40

Анонимен

преди 1 година

Нови избори! И на пролет да не я гледаме повече тая физиономия !

39

Ганди

преди 1 година

Тоя *** защо иска избори,като знае че ще бъдат под 4% и изтичат в канала или мисли с носа си ,а не с мозъка ако има такъв де.Натопи си крачетата в морето и се мисли за големия политк

38

Анонимен

преди 1 година

Искам всички политици без изключения да ги видя закопани на два метра под земята !

37

Ганди

преди 1 година

Убавец,сниман в профил по ми харесва,и красивото му лице по изпъква и корема

36

Анонимен

преди 1 година

ДБ на изборите щяха да имат под 4% ако не бяха измамните мадуровски машини и кодовете които простото Киро ги имаше, за да ги бутне напред в класацията.

35

Ицо

преди 1 година

Пожелавам ви не 12, още 40 години герб на власт. Нямате ли научаване? Какви хора живеят по тея ширини не е истина.

34

Праведен

преди 1 година

Да, ама, друг път !

33

Анонимен

преди 1 година

Ко каза Ристе ко? А бе ти вярваш ли си?

32

Анонимен

преди 1 година

Ристе, твоята линия е под 4% на следващите избори.

31

Ганди

преди 1 година

Пинокиото е най голямата фурнаджийска лопата,*** З ен ,на д *** плон Д ир

30

От хората

преди 1 година

Кокала, а ако има и месце не е за изпускане.Тези от скритото СДС нямат срам. Поразиите на оня икономист И.К.всички ги знаем,ама сега мълчи,заврял се е на ....Ех,изглежда България не е мила никому,но БОГ я пази.Имало я,ще пребъде но без тези ***.

29

баба мара

преди 1 година

избори 2023 г с нови лица с нови идеи старите му-цу-ни да се махат защото ниотвращават и затова не гласуваме защото няма за кого на никого не вярвамевидяхте какво стана с парапета и асен голям мерак и после резил за цял животслед герджиков сега пуснаха по пързалката габровски герб си подбира кариеристикоито не мислят за авторитета си и възможностите

28

факт

преди 1 година

бедни ми лодкарю , на теб шанса ти да бъдеш в НС е да се прикрепиш към пп , а пп имат нужда от подкрепа за това те омайват .

27

Акселерирай

преди 1 година

Ех какъв цунг-цванг-цайтнот е парламата сега.ГРОБ-СeРeМe + DuПиSe са 103, не им достигат 18 за 121 подкрепаКато гледам само от Янки може да доде неква подкрепа щом Бойkikeв *** за 2-ря мЪdat, тогав увисват на 115.2-рия е мъртво роден - ристе + корчовците имат 73, а това което НЯМА да ги подкрепи е 130 от раз -ГРОБ-SRS + DPS са 103, и Възраждане са 27 - точно 1303-я мандат е абсолютно безсмислен.Но ***.Кра. ще протака на макс

26

Анонимен

преди 1 година

Много се радвам като чета как платените грберастки тр о л ове, беснеят от безсилие. Няма да видите повече герберастите в управлението те са отровни за всички освен за ДПС с което заедно ликвидират България.

25

Майора

преди 1 година

Пинокио , за нищо не ставаш , провали се тотално навсякъде! Не можа да изпълниш заръката на олигарсите нищо че постоянно стоеше до тях или в джиповете им!А и правната ви килтура е на ниско ниво , един закон не може да измислите като хората! Спрете се , за нищп не ставате наследници на комунисти!

24

въпрос

преди 1 година

Пинокио, това ли е културният ви проект с Бобоков??? Обечен е на Пълен Провал!!!

23

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

Жалък комунистически наследник , жаден за власт , обслужван от НПО-та ! Пинокио , на следващите избори дори няма да влезете! Парите на Бобокови , червенобузестия разградчанин , американската *** Прокопив и той няма да те спаси. Отиваш в политическото блато ! Пожелавам ти мир на душата , защото гнома те командва от всякъде ! Изгуби младежката организация в жаждата си за власт! ***!

22

Анонимен

преди 1 година

Ами ако с ПП успеете да предложите премиер от ранга на проф. Габровски, има шанс да успеете с втория мандат. Но двете К-та от ПП не искат това, те искат да стоят максимално близо до кацата и да правят каквото си искат (а вие от ДБ да им пеете "втори глас").

21

Анонимен

преди 1 година

Най-голям в шанса след едни избори, когато теб няма да те има. Другите, които ще са около бариерата са пп-тата. Да вървим натам, май.