42

Анонимен

преди 1 година

В района на Харков руските войски атакуваха вражески позиции в Тимофеевка, Стрелеча, Волчанск и Огурцово. В Старобелско направление ВС на РФ бяха поразиха струпвания на зомби нацита и бронирана техника на ВСУ в Табаевка, Берестовое, Вишневое и Макеевка. През нощта руските войски атакуваха склада на ВСУ в Краматорск, в съоръжението имаше детонация на боеприпаси.

41

Анонимен

преди 1 година

Ама, естествено, украинците да му търпят всичките простотии, дето върши тоя ***, все ще останат живи от тях, може и да видят слънцето. Обещава им светло бъдеще.

40

Анонимен

преди 1 година

Украйна отново трупа сили, както беше през лятото.Тактиката за сдържане на руската армия е същатахвърляйте месо.На линията Сватово-Кременная много от украинските зомби нацита се оказват или граничари, или тиловаци.В същото време много нацисти са докарани в Бахмут,които са опасни за сегашното правителство,разреждайки ги с мобилизирани без подходящо обучение.Всичко това води до ужасяващи загуби от страна на Украйна.

39

Анонимен

преди 1 година

В Германия започнаха да мислят за предстоящия приток на украински бежанци в близко бъдеще. Германският посланик във Великобритания Мигел Бергер: Няма причина да сме оптимисти за прекратяване на войната чрез дипломация. Украинците ще започнат да напускат страната поради студа и щетите на критичната инфраструктура през следващите седмици.

38

Анонимен

преди 1 година

Бившият лидер на УНА-УНСО(забранена на територията на РФ)Дмитрий Корчински вярва,че украинските нацисти,връщайки се от фронта, масово ще се напият или ще умрат от наркотици,докато други ще заемат топли службички и никога не са били в зоната на военни действия. Вярно е, че същият герой вярва, че Украйна чака брилянтна победа, която ще бъде много по-бърза, отколкото много хора си мислят. Но за сметка на своите колеги нацисти, той определено знае най-добре.

37

Анонимен

преди 1 година

В "постоянната война" загубите на ВСУ са по-големи, отразява се недостигът на далекобойна артилерия. Минималните загуби само в донецкото направление са над 100 убити и 300-400 ранени на ден. Болниците отново са пълни. Съответно офисът на клоуна не успява да представи никакъв успех на западните куратори. Междувременно проукраинското крило в европейския и американския елит изисква това, за да има коз в лобирането за увеличаване на финансирането.

36

Анонимен

преди 1 година

Аз го призовавам да се гръмне и да спаси народа си от мъки.

35

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават, че и двете страни в конфликта (Украйна и Русия) искат да завършат годината с победна нотка, така че положителните президентски речи да бъдат подкрепени от победоносен информационен фон. ВСУ преминаха в отбрана в посока Донецк, въпреки че Банковая(улицата където е разположена администрацията на клоуна) настоява да се върви напред, но времето не позволява.

34

Анонимен

преди 1 година

Българските русофили много ги е яд, че украинците правят това, което те самите нямаха смелост да направят. Нямаха смелост да се опълчат на червената армия, когато дойде да ни окупира. И сега призовават украинците да се предадат на червените терористи за да запзят живота си. Изкарват всеки порив за свобода и независимост като глупост.

33

Анонимен

преди 1 година

СЦКК(Съвместен център за контрол и координация): ВСУ нанесе удар по центъра на Донецк, мощен огън по мястото на попадението. ВСУ в 03:49 от страната на с.Тоненкое обстреляха Ворошиловския район на столицата на ДНР с 10 ракети от БМ-21 Град. Във Великобритания има стачки и искания за увеличаване на заплатите им. Председателят на Британската консервативна партия Назим Захави смята, че подобни искания помагат на Путин. Британски лекари: Искате ли класова борба?

32

Анонимен

преди 1 година

На Украйна и трябва огромна, съвременна ПВО да може да защити всички електроцентрали и болниици и чак тогава и трябват трансформатори, кабели и др. да възстанови мрежата си.

31

Анонимен

преди 1 година

Ракетните удари на ВС на РФ продължават. Секретарят на Общинския съвет Куртев (на страната на Киевската фашистка хунта) призна поражението на украински обекти в Запорожие: Беше извършена ракетна атака срещу съоръжения на индустриалната и енергийната инфраструктура в Запорожие. Поредица от експлозии и силен пожар в Кривой Рог. Стълб дим над града. Съобщава се, че е имало до 6 експлозии.

30

Анонимен

преди 1 година

Тази нощ в Краматорск прогърмяха мощни експлозии: руската армия атакува склада с ракетно-артилерийско оръжие на Въоръжените сили на Украйна. Вражески боеприпаси гърмяха в индустриалната зона повече от час.

29

Анонимен

преди 1 година

Трай коньо за американски милиарди. Да ама те ще отидат при лапачите. Обикновените хора ще си останат бедни и с мъкъта по загубенит в войната близки.

28

Анонимен

преди 1 година

Много е удобно, да призоваваш хората от топлия бункер, нахранил се обилно и изсмъркал две бели пътечки.

27

КРУМ СТРАШНИ

преди 1 година

До Анонимен АНОНИМЧО ЗАДРЪСТЕНЯКО......

26

КРУМ СТРАШНИ

преди 1 година

До Много търпрливиПРЕДАЙТЕ МИ ГО ДА СИ ПОГОВОРИМ.......

25

Много търпрливи

преди 1 година

Много търпеливи и много силни - чак до заличаването на Украйна догодина....

24

Анонимен

преди 1 година

От 17: Има необясними неща, които са фундаментът на Сътворението. Но оттам нататък не е така. Животът играе роля на коректив и пробен камък за това колко е дълбока вярата ни и разбирането ни за света, което е в основата си едно и също нещо. Как ще обясниш иначе, че от милиарди или милиони уж християни ще се спасят една шепа хора в последните времена? Това беше наистина последно. Оттук нататък - ползвай мейл, ако искаш.Твой избор.

23

Анонимен

преди 1 година

Още преди 8 години бендеро-нацистите изведоха войната на ново ниво на "варварство", като изключиха водата, осветлението и топлината на цивилни граждани На Донбас и Крим.