13

Анонимен

преди 1 година

Меркел само се умилкваше на плешивото руско джудже, а сега - не трябвало така. Ми като не трябвало, да беше направила нещо, не да даваш акъл сега - почти 10 години по-късно, когато други са на власт.

12

kaza towa

преди 1 година

Минските споразумения бяха подписани, за да дадат време на Украйна и да й помогнат да стане по-силна" - това заяви на 7 декември бившият германски канцлер Ангела Меркел.В интервю за Die Zeit бившият канцлер отбеляза, че всички страни, участващи в Минските споразумения, са разбирали, че конфликтът в Украйна е само замразен, но самият проблем не е решен.Минското споразумение от 2014 г. беше опит да се даде време на Украйна. "

11

джон

преди 1 година

статията е подправена,Меркел заяви за минските преговори че са знаели че нищо няма да излезе от това НО това е давало шанс запада да въоражи укритие,или наистина запада е рълкал Украйна на война с Русия но руснаците ги изпревариха

10

Трак

преди 1 година

Млък ВЕ-ЩИЦЕ !! Ти трябва да бъдеш публично изкормена и обесена на площада

9

Анонимен

преди 1 година

Другарката от ГДР да замълчи вече! И вместо да говори,че е време НАТО да се оттегли от Европа,тя се връща към минали времена? Гледай си пенсийката Другарко! Днес нещата са други! На никой не му стиска да " реагира" срещу Русия!!!-:) Укрия се прави на интересна,но тя си плаща всеки ден!-:) Мачкай Вова!

8

много е права

преди 1 година

За това - "Според нея процесът за членство на Украйна и Грузия в НАТО, започнал през 2008 г., е бил погрешна стъпка." и "Меркел заяви, че устойчив мир в Европа може да бъде постигнат само ако включва и Русия." --- Но, има едно голямо НО, САЩ винаги са били против това. Доктрината на САЩ от поне сто години е вбиване на клин между Германия и Русия. Защото обединение на германски технологии и руски ресурси е заплаха за хегемонията на САЩ.

7

Анонимен

преди 1 година

Вместо това Украйна и нейните западни партньори просто печелеха време, докато НАТО успее да изгради украинска армия, способна да превземе целия Донбас и също така да изгони Русия от Крим, отбелязва пенсионирания офицер от американското разузнаване Скот Ритър.Нито САЩ, нито европейските сили се опитаха да избегнат въоръжен конфликт, тъй като самата покана към Украйна за партньорство с НАТО недвусмислено доведе до това.Войната изглежда е била решението, търсено от колективния Запад.

6

Анонимен

преди 1 година

Скот Ритър: Русия беше подведена да вярва, че има дипломатическо решение на насилието в Донбас. Докато т. нар. колективен Запад (САЩ, НАТО, ЕС и Г-7) продължават да твърдят, че руската инвазия в Украйна е акт на непровокирана агресия, реалността е съвсем различна: Русия беше подмамена да вярва, че има дипломатическо решение за насилието, което избухна в Донбас в източна Украйна след подкрепения от САЩ преврат на Майдана в Киев през 2014 г.

5

Българин

преди 1 година

Тази да се обади на НАТО през 2022 г. Може и на приятеля си комунист Бойко Борисов да се обади. Ако си има телефон, разбира се. БОТЕВА. Тошев. Ако Василкща ми даде тон за песента, ще я изпея по-добре от Мирослав. Но, с виртуодните му акордеонисти. Честито на обикновените българи. Аз просот съм един от тях, въпреки, че съм доста богагт. С честен и почтен труд съм си ги изкарал. Не ми завиждайте.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбрах всъщност какво иска баба Меркел. Хем така хем онака хем сърби хем боли.

3

баба мара

преди 1 година

заради тази жена не ни приемат в шенген 16 години се мотаеше като канцлери нищо не свърши защо не реагира на нарушенията по минското споразумениеи сега всеки ден взема думата тя е за съд

2

1

преди 1 година

Еееееххееееее. И тази *** й му на на кой го казва това? На вондер изрудайър ли? Която беше военен министър на Германия през 2010 и се подписа против приемането на Украйна и Грузия в НАТО. Само Германия се подписа против и шмеркел управляваме Германия. Вижтинго това сами в Интернет. Информация която не може да се скрие но ни правят на луди. Същото е и с нашите болшевики изчадия които се правят на невинни с ГЕРБ, ПП, ДПС, БСП и всички други.

1

Вилкомен

преди 1 година

С такива "лидери", Европа и НАТО са обречени.