

83

анонимен

преди 1 година

Кеф! Холандците да отиват да си пафкат дрогата по нидерландските кафета, а джендъра Рюте да го ду-ха! С нищо не превъзхождат българите, даже са по-покварени!

82

Анонимен

преди 1 година

Дузпите са голямо проклятие за много отбори на това първенство. А "шенгенците", тука в блатото ще си останете към източната клоака.

81

Анонимен

преди 1 година

Холандците- вън! Възмездие !