14

БОКО от БАНКИ

преди 1 година

ОСТАНА ЕДНА СТЕНА ДА ИЗМАЖЕМ И СМЕ ГОТОВИ ...

13

Няма мълчим

преди 1 година

Както винаги мафията си иска тишината. Мръсните пари и корупцията не обичат шума. Не шумете за това, не шумете за онова. Не говорете за това и онова. Ами за кое да се говори. Нека да се говори да ви видят хората, заради престъпленията и кражбите на ГЕРБ и ДПС, хартиената коалиция с БСП, държавата не е в шенген. Заради такива като Борисов, които ги потупват по рамото и галят по ушенцето, държавите ни се смеят и се гаврят с нас. Защото вие се гаврите със собствените си граждани и ни правите слаби.

12

Нане

преди 1 година

Снощи в шенгеня, че и на мъгливият остров са вилняли марохански скакалци... Дали скоро няма халифат да стават... ===)))

11

666

преди 1 година

Хубав шамар получихте! Сега е време и народа да ви подкара с ритници.....

10

Ivan

преди 1 година

Румъния ни е вече като Германия. Дръпнаха хората, осъдиха сума ти корумпирани политици...Ние тук си държим Боко, Гешев и другите мутри. Скапана и *** държава, в която хората заслужават да мизерстват.

9

Анонимен

преди 1 година

На днешно време по-трудно ще ви пуснат да влезнете в Северна Македония, отколкото в Шенген.

8

Чоко

преди 1 година

Политиката в България , благодарение на льотчика се напълни с пенсит.онирани зелени чорапи ,ВКР-та, ЗКПЧ-та и други трудно смилаеми партенки. Поколение ще трябва , за да се изринат военните от власта.

7

Анонимен

преди 1 година

Ама кога границата беше затворена и стреляха на месо не се оплаквахте че не ви пускат да ходите в Нидерландия и Австрия нали? А сега само искат лична карта да покажете и влизате, ама вие пак недоволни. Много сте се разглезили от демокрацията.

6

Чоко

преди 1 година

Шенген та Шенген. И сега гпаницата с Гърция се минава само с един поглед върху паспортите. От там с ферибота в Италия и където ти душа иска. Който е тръгнал на север, винаги може да изчака 15 мин на границата с Унгария и пак е в Шенген.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоз папагалец ми прилича на оня колумбиец в Белязания с Ал Пачино дето искаше да вривява една кола с дистанционно, а вътре две малки дечица. Ал Пачино като видя че иска да убие децата и му пръсна мозъка в колата.

4

Анонимен

преди 1 година

Дайте сега да обвиняваме американците че не ни пускат на Марс, щото ние българите си имаме и космически кораби и всичко, само чакаме разрешение от НАСА да отпатуваме за друга планета.

3

умен гълъб

преди 1 година

Преди няколко дни този казваше,че ще шантажира и рекетира Нидерландия,щом не слуша нашето правителство. Може ли такива простовати гълъби да ни управляват? Може,може...щом си ги избирате, отговори Радио Ереван.

2

Анонимен

преди 1 година

През оная работа ми е за Шенген. Колко процента от българския народ има пари да ходи да разглежда шенгенските държави? Повечето не сме ходили там и нямаме пари да отидем едно кафе да изпием дори.

1

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за Шенген. Чудо големо.