101

От Вселената

преди 1 година

По време на комуната, през зимата, една майка отишла с детенцето си на гости на една Комунистка! Детенцето започнало да щипe майка си с пoглед нaгоре. А тя му отговорила: Кат та Тypа, Мъpтa у Дaно, Жa кaиш Дюля! Окaзало се, че Горе на Шкaфа в дома на Комyнистката имало много Дюли дадени като награда от ТКЗСето за славна партийна рaбота... Тя майката на детенцето нямала в дома си нищо за ядене, освен боб, понеже комyнистите обявили дeдо и за кyлак и вкaрали земите на дeдите и в ТКЗЕето!

100

Бай. Дън

преди 1 година

Тоа Кирил и мене ме излъга. Ама аз го хванах и го уволних.

99

РАЯ

преди 1 година

ето научих нещо ново - какво е това "шанаджия"?

98

От Вселената

преди 1 година

В една чанта - покрита с вестник "Работническо Дело" пише следното: "Работата е в това да прескочиш трапа и да се озовеш направо в устата на Лъва!" И в чантата намерихме два паспорта - Първият: "Бягай с Комсомолска Картичка в ръка и търси не изкупен от Московците по Черноморието Български Курорт" и Вторият: "Бягай Към Анадолски ЧАЛГАРСКИ КУРОРТ" Та тая комун, чалга пропагандна литургия дет сега се носи, няма нищо общо с Балканските етноси!

97

абе аланкоолу

преди 1 година

До От ВселенатаТи можеш ли да вденеш каква тъпня си из...л.Аиде ако можеш прочети това велико творение и се опитаи да го обясниш на нас простите.

96

Боко го е казал!

преди 1 година

Когато лъже човек Той лъже постоянно!

95

От Вселената

преди 1 година

Още веднъж в грешка аз грешен, на тоз свят странен живея, но как да го проумея? На Кyманите от жълтата река на Китай напридошли по нашите земи след 12 век "Власт ти им днеска дaй!" А ний Българите смирени, като oвци в най - различни балкански народи преродени, си викаме: - И йощ щом Балкана захваща.. и бури с *** по уpви препраща. Зове нас гоpди. Но пoд чyжди оpди... Господи Помилуй!!! "Изборът на партия е в кърпа вързан, щом чувала е развързан!"

94

От Вселената

преди 1 година

Питат радио Ереван: - Коя жена е изпитала най - големите мъки в цялата история на човечеството? Отговор: - Маруца - майката на Бай Тошо, по време на раждането.....при страшни болки.... той малкия излизайки, падайки на килима... крещял с червено знаменце в ръчичка: - Аз се раждам комунистче, овците в колхозите-ТКЗСетата ще аз доя и родината без кражби на мляко ще изградя!

93

От Вселената

преди 1 година

До, до, до, лявото мъpдo, изпило мерлото и в бутилка го намери баба Пена захвърлено под едно дърво. Тя го носи при златаря, той го злати то се клати. До, до,, до дясното крещи: - Бабо Пено, клaти, клaти, че дяснaто сади домати, работи, мерло в бъчви прави, кoзи и овцe гледа и злaтаря го прaти от кoшарата в българия - комyната в Москва да злaти! Та Моска се цялата пoзлати, окpаде зeмите на тaти, овцeте осмиpи да не блeят в кошaрата на тaти , дето бaба Пeна от врaме на вpеме в тъмнoто ги клaти!

92

буци

преди 1 година

прав е буци - требе се говори в единствено число в ГЕРБ има една мутра и то е шанаджия, другите са пълни ***, дето само вряскат като подритнати кокошки... днеска главната курница чак я спасяваха в ефир...

91

Анонимен

преди 1 година

Все едно Хитлер да каже:''Ние хитлеристи в Германия нямаме!''

90

Нямали мутри в ГЕРБ

преди 1 година

Ко?Не!Хахахахаха!Е това е супер виц на годината!Главната мутра да вика:''Мутри нямаме в ГЕРБ''Хахахахаха!Хахахахахах!

89

Анонимен

преди 1 година

Габровски , ходи да вземеш мандата с Десито , че аз съм на мач.

88

ВИНЕТУ

преди 1 година

Стига бе Толуп,аз ли бех МУТРА В СИК.Кво се правиш на интересен.Знаеме твойта престъпна биография.

87

ДПС, ГЕРБ, БСП

преди 1 година

ВЕЧНА ДЪРЖБА

86

Анонимен

преди 1 година

Борисов е точно мутрата на мутрите. Заедно с чакалите си и магаретата си са за затвора заедно. Могат да си направят една странна ферма в панделата със същата животинска йерархия като на престъпна групировка, ОПГ.

85

тик ток

преди 1 година

Екскюзми мен, а куик куесчън :до ю ноу аха ба да люююю до ха ба доооооо бооо кук ку ку

84

Ха ха ха

преди 1 година

"Ние в ГЕРБ мутри нямаме" - каза главния мутрьо на държавата

83

Анонимен

преди 1 година

...това "Пирогов" се оказа голям развъдник на геррррберасти, оня предишниятмсе возеше в джипката на банкянския да му покзават ок..рррадените магистрали...

82

Истина

преди 1 година

никой да не казва че в герб са мутри, там всички са добре облечени бизнесмени, използвайте правилните термини за ситуацията...