6

Анонимен

преди 1 година

Как мислите,дали има "намаления" за Коледа ?По скоро всяка Коледа има увеличения,пак ще измислят някакъв повод.

5

До2

преди 1 година

Тотална заблуда е че Лукойл Бургас може да работи само с руски петрол,през годините е внасян сорт Брент над 50% и тя си е работила без проблем,ако руснаците откажат да съобразят и да внасят петрол на цени от 60 долара нищо не пречи рафинерията да бъде поставена под държавен контрол както се случи с руските рафинерии в Италия и Германия!Между другото тоя месец борсовата цена на сорт Урал не е надхвърлял 67 долара за барел!

4

Анонимен

преди 1 година

Въвеждането на таван на цените на руския петрол ще се окаже провал за САЩ и Европа, пише Питър Доран за The Hill. Таванът на цената на руския петрол има всички признаци на задаващо се историческо фиаско. В момента на световния енергиен пазар практически не е останал свободен петрол. Следователно има голям риск след въвеждането на ограниченията, цените на петрола да скочат до небето.Таванът от 60 долара за барел е изгоден за Русия, тъй като разходите за производство на руски петрол са между 20 и 40 долара, добавя авторът

3

Бръм

преди 1 година

Само да попитам, като я национализират пак ли случайно ще отиде при Прасчо и Доганчо?

2

Анонимен

преди 1 година

Вярно ли горивата даже ще падат? България подписа тавана на цените на руския петрол, а Русия обяви, че ще спре износа за тези държави. Как ще имаме доставки на петрол тогава? От арабите, на които не сме поръчали и с които нямаме договори? Кога ще пристигне такъв и на какви цени? Съответно ще внасяме ли при спиране на петрола горива отвън, това на каква цена ще е и колко ще го оскъпи превозът до нас? Лукойл произвежда над 90% от горивата в страната с руски петрол все пак.

1

Анонимен

преди 1 година

Не със 100 процента. Цените ще се вдигнат с около 30% след 18ти декември