77

IQ 3.14

преди 1 година

До До 89да да, а един мармот завива ядрения реактор с родопско одеяло. читалищната ви/ни вътрешна политика е на ниво "човека взе парите и рече чакай тука".

76

Анонимен

преди 1 година

Информацията за откровенията на Меркел са отпреди 3 дена. а новото в изказванията на Путим, които се опитвате тук да цитираре, е че цената на газа на Запад е повече от 10 пъти по-висока, отколкото в Евразийския съюз, също: Че инфллацията в РФ е по-ниска отколкото в ЕС. За моето поколение е обиднио в момента и хората, държащи и обслужващи медиите, и хората, които координират дейностите в Б-я, да са на толкова ниско ниво. Коя бълг медия има специален пратеник в Русия например? Всичко е ПРЕДЪВКАНО

75

Анонимен

преди 1 година

Путин си търси оправдание,но истината е,че това е престъпление а не операция!В 21 век ти да нападаш друга държава и да изтребваш населението какво е ?!

74

IQ 3.14

преди 1 година

изненадващо тук няма коментари че властващите шапкари са намерили начин да спрат "за ремонт" аец-а. малко, след като парламента все пак гласува някаква военна помощ за комшиите. е, на корнелия протежетата ще намажат парсата от боеприпасите, а ние ще поседим на тъмно заради укрофашагите, които не искат да се предадат на братския агресор. чиста случайност

73

до 84

преди 1 година

За вас е здравословно да не проклинате. Връща се. Огледайте се и ще се убедите.

72

Анонимен

преди 1 година

А Столтенберг е казал, че не изключва пряка война на НАТО с РФ заради Киев.

71

До 83

преди 1 година

Будала, нищо което лъсва не е тайна! Едно нещо знае ли се от двама души, вече не е тайна!

70

Мммм

преди 1 година

Мачът влиза в продължения! Да видим, кой ще бие на дузпите?

69

Анонимен

преди 1 година

Както е казано в Библията: "Няма нещо, което да е тайно и да не стане явно." Всичко ще лъсне! Даже за промити и купени мозъци като повечето от нашите "държавници" наближава времето да видят, че техният свят не са техните господари.

68

Анонимен

преди 1 година

Старчето вече цапа гащите и бръщолеви каквото му падне --- Яено Байден имаш в предвид... Само той 100% попада под това определение.... Ама статията е за путин, не можеш ли да четеш, или дрогата ти е ниско-качествена?

67

следвамехронологията

преди 1 година

Възможно ли е Президентът Путин да преговаря с някого при нулево доверие? Разбира се, че Не. Значл Специалната военна операция ще продължи до пълна Победа над силите на мрака, над сатанистите.

66

АнонимеН

преди 1 година

УКРАЙНА Е ДЪРЖАВА ПРАКТИЧЕСКИ ЧЛЕНКА НА НАТО, ЗАЩОТО ФАЩ СА И ГАРАНТ ПО-ДОГОВОР ЗА ЗАЩИТА! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАПАДНА НАТО И ТО СЪВСЕМ ОТКРИТО.

65

profetey

преди 1 година

Към коментиращите: Хора, Германия е гарант в Минските споразумения и след това бивш канцлер признава че не е имала намерение да спазва това споразумение. В случая няма значение дали Русия го спазвала или не. След това изказване България трябва публично да осъди тези действия на Германия и да покаже пред целия свят че нямаме общо с действията на Германия. Също и да прегледа всяко споразумение с Германия след 2014 г. с едно на ум че може да не спазва от Германия.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 Каква "великобританска империя" сънуваш? Никога не е съществувало такова нещо. Има Британска империя и Великобритания. Не са едно и също нещо.

63

Анонимен

преди 1 година

Старчето вече цапа гащите и бръщолеви каквото му падне да оправдае геноцида, който твори...жалко е

62

Анонимен

преди 1 година

Още през 2006г. в Мюнхен има едно събрание с една реч на Путин. Там се казва, вие ни изглъгахте, имайки предвид обещанията на колективния запад за влизането на Русия в НАТО, ЕС и еврозоната. Най-голямото желание на Русия винаги е било да е част от НАТО и не случайно три пъти е кандидатствала. В отговор на това много американски политици и най-вече клинтонови отгориха, че без Русия, САЩ няма да имат естенствн враг и не е в техен интерес.

61

Анонимен

преди 1 година

Повечето хора в България гледат нещата доста плитко и едностранчиво. Войната в Украйна е започната много отдавна... Още от кримската война, от която следва и руско-турската освободителна война и т.н. При кримската и последващите войни на Русия и османската империя войната всъщност е на великобританската империя, Франция, Италия и Австро-Унгария срещу Руската империя. Целта е била Русия да бъде разделена между империите от запада. Всичко се повтаря, затова е важно да се знае историята!

60

Кори

преди 1 година

Синеблузата комсомолска секретарка от ГДР - в Хага ,до Путин. Меркел даде политическия и финансов гръб на Кремъл за да се стигне до войната.

59

Анонимен

преди 1 година

Путин лъже, Меркел лъже, Байдън лъже, че то остана ли някой да каже истината.Жалко за Меркел и за Германия че им се налага да лъжат и после да си признават.Значи всичко казано и сторено от тук натътък трябва много внимателно да се подлага на съмнение без никакво значение, кой го е казал.

58

джудже военнопрестъп

преди 1 година

Путин усеща своя край и края на руската *** и минава в обяснителен режим.. ама вече никой не иска да го чува..ха.ха има право само на последно желание ... но му е забранено то да е свързано с Украйна..ха.ха