12

Анонимен

преди 1 година

Никога с крадливата герберастка мутренска клика.

11

Анонимен

преди 1 година

Това е промяната. Руски партийки се правят на десни и викат по ГЕРБ, после си лягат с БСП, блокират работата на всичко и руския фигурант ни загробва със заеми и мизерия чрез служебните си пионки.

10

Анонимен

преди 1 година

Чудя се защо Габровски се излага да бъде поредната марионетка в ръцете на бб.

9

До 1

преди 1 година

Че те бяха в коалиция с БСП и пак гласувт за тях разни гал фони. Те с всеки могат да се коалират и да подкрепят ДПС с такива фенове без проблем

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 - по-скоро, ако не се отзоват с подкрепа, загубата им, на слеващите неизбежно избори, ще бъде сигурна! Не е подходящо време за пехливанлък и противоборства!

7

До 6

преди 1 година

Е те пристанаха на БСП

6

Анонимен

преди 1 година

ББ и РАДЕВ са заедно, още приживе първия мандат на Радев, ББ пусна Цачева РАБФАК срещу един пилот отново авиацията.

5

до 1

преди 1 година

Те вече се самоубиха като пристанаха на ПП.

4

Анонимен

преди 1 година

На тия и най заблудените им фенове май вече взеха да се усещат че са полезните идеотте на БСП и работят за руските интереси като дърпат малко гласове на "десни" за да блокират всичко и да ни държат в хаос и постоянни избори.

3

Пробвайте да

преди 1 година

Унищожите ПП,не успяхте .Опитите продължават с ДБ.

2

Обикновен човек

преди 1 година

Не знам за какъв ключ си мислят тези от ДБ. С толкова правителства, дори и Румен Радев не може да каже кой ще е следващия премиер. Няма да е нито Бойко Борисов, нито пък някой от партията му на бившите комунисти от БСП. Честито на депутатите, които не знаят кой им е председател.

1

Ооо

преди 1 година

И тоя от кой джоб го извадиха все повече и повече излагации с тоя ГЕРБ ! Намерете някой дето като го видиш си личи че има живец все още в него, като го погледнеш да видиш позитивизъм ! Погледнете Атанасова, след нея тоя новиято не може да ти вдъхне дори доверие и кураж! От къде ги изкопаете тия за представителни личности, толкоз ли свършиха хората в тая държава.. и ги намалете тия депутати на 1/4 или 1/2.. на партиите им е трудно да намерят свестни хора да запълнят толкоз много празни места