96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 Койй?

95

Анонимен

преди 1 година

И ас кода напрааа?

94

109

преди 1 година

До До 109 - Ми гат си толкос грамотен, шооо ми говориш все едно сми много хора, а? А кажи, ве? Грамотник!!! Аре, ве!

93

СМЕХ...

преди 1 година

...защо ли не се очудвам от "ПРАКТИКАТА НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ".... И ТЕРОРИСТИ.....????

92

НС

преди 1 година

Впрегнаха и чукчета използват чукове. Скоро *** на вагнер ще се стовари върху самите тях..А това сервитиорче прогожин ли е, къв е ще го носят в дървен *** за чело...

91

До 109

преди 1 година

На база на това колко неграмотно е написан коментарът ви, мога да предположа и защо сте беден. И няма връзка с нищо и никого, освен празната ви глава. Та така.

90

джо

преди 1 година

Хайде да спрем с плиткоумните и лъжливи статии. Все пак сме малко по - интелигентни от западните *** шарани. Живота ни е научил и тези плитки статийки няма да хванат дикиш....

89

Анонимен

преди 1 година

русофилчетата като не им изнася и веднага сменят темата с цените.

88

AHAHAHAAHAHAH

преди 1 година

''Само ако знаех, че това е такава война.'' - охохох. Ако знаех, че е такава, а не от ония хубавите, дето си вземеш малко маратонки и пералня, па изнасилиш някоя жена, постреляш малко, па се прибереш, никога нямаше да се навия.

87

до 109

преди 1 година

Радвай се импонтното НАТО, че не влиза в бойни действия, защото ти ще си вече с кубинките в калта.

86

Ясна работата!

преди 1 година

Тази знакова статия си имала причина както писа един дето му свободно му заличиха словото: В МОМЕНАТ УКРАИНА Е В ПЪЛНА ВЪЗДУШНА ТРЕВОГА, ТРИЧАТ натовските войни на без сетлината!

85

Анонимен до 106

преди 1 година

Това да са ти талибаните бе, впрочем те и талибаните наритаха .адниците на първата армия в света сащ.Кога ще го видим това импотентно НАТО в действие ? В момента цяла Украйна е под масирана ракетна атака.

84

Анонимен

преди 1 година

Навремето нашите русопоклонници убиха с чук Никола Петков и след това го качиха на бесилката.

83

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново под слънцето в Русия. Варварска жестокост. Навремето Сталин мислел да изсели украинците в Сибир, но скоро разбрал, че това е невъзможно, защото са твърде много и тази задача е неизпълнима дори за тоталитарния СССР с цялата му мощ и репресивен апарат. Сега Путин се сблъсква с подобен проблем. Няма как да завладее и подчини украинците. Вече дори не може и да ги разедини, както го правеше до 2014 г. Иначе може да е спокоен - крепостниците ще *** за него.За тях е чест да *** за бащицата

82

Анонимен

преди 1 година

Много ме радва хлебарката Пригожин от онзи ден как се кани на щатите ако обявят Вагнер за терористична групировка. тоя не си ли дава сметка, че има стотици дронове в небето навсякъде. Може да се консултира с един топ ирански генерал или да го изнесат като Бин Ладен за отрицателно време.

81

До Анонимен

преди 1 година

Русия щяла да нападне САЩ от изток и от запад :)))))))))) абе момче Русия не може да отиде по-далеч от 100км от границата си преди да и се разпадне логистиката :))))))) втората армия в света от затворници, марудери и друга yтaйка :)

80

Хахахахха

преди 1 година

Днеса спинкат и в понеделник,ама ген.армагедон не! Ракетна атака по цяла у руина!

79

Анонимен

преди 1 година

"Героичните" украинци героично стоят в момента в метрата на Харков и Киев. А победените Руснаци отсъпвайки към Харков и Киев се отбраняват.

78

Риба чук

преди 1 година

Втората армия в света -От психопати, пандизчии, мародери...

77

До авторката

преди 1 година

Не ти ли горчи хлябът който ядеш като знаеш с какви измишльотини го изкарваш?