11

very offensive

преди 1 година

Дъвки, диети, на партия "Герб" глупостите, и Станишев да не остане по-назад със своите украински депутати

10

Анонимен

преди 1 година

Ицо не яде в парламента, само чертае в тоалетната.

9

very offensive

преди 1 година

Ицо Хазарта, представителя на украинските социалисти се бъзика с хората, които храниха украинците в продължение на месеци, че сега са на диета, понеже са били на загуба, и въобще се бъзика с българите като цяло, понеже като приятеля си Станишев е украинец

8

Анонимен

преди 1 година

Този плъх не е свършил работа за 5 лева, а само седи, дреме, яде и от време на време показва среден пръст в НС и взима тлъста депутатска заплата. Никога България няма да се оправи щом сте избрали такива да ви управляват. Хубаво, че напуснах България и не съжалявам.

7

H8r

преди 1 година

Ицо маминия парашутист, когото случаено лансираха 25 години да пълни главите на децата с нон стоп индийски коноп и кръв във сополите, сега пак решил като един морален колос да се извиси и да посочи, и изобличи със златния си мамин пръст! Ицко ицко, замирисва ми на поп фолк от снимката ти популистче фалшиво!

6

Анонимен

преди 1 година

Той да не е на сух хляб?

5

Анонимен

преди 1 година

Това е вреден популизъм по време на доста виока инфлация.

4

Анонимен

преди 1 година

Хазарта и той е на щадяща диета.

3

Тенгри кан

преди 1 година

Кво да прави момчето в НС;))) То, скука;))) Поне не вреди, особено, ако не гласува глупости;))) Разбира се, получава заплата за седене, ама така е поискал избирателят;))) Искал е Ицо Хазарта *** забавлява в НС и го е пратил в НС и му плаща за това;))) И пичча се забавлява;))) и то яко;))) Време е ид а мине към самоирония, понеже сам зае местото на тия, дето осмиваше и порицаваше в песния;))) Предлагам му нов албум със заглавие "Автоирония";)))

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя от време на време пусне или каже някоя глупост, че да не забравят хората че е станало депутат. Иначе работа не е свършил, само като някоя кифла пуска статуси в интернет.

1

Анонимен

преди 1 година

Браво Ицо, с тебе и ПП сме. Само напред.