71

Анонимен

преди 1 година

Според мен е обидно, че съществува ББСП - партията продължител на БКП, най-отвратителното време на България, когато магазините бяха празни, когато за всяко нещо имаше опашки, когато не можехме да пътуваме свободно по света, когато по границите се стреляше и загиваха млади хора само защото искали да идат до Гърция. когато ни задължаваха да ходим по манифестации и партийни събрания когато ни обясняваха как Западът гниел. Би трябвало вече до сега да е изгнил, пък той продължава да си цъфти.

70

До антифашист

преди 1 година

Не чакай референдума! Веднага излизай!

69

Антифашист

преди 1 година

Референдум за Излизане от ЕС 2024

68

Анонимен

преди 1 година

Колко бяха средните заплати по времето на Янко-Шумкарската династия? Колко беше цената на основните хранителни продукти по онези уж добри времена? Втора ръка ни направи БКПто и заради него над 3 милиона българи напуснаха страната! Повече шамари трябва да ви ударят от Европа, заради това че сте лицемери и родолюбиви изедници, всичките до един депутати!

67

Анонимен

преди 1 година

Втора ръка ни направи БКПто, Европа, НАТО и Запада не са ни виновни!!!КОРЕКОМИТЕ от времето на Янко-Шумкаря нима бяха достъпни за всички български граждани?!?!?!Софийското жителство нима се даваше на всеки желаещ?!????!!!!Обидените са БКПто, никой друг! Този отказ е насочен към тях!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Къде се врат тези червени задни части? Очевидно сме вече в класацията на 3тия свят, защото читавите млади хора заминават завинаги и материала, който остава, бива управляван от физкултурници и борчета. Време е България да излиза и от ЕС и от НАТО. Нямаме работа в унизителен "съюз" в който ни купуват по десет дози ваксини- експерименталки на калпак и после ни карат да ги плащаме и да се бодем. Нямаме място там, където ни вземат парите срещу обещания за самолети след време. втора партида предплащат

65

Пенсионер

преди 1 година

И ти си една от причините да не сме там

64

Анонимен

преди 1 година

Че кскво са направили тези, най-великите в собствените си очи, за доброто име на България в европейските среди. Даже не са партия в ЕП. Тръгнали да се обиждат мола ви са!

63

Анонимен

преди 1 година

Вие сте срам за България. Герб, СДС, БСП и ДПС. Вечните депутати

62

Анонимен

преди 1 година

Сми вместо да ги спирате и задържате тези имигранти ги оставете да преминават свободно, те така или иначе нямат никакво желание да остават у нас.

61

Морен сокол

преди 1 година

Хaйде всички емигранти около Брюна стачка там.Българите от Англия с евростар за нула време са там.от Германия с автобуси.стига сме седяли на скамейките като фенове.Щом политиците и е могат или не искат да си вършат работата.

60

Ако Габровски

преди 1 година

може да направи 240 черепномозъчни операции до Понеделник, със сигурност ще се оправим!

59

СС

преди 1 година

Курнелио заради крадливи политици като вас не приемат България в Шенген!!!

58

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Нема Шенген за вази....кални комунистически хайлази ....Марш у Русия сви ни такива.

57

Смех в залата

преди 1 година

..всички комунисти и техните отрочета са 3-та ръка хора...Факт!

56

Анонимен

преди 1 година

а не че западняците са прави, но може би неприемането ни в шенген е знак че българските политици са тотален провал и нелигитимен ***! шарлатни!

55

Joko

преди 1 година

До кога тази брантия Курнито ще я покавате.....

54

Анонимен

преди 1 година

Защо мароканците трошат магазини , палят коли у Европата , а фенюфчетата им у Катаро ни смеят и да пръцнат?? Щот там съ стреля на миииисо лиииййй??

53

Анонимен

преди 1 година

А КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ЕДНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ КВАРТАЛ "СТОЛИПИНОВО",КОИТО В ЦЕНТЪРА НА ДЮСЕЛДОРФ КРЕЩЯХА "АЛЛАХ Е ВЕЛИК"?

52

Анонимен

преди 1 година

НИНОВА ХОДИ ДА ВИДИШ В ГЕРМАНСКИЯ ГРАД ДОРТМУНД КАКВО ПРАВЯТ НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ КВАРТАЛ "СТОЛИПИНОВО" И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО НЕ НИ ИСКАТ И ЗАЩО НИ ТРЕТИРАТ КАТО ВТОРА РЪКА ХОРА...