75

Анонимен

преди 1 година

Е каква история имат от 1991 г., какво толкова могат да им вземат.

74

Контрабанда - Няма

преди 1 година

Ако има некви проблеми, може да им пратим Супер-Бойко да оправи нещата. Той оправи ЕС, та СССР ли нема да оправи?

73

Бгендо - Мазегати

преди 1 година

Те така скриха и българската история. И я подмениха. Истинската българска история се държи под ключ в бункер в СССР. Нали имаше искане да ни я освободят, а руските окупатори казаха "Абсурд! Твърдо не!"

72

Анонимен

преди 1 година

Путин прилича на Разколников от "Пресъпление и наказание". Тезата на Разколников е, че щом другите могат да убиват, защо той да не може, и че величието започва от убийството. Според Разколников колкото повече убиваш, толкова по-велик ставаш. Но в романа Разколников се покайва и Бог му прощава греховете. Докато при Путин не се виждат никакви признаци на покаяние.

71

Анонимен

преди 1 година

Според руската уикипедия етнос "украинец" (малоруси) има от 15 в. Докато според същата уикипедия етнос "руснак" (велокоруси) има от 18 в. Та тролеите първо да четат и после да драскат.

70

Анонимен

преди 1 година

Това е все едно някой да каже, че ние се опитваме да унищожим историята на Македония! Но за каква история говорим??? Етнос украинец няма.

69

Анонимен

преди 1 година

Първо вижте македонците какво правят с нашата история, а тогава да се вълнуваме от другите. ЕС мълчи за нас, защо.

68

Анонимен

преди 1 година

До За историята А една друга фашистка държава ,зад океана ,получи името ,,Империята на Сатаната,,

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен83 А утвърждаването и легитимирането на македонизма в наши дни ,се осъществи под закрилата на най продажните политици на България ,начело с ГЕРБ, ДБ , ДПС и разбира се шмекерите от ПП , психо демократи . В тези времена нищо не се осъществява ,без да е пряко наредено от Козяк и Фашингтон и с любезната подкрепа на наркоманите от Брюксел ,в името на демокрацията и други клишета .

66

Непозната

преди 1 година

От всичко, което чета и гледам, оставам с впечатление, че Украйна се опитва да изтрие историята на Русия.

65

Украинската

преди 1 година

идентичност я видяхме в натура из българските хотели по Черноморието. Тези мили спомени и Русия не може да ги изтрие.

64

Анонимен

преди 1 година

Прокарването на македонизма се осъществява под закрилата на коминтерна, който е пряко подчинен на Кремъл. В тези времена нищо не се осъществява без да е пряко наредено от Москва. Македонизма беше оставен да се развие с цел да бъде привлечена в състава на руската съветска империя. Македонизма се развиваше в последствие и с подкрепата на Франция, която също се опитваше да привлече чудовището Югославия. Русия по-късно се отказа, но злото вече беше сторено. Путин отново пое щафетата на македонизма.

63

Анонимен

преди 1 година

Колко повече култура, толкоз по-добре на бaxypa.

62

Анонимен

преди 1 година

Че искат да я изтрият - искат ама не могат. Още от времето на СССР фалшифицирането на световната история си беше занаят, и то добре платен. Ако не бяха промените през 90та година още щяхме да учим, че всички световни открития ги е направила Русия. Всички войни от 1000 години ги е спечелила Русия. Само че днешните руски войници повече се впечатляват от тоалетни чинии., перални, хладилници и всичко, което може да се завлече в Русия.

61

Анонимен

преди 1 година

Путин и кохортата зад него се опитват да изтрият и българската история, опитвайки се да обвържат българската писменост с македонизма създаден от тях, но това няма да стане никога! Ами руската църква, която продължава да зачита македонската църква за сръбска колония? Охридската архиепископия, която е българска исторически?

60

не на нацизма

преди 1 година

Мисирска статия. Какво да трият, като няма какво? Укрити и макетата еднакви пра.зн.оглавци

59

Анонимен

преди 1 година

Напротив македонизмът е измислен от Русия не 1991, ами още преди 1944-та и вече наложен чрез петопоклонниците си на балканите. Как ви звучи това: българи да превръщат насилствено други българи в макенци и да ги отчуждават от българската държава в името на имперските амбиции на Кремъл? Ти българино, как ти звучи на теб това? Кажи си с ръка на сърцето.

58

Случаен минувач

преди 1 година

Какви ли ще ги пише Йоанка след 5 години!?...

57

Анонимен

преди 1 година

Мисирката явно не е наясно с историята, това е все едно да напише че България се опитва да изтрие,, историята'' на Македония.

56

Анонимен

преди 1 година

Русия, ще бъде изтрита веднъж завинаги. Тази империя толкова много народи е завладяла и толкова много земи е откраднала, което съвсем обичайно за една дива империя. Русия е една измислена територия, която дори не е държава в административен план. Факт.