205

М.Иванов

преди 1 година

Бойкот на всичко холандско и австрийско.Бензиностанцийте на ОМВ да опустеят за една седмица поне.Аз им налагам ембаго еднолично.

204

Пенчо

преди 1 година

Да в Букурещ е лъскаво, но разходи се из провинцията. Много по зле е от тук!

203

Анонимен

преди 1 година

А тези дъртите комунисти от герб, какво направиха, поставиха България години наред на последно място по всичко.Хубаво е да мислите когато пищите хубавци герберски.

202

Анонимен

преди 1 година

За съжаление в България има пета руска колона, продажни и некадърни политици. Те задържат развитието на страната. Склонни са да унищжжат всичко, само да се доберат до власт, под присритието на демократични лозунги. Има и антиевроатлантически партии, докато в Румъния няма такива. Последните ог които комунистически дечица от ПП, досъсипаха държавата ни.

201

Анонимен

преди 1 година

Ако румънците изпълнят законите си, потърпевшият ще е Австрия.

200

Анонимен

преди 1 година

Шенген е граничен контрол....предлагам за холандци и австрийци ,отделен коридор и да се тарашат до голо ...на ви Шенген!!!

199

Омбре

преди 1 година

Румънците са много по напред от нас включително и икономически и заплащане на работника. Докато днес нашите политици включително и бивши секретари от ЦК на БКП ни управляват без закон за Лустрация. То в Румъния нещата са по различни, защото революцията за демокрация през 1989г. беше напоена с кръв и заслужават да вървят на пред.

198

Обзървър

преди 1 година

В социалистическа България е така, Навсякъде некадърници, прости хора, слабо управление, а пък агенти на всеки километър.Неслучайно румънски блогър сподели хумор, че Елън Мъск след като ни купи, ще ни уволни всички.Това не е държавата, която искахме.Румъния заслужава да върви пред нас

197

Анонимен

преди 1 година

Хърватска свърши за 5 г неща, които ние за 15 г не може да свършим. Ако ни бяха приели в ЕС след извършване на всички реформи нямаше да го има нито управлението на Тиквата, Каскета или ,Чорапа

196

Реалист

преди 1 година

Докато не си оправим държавата така ще е. Това, че Австрия и Холандия са казали "Не" за Шенген не означава, че други държави в ЕС не са се консултирали с тях.

195

Анонимен

преди 1 година

Нас ако ни управляваха какти Израел или ОАЕ щяхме да сме една от най-богатите държави в Европа.

194

Анонимен

преди 1 година

Авсрийските камиони да летят от Белград до Истанбул, а другите ще минават през България да видим Нидерландия как ще я кара. Компани свързани с Нидерладски капитал ще са забранени също. Но ще са конкурират с другите тирове дето минават през България.

193

До 210

преди 1 година

Коментара на 205 е абсолютно верен. Първо , факт е , че нито една от двете държави не беше готова да се присъедини към ЕС през 2007. Второ: За разлика от нас Румъния успя да постигне много повече от България през последвалите 15г. и в момента са много по - напред от нас. Ние знаем само да злобеем и да племе по тези и онези без да се вземем в ръце и да работим за просперитета си. Трето:

192

Анонимен

преди 1 година

У нас върви приказката за казана. Но най-гласовитите край него, са и най-бездарните и най-продажните.

191

Анонимен

преди 1 година

В Румъния никой не казва че не са готови за Шенген, а у нас странни птици и случайници в политиката, оклеветиха България и под път и на път, тръбят че не ставаме за Шенген. у нас световно неизвестна актриса уж, пребита преди година, също се упражни по темата, търсейки малко слава насело и в града.

190

Анонимен

преди 1 година

205 Румънците не мислиха така когато през 2007 България бе по-подготвена от Румъния да членство в ЕС. Заради забележките към Румъния срираха и България, но накрая ни приеха заедно.

189

Анонимен

преди 1 година

Само камионите им спираме и тия ще клекнат, ако искат да прелетят доТурция.

188

Анонимен

преди 1 година

Ние българите никога не залитаме толкова като немците, добре, че ги балансирахме да не изтребят и балканските евреи. Големи сме, но само, когато трябва и има значение.

187

Пешо от село

преди 1 година

Браво на Румъния!!!

186

Заради

преди 1 година

Българските комунисти го отнесоха румънците. Съвсем незаслужено. Трябваше при гласуването да ни разделят. Каква вина имат румънците, че ги включват в група с държава, чийто парламент е съставен приоритетно от проруски партии. Партии, които сами си избрахме.