76

Анонимен

преди 1 година

Няма как русофоб да не е поклонник на западната доктрина която минава през зависимост от САЩ. Така че не е нужно да се овърта още повече че никой не те напада сам взе да се оправдаваш ,уж каза чао приятен ден. Няма как да е приятен след като Запада води прокси война срещу Русия. Въвлича ни.

75

Анонимен

преди 1 година

И какво от това , че са знаели.Да предадат на руската страна информацията ли.Руснаците да не би да предупреждават Северна Корея за атаките над украински жилища.

74

Анонимен

преди 1 година

Няма как русофоб да не е поклонник на западната доктрина която минава през зависимост от САЩ. Така че не е нужно да се овърта още повече че никой не те напада сам взе да се оправдаваш пъ уж каза чао приятен ден. Няма как да е приятен след като Запада води прокси война срещу Русия.

73

Анонимен

преди 1 година

Гледал си филма белоруската гара но много неща не си разбрал. Съветските народи заедно воюваха срещу Хитлер. Но Пропагандата разби СССР и нарочно Запада започна да къса плът от плътта и кръв от кръвта на Русия. Тя търпя търпя и надигна глава. Да САЩ и Нато са много по силен противник и поведоха прокси война срещу Русия но не е края !

72

Асен

преди 1 година

Сама да може да определи пътя и развитието си,исках да напиша:)

71

Асен

преди 1 година

До коментар 83:Ето моето мнение:Може да съм русофоб,но не съм и американофил. Напротив,никога не съм одобрявал нападенията на САЩ над други държави: Афганистан, Югославия, Либия... американците може и да са казвали,че имат своите основания,но винаги страдат обикновените хора при такива операции:(Но дайте да мерим с еднакъв аршин: САЩ искат да са властелинът на света, руснаците искат същото! С какво руснаците са по-добри в случая?Мисля,че в 21-и век е крайно време всяка държава да може сама д

70

Анонимен

преди 1 година

Украйна се предаде на САЩ и по тоя начин предаде Русия. Украинския народ общо взето си мълчи за разлика от елита който доста ни проглуши ушите да иска оръжия пари самолети хора кой каквото даде.

69

Асен

преди 1 година

До коментар 82:Струва ми се,че не логиката на НАТО,а че твоята логика е странна :):)Колкото до песента,не зная защо реши,че е украинска, тя в от филма "Белоруската гара" и става дума за ВСВ.Е,жалко,че руснаците забравиха уроците от ВСВ, когато самите те бяха вероломно нападнати и дадоха огромни жертви...и сега самата Русия се превърна в агресор! Наистина е жалко!

68

Анонимен

преди 1 година

До Асен - понеже съм ПросъТъ искам да ми обясниш как така един президент и една държава, които желаят да завладеят всички вселени и светове независимо от методите, които използват са благи демократи, а друга държава, отбраняваща границите си е агресор и тиранин? И как така фашизма се превърна в една от най- стойностните категории в европа?

67

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера американските поддръжници и каква е идяета им- искат Русия да изчезне от картата на европа и там да се заселят силите на светлината, а негодуват, че Путин изпраща на гибел собствените си войници? Нали по този начин сами ще се унищожат, а светлия запад ще остане както винаги чист и благороден? А за цената? Както се пее в една украинска песничка - мьı за ценой не подстоим!

66

Иван

преди 1 година

Какво се правят *** на ощипана мома.Великите руски пво да не засекат дрон 700 км. Навътре в просия.

65

Анонимен

преди 1 година

До Асен, на чужд гръб и сто тояги са малко. Ами ти как да видиш като тебе не те санкционират е лесно да се правиш че не виждаш тормоза над други но по принцип е възможно ролите да се сменят и да погледнеш за очевидното.

64

Анонимен

преди 1 година

До Оплакват ли се...Ами до сега слушахме 10 месеца украинците да се оплакват . От време на време Нато като един отбранителен съюз им помага корабчета самолетчета туй онуй. Да млъкнат малко стига са ревали че ни надуха главите хайде да се пишат малко герои за празниците

63

Анонимен

преди 1 година

Много странно се движат Лайковете би трябвало да имат логика но не винаги...

62

Анонимен

преди 1 година

"Суверенната държава" напада не се отбранява следователно се превърна тя в агресор. Вече руските се защитават укрите нападат с благословията на "отбранителния съюз".

61

Ддр

преди 1 година

Оплакват ли се терористите, че украинците отвръщат на удара ?!

60

Анонимен

преди 1 година

Аз пък виждам че не мога да ти сложа минус асенчо

59

Асен

преди 1 година

До 64 и всички русофили:Аз не виждам някой да ви пречи да си изкажете мнението: подкрепяте един агресор и убиец,но въпреки това вие си имате право на вашата гледна точка. Само да припомня: никой нямаше право на различно мнение обаче, докато бяхме в руската орбита (до 1989г., който помни:)Е, приемете и нашето становище,че сме против агресора,наречен Русия, която нападна една суверенна държава!Лек ден на всички:))

58

Анонимен

преди 1 година

След фашисткия преврат 1923 г. Фашистите партии вземат властта и забраняват комунистите. Всяка прилика е случайна .

57

Руснак

преди 1 година

Продължавайте да им набивате акъл във нацистките празни глави!!!