132

Бай Дрън

преди 1 година

Не знам защо бъркаме мафията с корупцията. Да, корупция има, но главна причина са престъпниците, заграбили каквото могат деветдесетте, след това влезли в политиката и узаконили кражбите. Казвате, имаме корупция. Да, има и интересното е, че е най-вече по високите етажи, където престъпната клика няма страх. И нормално да няма страх, защото е престъпна и това е в естеството на нещата.Все едно да кажем, че Корлеоне е корумпиран. Да, корумпиран е, но по-важно е, че е престъпник.

131

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 142 преди бойко бълга роубиеца бяхме по богати от румънците.. откакто той дойде станахме 2 пъти по-бедни от тях.. ;)

130

Анонимен

преди 1 година

Нещо ново под слънцето? С безобразно корумпираната и крадлива ни върхушка какво друго да се очаква? Налага се насилствено и под одобрителния поглед на ЕС една уродлива форма на колонат, в който коренното население се държи в мизерия и бедност, която е лице на Европа и демокрацията, на социалната държава. Някой много иска да се изселим и или естествено да отмрем за да се освободи територията българска

129

Бай Дрън

преди 1 година

146, не си прав за българите и държавата ни. Преди 1989-та България е била в топ 30 по икономически показатели. Ако махнеш днешните Г20 виждаш, че сме били почти в челото. Имахме по над 30000 висшисти годишно, народът бе образован, средното образование бе почти задължително, а най-прoстите имаха поне основно. Българина не е *** и много изследвания са го доказвали. И нека не бъркаме българина с нарастващото мургaво малцинство.

128

Арсеналчо

преди 1 година

Арсеналчо повечето в България си живеем 1000 пъти по-добре от колкото ти в Белгия, и ти много добре го знаеш жалък емигрант хахаха

127

arsenalfc

преди 1 година

Въобще не ми дреме за българите. В Белгия всичко е прекрасно и си получавам 20 йоро на час. Вечно роби да си останат в ***!

126

Анонимен

преди 1 година

Проблема на Българина не е в това дали или не е мързелив ,а целенасоченото манипулиране да мисли така.Единия проблем е мафията ,която го управлява и манипулира с контролираните медии.Другия му проблем е примирението му.Това вече не е обяснимо.Това е от отдавна.В Гърция когато бяхме буквално бедни и ходихме да работим на Македонец му плащаха по 50 евро надник,а на Българина по 20 евро.Просто сме си такива продаваме се евтино,защото ни налагат нашите медии,че не ставаме.

125

...

преди 1 година

Всяка седмица една и съща информация! Кому е нужно това? Да, българите са бедни! И за това има причина: проссттии и мързеливи са. Ако става за нещо държавата нямаше да е на ниво развитие 4ти свят! Излизаш на улицата и виждаш ***! Не може да говори от тъпота! Не може да се движи адекватно! Какво очаквате? ДОктори и професори ли? И все някой друг му е виновен! Напълно закономерно е това, което се случва. С това качество на хората, толкова!

124

Анонимен

преди 1 година

Бедни сме заради корупцията и лошото управление.

123

Анонимен

преди 1 година

Работа работа работа, ред в хаоса

122

Подсказвам

преди 1 година

Погледнете тези разлики когато сме влизали в ЕС. Тогава разликата с Люксембург е била 17 пъти. Сега е само 7, а в покупателна способност около 3.

121

Балканска държава

преди 1 година

Проблема на писачи те за 12 години на Бойко, е че не помнят каква корупция имаше преди него. В пъти по голяма нещо като далаверите а газа само за няколко месеца на кокорчо.

120

Анонимен

преди 1 година

До 138 проблемът е, че 6 милиона гань овци ги гледат как крадат и продължават да гласуват за тях.. и си мечтаят да са на тяхно място да могат да крадат и те..

119

Българин

преди 1 година

До лекар хах 1000лв с опит.. санитарите откога им викат лекари.. ако беше истински лекар с опит щеше да имаш кабинетет с пациенти и да правиш по 10 хилки на месец като братовчед ми ;)

118

Петров

преди 1 година

12 години дебелия Бойко крадеше и лапаше с бандата си и когато някой се оплачеше той викаше- "ние сме дисциплинирани, трайте ис, така съм обещал на Ангела".

117

Бай Дрън

преди 1 година

Проблемът на България са мафиотите, които с времето си узакониха кражбите. В момента те пак крадат, но най-вече от заплати и еврофондове. За жалост няма как да се разкарат, освен да падне някоя атомна бомба. Тогава обаче и кие ще си заминем, та смисъл никакъв. Всеки трябва да се спасява поединично

116

Лекар

преди 1 година

Ами аз съм лекар, с опит, от големите столични болници обичам си работата. 1000 лв, ако искаш хахах

115

Дания

преди 1 година

Хах бачкаторе.. в Дания са разработчиците, които са стотици и вземат 5 цифрените заплати.. заводите са в чехия и унгария..

114

Анонимен

преди 1 година

Всичко е право пропорционално на простотията.Само на влизане през Калотина разбираш в каква свинщина живееш.Нарочно не пипат входа на БГ.Разпасани митничари с шкембе груби селяци.Доскоро бяха заселили и *** на входа на София.Какъв Шенген.

113

Анонимен

преди 1 година

Ми то само като прочетете д ебилните коментари под тая статия и можете да разберете що сте най-бедните.. колко от вас тука са инженери, разработчици, заварчици, юристи, биотехнолози, химици,програмисти.. нула. Чакате само за некви професии дето изискват основно образование да ви дават големите пари..