72

Щирлиц

преди 1 година

Демек литър сухо мляко поскъпна драстично....То и без това се внася от Турция,ама нека си мислим,че си купуваме мляко.

71

до black metal

преди 1 година

Е точно пък в лидъл "сирене" и "кашкавал" са безбожно скъпи и гадни.Отделно гаудата,която се води евтино сирене,тук го продават на надути цени.В Барселонския Лидъл на скъпарската им морска улица-La Marina,водеща към яхтеното пристанище е по-евтино от тези в София, и не сравнимо по-качествени продукти,а луковитския лидъл е по- скъп от софийските.Вижте и обявите за работа на гол.вериги-различни заплати в различнте градове.

70

купувайте от малкипр

преди 1 година

До този,който призовава бойкот на всичко произв.в България,явно е вносител.Какво се произвежда в България,че не ми е ясно- "смилянски" боб от Киргизстан,магданоз в една верига- от Египет!!!!Бойкотирайте големите вериги и не се подлъвайте по "промоции" от типа на кетчуп "намален" от 8- на 6- ще минете и без този ***.Купувайте от малки произв.или частници,има иферми потърсете инф,вече казах,че намерих една за 1,90 кмляко и масло 200гр-5лева.Дотук бях с бялата вода за 4лв от хипермаркетите

69

Реалист

преди 1 година

Не виждам смисъл да купувам български млечни продукти при тези условия. Вече настигнаха цените на вносните, а са далеч по-некачествени или направо фалшиви.

68

Анонимен

преди 1 година

Българи,време е да преустановим покупката и потреблението на всичко което носи логото-произведено в България!

67

joro

преди 1 година

Еми Евро зона. Сега ще вдигнеме цените двойно и после кат вкараме Еврото ще кажат "ето те не се промениха, просто равностойнотта е в Евро". Те просто ще ги вдигнат двойно, преди да влезе Еврото. Има и доста спекула, разбира се, но като няма държава е така! Пример: на борсата в Слатина кашу 1кг. 18 лева, на магазина ако земеш кило е 32, да не говориме колко е ако взимаш малки разфасовки. Жълт лук лигав воден 6,6лв за чувал 10 кила, на пазара 1,50лв кило, и Лидл 1,29лв кило.

66

6

преди 1 година

Ние пием ракия какво ни интересува млякото.

65

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ избиха селскостопанските животни за тези 12 години унищожаване на България, сега защо били поскъпнали млечните продукти.

64

Гост

преди 1 година

много жалко става положението 4лв за 1л фалшиво мляко 15 лв сирене отново фалшиво искахме да я превърнем в Швейцария на балканите май се престарахме и в Швейцария не са толкова високи цените

63

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да спрем да купуваме стоки произведени във България!Не може потребителите в страната с най нисък разход за труд,с най ниски цени на електроенергия,с най ниски цени на горивата да бъдат подлагани на тоя рекет и спекула Пълен бойкот на всичко произведени във България!

62

ЬЯАОЖГТ

преди 1 година

Драги колеги,драни до кръв сънародници за боклучава "храна",да ги накажем и ние,спрете да им купувате ***,само най- необходимото и гответе,приготвяйте домашна храна,търсете алтернативи-да накажем спекулантите, не може за тези *** да даваме нереално много пари. 5 лева буркан кисели краставици,17 "сирене"-някакъв имитиращ продукт,3 за "хляб" от смески като на сви нете.ДА ГИ НАКАЖЕМ КАТО ДРАСТИЧНО СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ.Политиците са техни мрионетки- нали мастите феодали им спонсорират кампани

61

До 59

преди 1 година

Не е вярно! Има кисели млека, развалящи се на 5тия-6тия ден. Пресни също има. Няма да ги споменавам.

60

Анонимен

преди 1 година

Пълен бойкот на всичко родно,мляко,сирене кашкавал и сие производни!Каква е причината за тия цени,скъп труд,липса на субсидии,скъпи горива или скъпа електроенергия?

59

ьяаож

преди 1 година

Основната причина са гадните мастити феодали- нагли спекуланти.Както каза един човек- тонче- милионче.Нали "държавата" ги компенсира от нашите данъци за скъпия ток.Първо им плащаме тока,после за бялата вода- уж мляко.В сиренето има над 50 % вода и при най- скъпите казаха от едно изследване на БАБХ и после хвърчаха глави оттам.Не им купувайте ***.Аз намерих ферма- истинско мляко по 1,90 колото,безплатна доставка над 20лв и масло 200гр-5.Ами сбогом гадни спекуланти.Ако ги накажем като не куп

58

Cik cok

преди 1 година

Войнътъ спря вноса на сухото мляко и крави няма ..Аааа май затуй 4 лв а??? Де е сухото мляко..Уууу най после да пийна истинско мляко у България та пфууу все сухо мляко ЛАКТАН.аа. що тъй ?

57

Black Metal

преди 1 година

Тоя "фермер", да обясни, защо в Полша млякото и млечните продукти са по-евтини. Или даже в Румъния защо са по-евтини. В Чалгаристан е дивашка спекула. Купувайте си още от родните "прелести". Аз си купувам от Лидъл кашкавал и йогурт от Полша, сметана от Литва. На бг измамниците нищо няма да дам!!!! Дано фалират всички!

56

Cik cok

преди 1 година

Иххааа...Е що тъй вее....их начиии...Офф...Аре шшш. Ко стаа?? 4лв 1 Л в Англия 2.250 Л 1.30 паунда...ААА.. що тъй... Тия там имглишини не плащат ли ток, храна данъци.. що тъй????

55

най вече

преди 1 година

До АнонименЛюбимият ти борисов.Направитака за 12 години че сега за 100 едва ли ще можем даси стъпим на краката.Единственото уважение което заслужава е от бай Ставри.

54

Анонимен

преди 1 година

Палмовото масло поскъпна, кашкавала се внася от Полша, а сиренето е вредно и с високо водно съдържание, вече дори синьото сирене е на същата цена около 20 лева кг. - изварат а е по-полезна и евтина.

53

Анонимен

преди 1 година

Азиатците не използват млечни храни а са милиарди,араби и мюсюлмани не ядат свинско и те са многобройни,всичко е стереотип,нищо не става ако не се яде това или онова.Млечните провокират акнето при младежите.